Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Bugün öğlen benimde midem yanmaya başladı sabah annem tam buğday unundan krep yapmıştı o mu dokundu diye düşünmüştüm ama ya bebektense
Valla kuzum 3 gündür ne yesem yanıyor midem bugün hadi kısır dokundu kesin eminim zaten bana normalde de dokunur bulgur vs de öncesinde de yanmalarım olunca e bide kız olunca he dedim tamam çünkü arkadaşımda kız bebek bekliyor o da mide yanması yaşıyor tesadüf mü bilemem ama Alperende ben mide sorunu yaşamadım

Hmm olabilir bak sende en azından bir tahmin var ben beklemedeyim

Bu arada mide yanmalarım başladı benim kız bebek mide yanması yaparmış zaten hoca da reflün var mı diye sormuştu niye sordu acaba diyodum sanırım bunun içinmiş ajajaj
Canım seni takip edemedim, cinsiyyeti belli mi sende kız mı?

Aa sende mi öğrendin cinsiyetini. Ben bu hafta işe başlayınca hep kaçırdım yaa Senin için de erkek diye düşünüyordum hep ikinizi de tutturamadım. Demekki ne düşünürsem tersi çıkıyor

Ya ben kutlama falan yapmıcaktım ama şimdi özendim aile arasında küçük bişey yapsam mı diye Ben daha fetal dna bile vermedim.
Valla ben çok sabırsızım normalde ama hadi böyle yapalım dedik çekirdek aile ve 1-2 yakın arkadaşla güzel olur bence yapmak istersen de 1 haftada belli oldu benimkisi kuşum çabuk çıkıyor sonuçlar

Ya hepiniz cok tatlisiniz, okurken gozlerim doldu yanimda bana sarilip tebrik etmissiniz kadar mutlu hissettim allah razi olsun her birinizden. Sizlerin de gonlune gore olsun yeter ki saglikli olsun bebeklerimiz
Ben cooooook mutluyum icten ice oglana mi hevesim varmis nedir agzim kulaklarimda, allah bugunumuzu aratmasin
Kocam sok oldu ama o kadar mutlu ki su an oglunun dugununu filan tasarliyor kafada, askere nasil yolliycam filan diyor akli gitti ama hemen ekledi obur embriyo kizdir umarim diye ahahahaha. Aileler cildirdi, benim sulalemin hepsi kiz annem agliyor ilk oglumuz geliyor filan diye ahahahah dedem bile aksam sukur namazi kilmis iki kiz cocuk uc kiz torundan sonra dunya gozuyle bir oglan da sevicez diye ay cok alem olduk ruyada gibiyiz. Bu isin su noktada kizi erkegi yokmus cidden hepsine cok seviniliyormus onu anladim. Ileride anyayi konyayi gorucez o ayri ajdjdjdj kafamdan spidermanler arabalar toplar ucusurken de boyle olur muyum bilmiyorum
Hepinize kocaman sarildim sayin

Aa sende mi öğrendin cinsiyetini. Ben bu hafta işe başlayınca hep kaçırdım yaa Senin için de erkek diye düşünüyordum hep ikinizi de tutturamadım. Demekki ne düşünürsem tersi çıkıyor
Benim için bende erkek diyordum

Çok tatlısın hepsinin ayrı güzelliği tatlılığı var şu an seni direkt erkek anası olarak canlandırabildim

Yaa canım bence sen çok cool bir boy mom olacaksın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…