Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Mematinin bir sözü varya “Erkek adamın erkek çocuğu olur” şimdi kesin senin kocanda öyle diyip hava atıyordur😁🤭ama babalar genelde kız çocuklarına çok düşkün oluyorlar🫠🌸
Moda girdi sorma🤣 hayir ilkte oglani buldum moduna da giremiyor gururla, tup bebek malum ahsjdjdjdj

Kızlar merhabalar🌸 Acaba saç boyatan var mı veya kendisi boyayan? Diplerim baya gelmiş çok canımı sıkıyor beyaz görüntü 😂 ne zaman hangi boyayla boyasak acaba 🤔
Benim de berbat ama sormadim bile doktora 🥹 dogumdan once bir kez boyatirim organik boyayla diye dusundum, kendi rengimi kullaniyorum zaten beyazlar icin boyuyorum hani 😬

Kizlar ilk kez ama ilk kez soyle bisey oldu, kahvaltiya gittik ebebek e gittik, tum sahili yurudum, kahve ictim, eve geldik kari koca temizlige giristik😍 yolun sonunda cidden o isik var mi ki yaaaa🤣 bir enerji geldi sanki eskisi kadar olmasa da. En azindan gelir gelmez vurup kafayi yatmadim. Ev mis olunca da modum yerine geldi ☺️ zararli biliyorum ama ben mis gibi deterjan kokusu cok severim sjdjfjfjf. Sirayla da pazar banyolari yapildi mi bugunluk kendimi basarili bir gebe ilan edicem🤣🤣 yalniz gelin gorun hamliktan belim iptal kalcam iptal🥲 tutulup kalmam umarim bebis sok bu hareketler karsisinda jdjfjfjf

Kizlar ilk kez ama ilk kez soyle bisey oldu, kahvaltiya gittik ebebek e gittik, tum sahili yurudum, kahve ictim, eve geldik kari koca temizlige giristik😍 yolun sonunda cidden o isik var mi ki yaaaa🤣 bir enerji geldi sanki eskisi kadar olmasa da. En azindan gelir gelmez vurup kafayi yatmadim. Ev mis olunca da modum yerine geldi ☺️ zararli biliyorum ama ben mis gibi deterjan kokusu cok severim sjdjfjfjf. Sirayla da pazar banyolari yapildi mi bugunluk kendimi basarili bir gebe ilan edicem🤣🤣 yalniz gelin gorun hamliktan belim iptal kalcam iptal🥲 tutulup kalmam umarim bebis sok bu hareketler karsisinda jdjfjfjf
Ohh çok iyi yapmışsın canım temiz ev kokusunu hiçbirşeye değişmem 🥰🥰 bence yürüdüğün için belin ağrımıştır normaldir 😊😊

Ohh çok iyi yapmışsın canım temiz ev kokusunu hiçbirşeye değişmem 🥰🥰 bence yürüdüğün için belin ağrımıştır normaldir 😊😊
Aksam kendimi ah uh diye oradan oraya atmazsam olmus bu is😬 her gun yurumek istiyorim artik su olu topragi kalksin ustumden😅 sistim oturdukca yattikca aaaa

Kızlar güne güzeö başlamıştm. Canımda ckk pişi çekmişti kalktım yaptm cokta güzeldi. Yedikten yarım saat sonra cortladm. İçin dışıma cıktı gözü açamıyoru. Burayada giremed 🥲🥲🥲🥲🥲

Günaydın bacımmm ben bile iyiyim valla 7bucukta kalktım duşumu aldım bakımlarımı yaptımmmm kahvaltı işi de tamam. Bu mis gibi havada dısarı cıkmak kaldı sadece 😍😍
Oh mis kuşum ben biraz kötüyüm bugun modm düşüm🥲🥲🥲
Ahahahah ay umarim brnim simdiden girdigim tripler 🤣🤣🤣🩵🩵🩵 kiz ben de kesin kiskanirim dun diyorum ki gul gibi oglumu elin izi gelip kendine baglicak beni unutcak🤣🤣 esim diyo ki eh benim dunyam 9 senedir sensin oncelik, oglunun da oyle olacak bu isler boyle hahdjdjdfj ben bir aglamakli ol sjfjfjfjf
Hsjsjsjdj ya şuan bunları düşünmek istemiyom üzüliyorm. 🥲🥲🥲🥲🥲 hehdjd

Back
X