Ayyy iyi bariSize ulaşması 8i bulur
Anladım canım çok geçmiş olsun az kaldı zaten sonrası güllük gulistanlikŞuan mecburen yatıyorum canım doktorum istirahat verdi önlem amaçlı tekrar lekelenme olmasın diye 13.haftayı bir atlatalım normale döneriz inşallah
Kiim kız o yeni kahvaltı yapcam sonra buralardayımPuxhu buralarda bir uykucu daha var kankaaa nerelerdesin bak bugün de güzel haberler alacağız
N nergiscicegi6 bugün parti yapıyor 8de cinsiyet öğreniyoruzKiim kız o yeni kahvaltı yapcam sonra buralardayım
Kufur de ogretirim macta eder diyor ahahahahahah ay ben nerelere atam kendimi yaHemen deseydin göbek bağı düşsün gidersiniz
Sizinkileri de en yakın vakitte öğrenelim şenlenelim
Yaaa su an seninki icin heyecanliyim cok kendime yandas ariyorum bacim yalan yokSizinkileri de en yakın vakitte öğrenelim şenlenelim
YaaaSanırım artık benim de göbüşüm çıkmış
Ayyy valla ben de heyecanlandımYaaa su an seninki icin heyecanliyim cok kendime yandas ariyorum bacim yalan yok
butik pastacilari zengin ettik bu haftasonu ahahahAyyy valla ben de heyecanlandımhaftaya mı yapsak diyorduk ama arkadaşım dedi ben içimde tutamam bir hafta sjdjdjd ben de bekleyemem dedim zaten hemen acil pastacı bulmuşlar sizin gibi
butik pastacilari zengin ettik bu haftasonu ahahah
Aa evet dün okudum
Netara panorama da yaptirdim benKızlar fetal dna testini hangi firma ile anlaştınız
Hangi ilde yaşıyorsunuz her yerde yok sanırım ya ben de ona yaptırmak istiyorum nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuzNetara panorama da yaptirdim ben
Istanbuldayim canim, dilersen firmanin yetkili temsilcisinin nosunu paylasayim seninle bir gorusun detaylariHangi ilde yaşıyorsunuz her yerde yok sanırım ya ben de ona yaptırmak istiyorum nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuz
Çok sevinirim ya teşekkür ederimIstanbuldayim canim, dilersen firmanin yetkili temsilcisinin nosunu paylasayim seninle bir gorusun detaylari
Ay evet yaa Salı günü belki doktor söyler ama bana söyleme diyeceğim emin olmadan da kutlama yapmak istememAa evet dün okudum
Artık seninki de belli olsuuun
Ayyy hadi sen de ogren bu haftaAy cinsiyet haberleri ile şenleniyor her günümüzherkesi tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı. Bende bu hafta öğrenirim inşallah çok heyecanlıyım ne kiz ne erkek bi hissiyatim yok. Sabırsızlıkla bekliyorum. Surekli alışveriş sitelerinde bakınıyorum. Kış bebegi nasıl olcak diye endişeliyim daha once Adana temmuzunda dogum yaptigim icin
Bu arada trendyol Mila da hamile yazınca az da olsa ürün çıkıyor özellikle pijama sabahlamalar hoşuma gitti fiyatları da baya uygun geldi. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?