Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Canım benim yaa mesajını gözlerim dolu dolu okudum cinsiyeti öğrenince insan sanki hep duyduğu sonucu bekliyormuş gibi seviniyor bu çok başka bir duygu çok mutluyum senin adına tüm önemli süreçleri geride bıraktın kuzucum sağlıkla büyüsün oğluşumuz anneciği mavi kot elbise giydi oğluş geldi çünkü senin gönlünde ilkten erkek yatıyordu anneler hisseder

Yes beybii kankayız senin de kız olacak ve sen bu defteri mutlu bir şekilde kapatacaksın
Ağzından bal damlıyor ponçikm sabah sabah absndndjd amin inşallahh bu hafta değil diğer hafta gidicem doktoruma, 14 haftalık olcam kesin bi cinsiyet öğrenirim belkmm senin ne zamandı kuşum

Ağzından bal damlıyor ponçikm sabah sabah absndndjd amin inşallahh bu hafta değil diğer hafta gidicem doktoruma, 14 haftalık olcam kesin bi cinsiyet öğrenirim belkmm senin ne zamandı kuşum
Bence de zamanı gelmiş oluyor öğrenirsin. Ben doktorum kongreye gideceği için kontrole Salı günü gideceğim 12 haftalıkken orda belli olmaz da belki sonraki hafta gidersem orda görünür ya da 2 mayısta perinatoloğa gideceğim 13+1 de orda öğreniriz diye düşünüyorum o haftasını da kutlamasını yaparız artık inşallah

Ohh masallah ne güzel haberler bundan sonra hep mutlu umutlu haberlere uyanacağız insallah kuzum her gün başka bir heyecanla başlayacağız güne
Ecosummm bende tam 10 gün sonra gideceğim doktora 30 mayısta ikili test vereceğim 1 mayısta kendi doktoruma muayene olacağım ve çok heyecanlıyım Rabbim sağlıkla gonlumuzdekini nasip etsin bizlere Amin

Bende sanirim 3 mayısta gidicem kuşum arka arkaya kutlama yapmamız yokmu

Amin bebsmm yakın zamanlarsa gidicez hepimiz ardı ardına cinsiyetler geliyoor

Merhaba P poncikobella , bizim günlerimiz aynı ben dün gitmiştim 11+4 görünüyordu usgde, doktor yüksek ihtimalle kız dedi, sizinki de salı günü görünebilir bence

Merhaba P poncikobella , bizim günlerimiz aynı ben dün gitmiştim 11+4 görünüyordu usgde, doktor yüksek ihtimalle kız dedi, sizinki de salı günü görünebilir bence
Ayy görürse de söylemesin bence biz evde küçük bir kutlama yapmayı düşündük ne güzel yaa bizimki toto kısmını hiç göstermedi kıpırdamadı uyanmadı keyfine düşkün Salı günü giderken çikolata yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…