- 22 Kasım 2022
- 2.006
- 2.122
- 63
Kızzz hastalıktan beynim dönmüş topuzlu sen misin bacım ya anaaa ikinci diye mi böyle cabuk belirginleşti acepDur sana atıyım anlık ajaja

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızzz hastalıktan beynim dönmüş topuzlu sen misin bacım ya anaaa ikinci diye mi böyle cabuk belirginleşti acepDur sana atıyım anlık ajaja
Ulen beni alıntılayıp simaya mı soruyon ahajaja püüSimuuuuuuşşşşşş inanmıyorummmm nasıl büyümüşşşşşbu hafta mı böyle büyüdü
Heralde ondan aşko ya ama alperende de hemen çıkmıştı benim karnımKızzz hastalıktan beynim dönmüş topuzlu sen misin bacım ya anaaa ikinci diye mi böyle cabuk belirginleşti acep![]()
Ay karnın cook tatlı görünüyorr
Ay şimdi okudum yaa duyarsın inşallah kuzum dur bakalım Allah büyükduyamadık malesef kese 12mm idi yolk kesesi de göründü ama embriyo yok. Sağlıksız gebelik de olabilir. Çarşamba tekrar muaynem var. Şimdi eve geldim başta üzülmedim gözükecek kalbini de duyacam diye umudum vardı şimdi onu da kaybettim sanırım.
Nasıl oldun bu arada kuzum iyi misin biraz dahaKızzz hastalıktan beynim dönmüş topuzlu sen misin bacım ya anaaa ikinci diye mi böyle cabuk belirginleşti acep![]()
Ahahaha bebo buyudu cilek teyzesiSimuuuuuuşşşşşş inanmıyorummmm nasıl büyümüşşşşşbu hafta mı böyle büyüdü
Ay karnın cook tatlı görünüyorr![]()
Daha iyiyim şükür kuzum uyudum kalktım mide bılantısı ve kasık ağrısı hafiflemiş bel kaldı bitekNasıl oldun bu arada kuzum iyi misin biraz daha
Canikom uyudum uyandım midem rahatlamış kasık ağrısı hafiflemiş, bel ağrısı var sadece ama dayanılır ona.Ahahaha bebo buyudu cilek teyzesi
Kiz nasil oldun beni birak seni merak ettim ben de
Neyse hadi gozun acilmis en azindanCanikom uyudum uyandım midem rahatlamış kasık ağrısı hafiflemiş, bel ağrısı var sadece ama dayanılır ona.
Yazısmaları okuyamadım fetal sonucun mı geldi senin
Ayy geçsin o da hemen magnezyum yazdır doktorunaDaha iyiyim şükür kuzum uyudum kalktım mide bılantısı ve kasık ağrısı hafiflemiş bel kaldı bitek
Sen şaka yapıyırsun ya allahım bi gün komalık olduk neler olmus burdaNeyse hadi gozun acilmis en azindanbirseyler yiyip sivi almaya calis bol bol.
Evet sabah tikinirken bir anda fetal sonucu geldibiz sok biz iptal hahdjd
Ya evet galiba vücuttaki magnezyumu hızlı emcükledi bu bebe. Kalçam kırılmış gibi ağrıyor geceden beri yani hayatımda böyle ağrı çekmedim şok oluyorumAyy geçsin o da hemen magnezyum yazdır doktoruna
Benim de az önce bulandı ne zamandır olmuyordu
Bizim ikinci üçüncü doğumlar olunca erken çıkıyor galiba kız adinida diyemiyorum bacım topuzlu mu diyelim gene adının kısaltması varsa soleHeralde ondan aşko ya ama alperende de hemen çıkmıştı benim karnım
Fıstıksın fıstık hamilelik nasıl yakışmışsa annelik de bir o kadar yakışacak bebisimAy sagol canim benim elimden geldigince hazirlandim bu enerjiyle heyecanla artikgobus dar elbise giyince kocaman kaldi sjdjfjf
Çok şükürrrrDur kiz onden bi yemek yeriz ahdjdjdjxj ay heyecandan totom bile terledi sokaktayiz bi de isleri bitirip donup bi tipimi toplayayim madem
Bu arada test normalmis hersey sukurler olsunallahim bu haberi bekleyen herkese nasip etsin insallah en onemlisi buydu
![]()
Ay agzin bal yesinFıstıksın fıstık hamilelik nasıl yakışmışsa annelik de bir o kadar yakışacak bebisim![]()
Hep takipte kalican hepSen şaka yapıyırsun ya allahım bi gün komalık olduk neler olmus burda
Ne zaman öğreniyoruzzzz hadii çatlarım acele edin![]()
Ya bugün kimseden cinsiyet ya da fetal sonucu beklemiyodum, hastalık hali de gelince kaçırmışım herseyiHep takipte kalican hepani gelismeler oldu cok cilek hazirliksiz yakalaandik ahdjdjdj ay hala trafikteyim kusucam ya tasraya tasinacam yeminle