Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Var böyle şeyler düşünenler hala ne yazıkki dimi 🤦‍♀️Bundan önceki gebeliğimde aynı cümle kalıbını cinsiyeti söylediğimizde kayınpederim kullanmıştı çok fena bozmuştum telefonda bu zihniyeti anlayamıyorum ya bizi doğuranlar ne o zaman bizim babalarımız adam değil mi 😂😂
Benim kayınbabam da öyle bizim kızımız olucak diye de bozuldu biraz. Ben de kadın gibi kadının kendi gibi kızı olurmuş dedim 🤣

Dunden beri ne guzel haberler gelmis 🥰 kiz bebekler baya cogalmiss masallahh, hayirli evlat olsun hepsi, ilk bebegmde cinsiyet partisi falan yapmamistm hic heves etmedim ama simdi bi heveslendimmm 🤭 kontrole gideceklerde guzel haberlerle gelir insallah 🤗 iyi pazarlar bacitlarim, biraz gec oldu ama anca girebildim bende gezmelerdeydim pertim cikti uzaniyorum 😅

Sen şuanda bayrak taşıyıcımızsın yanına gelen lk kim olacak merak içindeyim 😍😍
Siz oynayin benim annem izin vermiyo gibi oldum su an Ahahsjsj bi basima oglan doguramam biri daha canavar ekibine katilmali🤣🤣 poncik gel yanima yegenlerime olurum derken iyiydi kiz ajdjdjf

Siz oynayin benim annem izin vermiyo gibi oldum su an Ahahsjsj bi basima oglan doguramam biri daha canavar ekibine katilmali🤣🤣 poncik gel yanima yegenlerime olurum derken iyiydi kiz ajdjdjf
Aşkolsun bebeğim seni yalnız bırakmayacağız merak etme yanına ilk gelen belli mi olur belki de ben olurum ben ikisine de ok modundayım ya her durumda çok mutluyum hissediyorum 😍

Aşkolsun bebeğim seni yalnız bırakmayacağız merak etme yanına ilk gelen belli mi olur belki de ben olurum ben ikisine de ok modundayım ya her durumda çok mutluyum hissediyorum 😍
Aferin oglana da uzak olma boyle ahahahahah COK YALNIZIM PONCIK🤣🤣🧿🧿 oglumla basbasa kaldik kasim analarinda

Kızlar diş macununu değiştirenler var mı? Varsa ne kullanıyorsunuz bulamadım ben doğru düzgün bir şey

Kızlar diş macununu değiştirenler var mı? Varsa ne kullanıyorsunuz bulamadım ben doğru düzgün bir şey
Bir onu degistirmedim kisisel bakim&hijyen urunu olarak ya. Ne alsam temizlemeyecek gibi bir tik geldi sanki 🤣 marvis den devam ediyorum signalle karisik

Bir onu degistirmedim kisisel bakim&hijyen urunu olarak ya. Ne alsam temizlemeyecek gibi bir tik geldi sanki 🤣 marvis den devam ediyorum signalle karisik
Sanki ne kadar kimyasal olursa o kadar iyi temizler gibi di mi djdjks hepsi çok doğal içerikli bilemiyorum ben de ya, chatgbt de saçma sapan markalar söylüyor değişirsen haber ver djjdj

Back
X