- 14 Aralık 2024
- 4.032
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.037
- 48
- 31
Moda girdi sormaMematinin bir sözü varya “Erkek adamın erkek çocuğu olur” şimdi kesin senin kocanda öyle diyip hava atıyordurama babalar genelde kız çocuklarına çok düşkün oluyorlar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moda girdi sormaMematinin bir sözü varya “Erkek adamın erkek çocuğu olur” şimdi kesin senin kocanda öyle diyip hava atıyordurama babalar genelde kız çocuklarına çok düşkün oluyorlar
![]()
Biz antihurafe ekibi ajdjdjdjd bilim ne derse o bizde ahsjdjdjO yüzden bende cinsiyetten emin olamıyorum hurafeler bizde tutmuyor kanka![]()
Benim de berbat ama sormadim bile doktoraKızlar merhabalarAcaba saç boyatan var mı veya kendisi boyayan? Diplerim baya gelmiş çok canımı sıkıyor beyaz görüntü
ne zaman hangi boyayla boyasak acaba
![]()
Ohh çok iyi yapmışsın canım temiz ev kokusunu hiçbirşeye değişmemKizlar ilk kez ama ilk kez soyle bisey oldu, kahvaltiya gittik ebebek e gittik, tum sahili yurudum, kahve ictim, eve geldik kari koca temizlige giristikyolun sonunda cidden o isik var mi ki yaaaa
bir enerji geldi sanki eskisi kadar olmasa da. En azindan gelir gelmez vurup kafayi yatmadim. Ev mis olunca da modum yerine geldi
zararli biliyorum ama ben mis gibi deterjan kokusu cok severim sjdjfjfjf. Sirayla da pazar banyolari yapildi mi bugunluk kendimi basarili bir gebe ilan edicem
yalniz gelin gorun hamliktan belim iptal kalcam iptal
tutulup kalmam umarim bebis sok bu hareketler karsisinda jdjfjfjf
Aksam kendimi ah uh diye oradan oraya atmazsam olmus bu isOhh çok iyi yapmışsın canım temiz ev kokusunu hiçbirşeye değişmembence yürüdüğün için belin ağrımıştır normaldir
![]()
Kötü dşünme canım inşallah duyarsın bende yarına randevu aldm inşallah duyarımBenim de dün sata göre 6+6 idi kese yolk var kalp atışı yok. Ben de keşke erken gitmeseydim moralim çok bozuk. Ya duyamazdam diye endişeleniyorum.
Yürümek çok iyi geliyor gerçekten de ben de yürüdüğüm günleri özledim gerçekten az kaldıAksam kendimi ah uh diye oradan oraya atmazsam olmus bu isher gun yurumek istiyorim artik su olu topragi kalksin ustumden
sistim oturdukca yattikca aaaa
Az kaldi sabir canim bir anda ayaklanicaz cumleten ahshdjdhdYürümek çok iyi geliyor gerçekten de ben de yürüdüğüm günleri özledim gerçekten az kaldı![]()
Şu anlık bir sıkıntı yaşamadık canım inşallah da olmazPeki sıkıntı yaşadınız mı genoks tan ben de emin olamadım da
Harikaa her günümüz yeni bir bebissKızlarrr cinsiyeti öğrendikKIZIMIZ OLUYOR
![]()
Harikaa her günümüz yeni bir bebissKızlarrr cinsiyeti öğrendikKIZIMIZ OLUYOR
![]()
YaaaaaaaKızlarrr cinsiyeti öğrendikKIZIMIZ OLUYOR
![]()
Canım gsstore alısverişleri baslasın ahahahshdndAyyyyyy anin amin aminahahahah benim korkulu ruyalar djjfjffj
Esim diyor ki maca ne zaman goturebilirim![]()
Oh mis kuşum ben biraz kötüyüm bugun modm düşümGünaydın bacımmm ben bile iyiyim valla 7bucukta kalktım duşumu aldım bakımlarımı yaptımmmm kahvaltı işi de tamam. Bu mis gibi havada dısarı cıkmak kaldı sadece![]()
Hsjsjsjdj ya şuan bunları düşünmek istemiyom üzüliyorm.Ahahahah ay umarim brnim simdiden girdigim triplerkiz ben de kesin kiskanirim dun diyorum ki gul gibi oglumu elin izi gelip kendine baglicak beni unutcak
esim diyo ki eh benim dunyam 9 senedir sensin oncelik, oglunun da oyle olacak bu isler boyle hahdjdjdfj ben bir aglamakli ol sjfjfjfjf
Ahyyy cok sevindimmmmmKızlarrr cinsiyeti öğrendikKIZIMIZ OLUYOR
![]()
Bence erkek olucak senin şuan hissettim simluyu da hissetmiştimBenim de yüzüm acayip güzelleşti her gören hamileliğimi bilmediğinden ne yaptırdın cildine sen diye soruyor. Bakalım bu teoreme göre benmkinin cinsiyeti ne olacak