Çok şükür inşallah hep böyle gider sonuna kadarGünaydınlarrrçok mutlu sabaha uyandım yaa şekerim düşmüş 94e günlerdir lekem yok şükürler olsun günlük pedden kurtuldum gruptan mutlu haberler geliyor sürekli daha nasıl güzel bir sabah olabilir arkadaşlar hep mutlu olacağımız güzel sabahlara
Simuuuuuuuşşşşşşş yaaaaaa inanmıyorummmm çoooook sevindimmmmm yaaa çipil gözlü annesine aşık bir bebek mi geliyor şimdiii
Cilegimmmm kiz nerdesin sen sehzade dogurucam ortada yoksunAhhhhh o erkek torun nasıl kıymetli olacak şimdi. Öyle tatlı dilli öyle hayat dolu bi oğlun olacak ki, eşin de bin tane kız evlada değişmem onu diyecekAllah biliyor erkek çocuklarını çok seviyorum, kendi kardeşimden biliyorum hiç keşke kız kardeşim olsaydı demedim. Kalbine kurban olduğum çocuk kendinden önce hep beni ve annesini düşünür. Rabbim sana böyle bi aşk bahşettiği için ne kadar sevinsen azdır kuzucuğummm
Yaaa poncigim beni en iyi anlayacaklardan biri sensinCanım benim yaa mesajını gözlerim dolu dolu okudum cinsiyeti öğrenince insan sanki hep duyduğu sonucu bekliyormuş gibi seviniyor bu çok başka bir duyguçok mutluyum senin adına tüm önemli süreçleri geride bıraktın kuzucum sağlıkla büyüsün oğluşumuz anneciği mavi kot elbise giydi oğluş geldi çünkü senin gönlünde ilkten erkek yatıyordu anneler hisseder
HAHAAHAHAHAHAH BU BEN AJDJDJDJDJD
Yaaa minnosBen de sabah bal yemiştim biraz ya ayaklarını filan oynatıyordu bizimki, biz de fetal dna yaptirdık 1 haftaya kadar kesin sonuç çıkar herhalde
Dun gece heyecandan hayal kurmaktan uyuyamadik, 2.30 du anca yattik serseri gibi sjdjfjfjfjfBazı erkek anaları ya uyanamadı ya da kutlama kahvaltısındasimlumina bu sabah keyifle uyanırsın artık kuzucum
Ben dışarı çıkamadığımdan camdan güneş görünce hava güzel sanıyorumAyyyy poncik ben üşüyorum ya bulanık değişik bir hava var bu tarafta
Haha bekle canım artık herkes patır patır dökülür vakit tamam ufaktan herkes öğrenmeye başlayacaktırYaaa poncigim beni en iyi anlayacaklardan biri sensinverilen emekler dokulen gozyaslari zahmetler derken cinsiyet oyle kenarda oyle onemsiz kalmisti ki yuregimdeki dillendirmeyi bile allah biliyor kendime luks gormustum.. allahima sukurler olsun diyorum, simdi sanki her sey daha ciddiye bindi sorumlulugum artti gibi hissediyorum saglikla tamamina de erdirsin insallah, hepimizinkini
Ve artik hepiniz cinsiyet ogrenin lutfen grubun tek pipilisi oglusim yalniz kalmasin dicjjfjvjnc
İste kuzum hakkındır şöyle yattığın yerden bir keyif kahvaltısı yap sultan gibiDun gece heyecandan hayal kurmaktan uyuyamadik, 2.30 du anca yattik serseri gibi sjdjfjfjfjf
Anca uyandim ki bu benim rutinimdir bilirsinizkahvaltiyi odama mi istesem ya, azicik da hurremsultancilik
sekerine ve lekesizligine coook sevindim bu arada poncikimboyle de gitsin insallaj
Senin de cuma günü en geç bence sonucu çıkar canımUsgde 11+4 görünüyordu, 4.81 cm di, Geçen çarşamba günü verdim hayırlısı olsun inşallah
Ben de bir önceki gebeliğimde turşu ve ekşili çok yiyordum erkektiCanim hep eksi yedim hala da tatli hic aramiyorum
Ohh bu akşam da heyecanla bekleyeceğiniz güzel bir haber var deseneMuhtemelen 8 gibi
Aynen kuzum valla ben de heyecanlandımOhh bu akşam da heyecanla bekleyeceğiniz güzel bir haber var desene
İnşallah ya cinsiyet önemli değil de ben sağlıkla ilgili kısmını merak ediyorumSenin de cuma günü en geç bence sonucu çıkar canım
Cidden her sey cop oldu bak cildim bari puruzsuzlesseydi diyorum ajdjdjdjdBen de bir önceki gebeliğimde turşu ve ekşili çok yiyordum erkektişuan öyle pek aramıyorum ama bunlara hiç bakmıyor bence yaa çok değişken
Zaten bi doktor erkek bebeğin sivilce yaptığını iddia ediyorduCidden her sey cop oldu bak cildim bari puruzsuzlesseydi diyorum ajdjdjdjd
Çok güzel yaUsgde 11+4 görünüyordu, 4.81 cm di, Geçen çarşamba günü verdim hayırlısı olsun inşallah
Bize ulaşması onu bulmaz dimiMuhtemelen 8 gibi
Eve kapatma kendini çık gez sahil havası al canımBen dışarı çıkamadığımdan camdan güneş görünce hava güzel sanıyorum
Size ulaşması 8i bulurÇok güzel yaonumuzdeki hafta içi çıkar muhtemelen bu hafta harika gecicek
Bize ulaşması onu bulmaz dimi
Eve kapatma kendini çık gez sahil havası al canım
Ölçümü çok iyiymiş bence sağlıklı gelir hiç endişelenme canımİnşallah ya cinsiyet önemli değil de ben sağlıkla ilgili kısmını merak ediyorumdoktorum 2li yapmadı sadece ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı, ense 1.3 normal dedi, inşallah diğer şeyler de iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?