- 3 Nisan 2023
- 2.494
- 2.331
- 63
- 38
Canım çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahKızlarrr cinsiyeti öğrendikKIZIMIZ OLUYOR
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahKızlarrr cinsiyeti öğrendikKIZIMIZ OLUYOR
![]()
Benim kayınbabam da öyle bizim kızımız olucak diye de bozuldu biraz. Ben de kadın gibi kadının kendi gibi kızı olurmuş dedimVar böyle şeyler düşünenler hala ne yazıkki dimiBundan önceki gebeliğimde aynı cümle kalıbını cinsiyeti söylediğimizde kayınpederim kullanmıştı çok fena bozmuştum telefonda bu zihniyeti anlayamıyorum ya bizi doğuranlar ne o zaman bizim babalarımız adam değil mi
![]()
Beni ne hissediyon kuşm help ahsjndnfBence erkek olucak senin şuan hissettim simluyu da hissetmiştim![]()
Ben diskalifiye gibi oldum ahahahahs BIRINIZ DAHA ERKEK DOGURSUN NOLUR YA AHAHAHAYaaaaaaane güzel haberler sırayla bunlarr
kasım anneleri olarak sim dıöında kız cogunluktaaa
![]()
KızBeni ne hissediyon kuşm help ahsjndnf
O ben olmiyimda tesekkrler çilek olsun shsjsnsndnBen diskalifiye gibi oldum ahahahahs BIRINIZ DAHA ERKEK DOGURSUN NOLUR YA AHAHAHA
Sbndndndnd of cok heyecanlı shsjdjd
Kiza dondu o da sonradan ahahahahO ben olmiyimda tesekkrler çilek olsun shsjsnsndn![]()
Ohh ağzına sağlıkBenim kayınbabam da öyle bizim kızımız olucak diye de bozuldu biraz. Ben de kadın gibi kadının kendi gibi kızı olurmuş dedim![]()
Ayyy hislerim halay çekiyor şuandaSbndndndnd of cok heyecanlı shsjdjdağzından bal damliiir
![]()
Sen şuanda bayrak taşıyıcımızsın yanına gelen lk kim olacak merak içindeyimBen diskalifiye gibi oldum ahahahahs BIRINIZ DAHA ERKEK DOGURSUN NOLUR YA AHAHAHA
Siz oynayin benim annem izin vermiyo gibi oldum su an Ahahsjsj bi basima oglan doguramam biri daha canavar ekibine katilmaliSen şuanda bayrak taşıyıcımızsın yanına gelen lk kim olacak merak içindeyim![]()
Aşkolsun bebeğim seni yalnız bırakmayacağız merak etme yanına ilk gelen belli mi olur belki de ben olurum ben ikisine de ok modundayım ya her durumda çok mutluyum hissediyorumSiz oynayin benim annem izin vermiyo gibi oldum su an Ahahsjsj bi basima oglan doguramam biri daha canavar ekibine katilmaliponcik gel yanima yegenlerime olurum derken iyiydi kiz ajdjdjf
Aferin oglana da uzak olma boyle ahahahahah COK YALNIZIM PONCIKAşkolsun bebeğim seni yalnız bırakmayacağız merak etme yanına ilk gelen belli mi olur belki de ben olurum ben ikisine de ok modundayım ya her durumda çok mutluyum hissediyorum![]()
Yaaa inşallah çok teşekkür ederimSoyleyebilir benceallah gonlune gore versin canim, benim esim de ilk ogrendigimiz hafta bir sabah uyanip cok guzel bir erkek bebek gordum ruyamda demisti ki o kiz istiyordu daha cok
belki sana da malum olmustur
![]()
Bir onu degistirmedim kisisel bakim&hijyen urunu olarak ya. Ne alsam temizlemeyecek gibi bir tik geldi sankiKızlar diş macununu değiştirenler var mı? Varsa ne kullanıyorsunuz bulamadım ben doğru düzgün bir şey
Sanki ne kadar kimyasal olursa o kadar iyi temizler gibi di mi djdjks hepsi çok doğal içerikli bilemiyorum ben de ya, chatgbt de saçma sapan markalar söylüyor değişirsen haber ver djjdjBir onu degistirmedim kisisel bakim&hijyen urunu olarak ya. Ne alsam temizlemeyecek gibi bir tik geldi sankimarvis den devam ediyorum signalle karisik