cikar bence 12 haftada benimki dun muayinede 12+1 gosteriyirdu. cinsiyyetini 90 faiz dedi doktorBence de zamanı gelmiş oluyor öğrenirsin. Ben doktorum kongreye gideceği için kontrole Salı günü gideceğim 12 haftalıkken orda belli olmaz da belki sonraki hafta gidersem orda görünür ya da 2 mayısta perinatoloğa gideceğim 13+1 de orda öğreniriz diye düşünüyorum o haftasını da kutlamasını yaparız artık inşallah
Suan cok kücük henüz böle şeler düşünemem ponçik ahsnsndndjd ergenlikte zaten kendinden sogutur kıskanmam sanirim ahsksjswşnddHayırrrr böyle erkekler yetiştirmeyin plsss sizi sevsin ama karısını daha çok sevsinmutlu olsunlar yapmayın etmeyin kurban
Bir kız daha mı geliyor yanicikar bence 12 haftada benimki dun muayinede 12+1 gosteriyirdu. cinsiyyetini 90 faiz dedi doktor
evet canim galiba kiz oluyur ama mayista gitdiyimde daha net gorunur her halde. ben ama dogana kadar inanmam kiz olmasinaBir kız daha mı geliyor yani
Keşke net bir şey görmüş olsaydın karmakarışık boğuşuyordumHahaahshshhd ne gördnn kızzzahanda delrdik meraktan ssjsjsjdjd ya erkekte cıksa biliyorum o haberi aldıgımda yine havalara ıçucam kızda olsa öyle. Evlat yani hepsini yeriim
Kız neden inanmıyorsun bilime kafa tutmaevet canim galiba kiz oluyur ama mayista gitdiyimde daha net gorunur her halde. ben ama dogana kadar inanmam kiz olmasina
Günaydın bacımmm ben bile iyiyim valla 7bucukta kalktım duşumu aldım bakımlarımı yaptımmmm kahvaltı işi de tamam. Bu mis gibi havada dısarı cıkmak kaldı sadeceKızlarrrm günaydınnn nasıl güzel bir sabaha uyandım böyleherkes iyidir umarııımm
Ohhhh ohh maşallah subhanallahh çok sevindim vallahi şu gereksiz leke olayının bitmesineGünaydınlarrrçok mutlu sabaha uyandım yaa şekerim düşmüş 94e günlerdir lekem yok şükürler olsun günlük pedden kurtuldum gruptan mutlu haberler geliyor sürekli daha nasıl güzel bir sabah olabilir arkadaşlar hep mutlu olacağımız güzel sabahlara
Ben de sabah bal yemiştim biraz ya ayaklarını filan oynatıyordu bizimki, biz de fetal dna yaptirdık 1 haftaya kadar kesin sonuç çıkar herhaldeAyy görürse de söylemesin bence biz evde küçük bir kutlama yapmayı düşündükne güzel yaa bizimki toto kısmını hiç göstermedi kıpırdamadı uyanmadı keyfine düşkün Salı günü giderken çikolata yiyeceğim
Eeee kaçta öğreniyoruz
Oyy maşallah kuzuma yaaBen de sabah bal yemiştim biraz ya ayaklarını filan oynatıyordu bizimki, biz de fetal dna yaptirdık 1 haftaya kadar kesin sonuç çıkar herhalde
Oyyy masallah kaç haftalık burda ne zaman verdin ftal dnaBen de sabah bal yemiştim biraz ya ayaklarını filan oynatıyordu bizimki, biz de fetal dna yaptirdık 1 haftaya kadar kesin sonuç çıkar herhalde
Ohh mis İstanbul’da bile hava hafiften ısınmaya başladı İzmir daha güzeldir şimdi benim yerime de gez çileğimGünaydın bacımmm ben bile iyiyim valla 7bucukta kalktım duşumu aldım bakımlarımı yaptımmmm kahvaltı işi de tamam. Bu mis gibi havada dısarı cıkmak kaldı sadece
Ayyyy poncik ben üşüyorum ya bulanık değişik bir hava var bu taraftaOhh mis İstanbul’da bile hava hafiften ısınmaya başladı İzmir daha güzeldir şimdi benim yerime de gez çileğim
Usgde 11+4 görünüyordu, 4.81 cm di, Geçen çarşamba günü verdim hayırlısı olsun inşallahOyyy masallah kaç haftalık burda ne zaman verdin ftal dna
Canim hep eksi yedim hala da tatli hic aramiyorumBenden bi şey hisseden var mı
Canım canın tatlı ekşi falan istiyor muydu bi şeyler
Allah herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsinOyy maşallah kuzuma yaa
Ahahahah ay umarim brnim simdiden girdigim triplerAskim ben her zaman kayınvalideme derim, sen mükemmel bi kayınvalidesin ama ben kesin leş gibi olcam diye shsjdjdjdjdjf NOLMUS KEROŞUMU KISKANIYOSAMhayırr vallahi kerem ikisinide çok seviyor, o verdiğin sevfiyle alakalı gerçekten, cok sevgi görince cocuk herkesi seviyor mutlu bebek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?