Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
duyamadık malesef kese 12mm idi yolk kesesi de göründü ama embriyo yok. Sağlıksız gebelik de olabilir. Çarşamba tekrar muaynem var. Şimdi eve geldim başta üzülmedim gözükecek kalbini de duyacam diye umudum vardı şimdi onu da kaybettim sanırım.
Ay şimdi okudum yaa duyarsın inşallah kuzum dur bakalım Allah büyük

Canikom uyudum uyandım midem rahatlamış kasık ağrısı hafiflemiş, bel ağrısı var sadece ama dayanılır ona.
Yazısmaları okuyamadım fetal sonucun mı geldi senin
Neyse hadi gozun acilmis en azindan🙏🏼 birseyler yiyip sivi almaya calis bol bol.
Evet sabah tikinirken bir anda fetal sonucu geldi 🤣 biz sok biz iptal hahdjd

Daha iyiyim şükür kuzum uyudum kalktım mide bılantısı ve kasık ağrısı hafiflemiş bel kaldı bitek
Ayy geçsin o da hemen magnezyum yazdır doktoruna
Benim de az önce bulandı ne zamandır olmuyordu

Ayy geçsin o da hemen magnezyum yazdır doktoruna
Benim de az önce bulandı ne zamandır olmuyordu
Ya evet galiba vücuttaki magnezyumu hızlı emcükledi bu bebe. Kalçam kırılmış gibi ağrıyor geceden beri yani hayatımda böyle ağrı çekmedim şok oluyorum😂

Heralde ondan aşko ya ama alperende de hemen çıkmıştı benim karnım
Bizim ikinci üçüncü doğumlar olunca erken çıkıyor galiba kız adinida diyemiyorum bacım topuzlu mu diyelim gene adının kısaltması varsa sole 😂😂

Sen şaka yapıyırsun ya allahım bi gün komalık olduk neler olmus burda😂😂
Ne zaman öğreniyoruzzzz hadii çatlarım acele edin😂
Hep takipte kalican hep 🤣🤣 ani gelismeler oldu cok cilek hazirliksiz yakalaandik ahdjdjdj ay hala trafikteyim kusucam ya tasraya tasinacam yeminle

Hep takipte kalican hep 🤣🤣 ani gelismeler oldu cok cilek hazirliksiz yakalaandik ahdjdjdj ay hala trafikteyim kusucam ya tasraya tasinacam yeminle
Ya bugün kimseden cinsiyet ya da fetal sonucu beklemiyodum, hastalık hali de gelince kaçırmışım herseyi😂 girdim okudum sayfandan pasta yetişti mi
Ay çok heycanlı yaaa allahım nasıl iyi geldi bugün bu haber😂😂🧿🧿🧿

Back
X