Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Ya bugün kimseden cinsiyet ya da fetal sonucu beklemiyodum, hastalık hali de gelince kaçırmışım herseyi😂 girdim okudum sayfandan pasta yetişti mi
Ay çok heycanlı yaaa allahım nasıl iyi geldi bugün bu haber😂😂🧿🧿🧿
Kiz bize de surpriz oldu ztn neyse yetismis pasta kizlar teslim almislar🤣 artik oldugu kadar son dk eventi bu kadar kadjdjfj
Bana heyecan deme bagirsaklarim sov yapiyro sjdjdjdj

Ben de bugün hamileliğin başından beri en zor ikinci günümü geçirdim sanırım. İki keredir tansiyonum düşüyor. Mide bulantısı biraz fazla. Pazartesi günü kontrole gideceğim için acile de gitmek istemedim aciller biraz ilgisiz diye. Hayırlısı.
Ben de öyleyim mide bulantım bugün çok fazlaydı,doktora öylesine prilam yazdırmıştım şimdi onu içecem bugün bulantı beni yordu,8.haftaya girmek üzereyim.

Ben de sonunda duphalac içmeye başladım ama tatlı bir tadı var bunun yahu uzun zamandır tatlı yemeyince fazla geldi bana 🤣🤣

Ben de bugün hamileliğin başından beri en zor ikinci günümü geçirdim sanırım. İki keredir tansiyonum düşüyor. Mide bulantısı biraz fazla. Pazartesi günü kontrole gideceğim için acile de gitmek istemedim aciller biraz ilgisiz diye. Hayırlısı.
Valla bende korkunç bi gece ve gün geçirdim ama kovalarca su içerek rahatlattım kendimi resmen. Aciller öyle berbat ki gitseydim daha çok sinir krizi geçirecektim, şükür gerek kalmadı. Bol su iç dinlen pazartesiye az kaldı

Aa kabızlık mı var sende
Çiçeğim şükür daha iyiyim 3 şişe falan su içtim wcye cıktım sık sık. Sonra bi uyku toparladı beni. Yine mükemmel değilim ama kasık sancım ve mide bulantım minimuma indi şükür
Son zamanlarda var canım ya progestan hap yapar dedi doktorum şuan hareketim de kısıtlı ya zorlanıyordum tuvalette o yüzden yazdı doktor aslında hergün çıkıyorum zorlanarak o zaman da korkuyorum bir süre içeceğim bakalım. Senin iyi olmana da çok sevindim şu çok önemli aman ihmal etme

Son zamanlarda var canım ya progestan hap yapar dedi doktorum şuan hareketim de kısıtlı ya zorlanıyordum tuvalette o yüzden yazdı doktor aslında hergün çıkıyorum zorlanarak o zaman da korkuyorum bir süre içeceğim bakalım. Senin iyi olmana da çok sevindim şu çok önemli aman ihmal etme
Sağol canım benim eksik olma ♥️🙏Akşamları 1 avuç çiğ fındık yemeyi denedin mi bağırsakları tertemiz yapıyor. Sabah bi kalkıyorsun karnın dümdüz oluyor

Sağol canım benim eksik olma ♥️🙏Akşamları 1 avuç çiğ fındık yemeyi denedin mi bağırsakları tertemiz yapıyor. Sabah bi kalkıyorsun karnın dümdüz oluyor
Çiğ badem çiğ fındık çiğ kaju kabak çekirdeği içi en başından beri tüketiyorum hep şuan activia yoğurt da başladım kefir de içiyordum ama yetmedi sanırım bilmiyorum beslenmemde çok dengeli aslında ama oldu böyle işte

Çiğ badem çiğ fındık çiğ kaju kabak çekirdeği içi en başından beri tüketiyorum hep şuan activia yoğurt da başladım kefir de içiyordum ama yetmedi sanırım bilmiyorum beslenmemde çok dengeli aslında ama oldu böyle işte
Activia yeme ya onunla ilgili çikin şeyler duydum. Bende yiyordum bıraktım

Back
X