Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Gecmis olsun canim, digerininki ni duydunuz mu insallah o sagliklidir, saglikla dogsun insallah, guzel haberlerle gel 🙏
duyamadık malesef kese 12mm idi yolk kesesi de göründü ama embriyo yok. Sağlıksız gebelik de olabilir. Çarşamba tekrar muaynem var. Şimdi eve geldim başta üzülmedim gözükecek kalbini de duyacam diye umudum vardı şimdi onu da kaybettim sanırım.

Geçmiş olsun çilek dün geceden beri benim de şarıl şarıl gidiyor dilim damağıma yapıştı su içiyorum hala suyu ihmal etme soğuk iç içine salatalık at limon at 💕

Allah'ım ne güzel haber çok sevindim Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💕 🥰
Amin canim cumlemize nasip olsun🌸😍

Ben de bugün hamileliğin başından beri en zor ikinci günümü geçirdim sanırım. İki keredir tansiyonum düşüyor. Mide bulantısı biraz fazla. Pazartesi günü kontrole gideceğim için acile de gitmek istemedim aciller biraz ilgisiz diye. Hayırlısı.

Anasi suslendi yavrusu icin 🩵🩷🧿heyecandan kusmam ins pastanin ortasina
image.webp

ama lekelenmen olmus bence 2 hafta bekleme

Canım lekelenmeden sonra gittim acile. Kanama alanı yoktu, herşey normaldi. Ama eve gelince gece kasık ve bel ağrısı oldu.
Belkide yorulunca oluyor, dün bende misafirler gelecek diye alt kat üst kat biraz yorulmuştum.
Kendi doktoruma da yazdım oda duphaston dışında yapacağın birşey yok dedi.

Ay hepinizin göbüşü 12.haftada bu kadar belirgin mi yoksa herkeste aynı olmuyor mu? Ne zaman göbeğim çıkacak merak ediyorum da hdjdj

Kızlaaar ben dışarı çıkıyorum simoş 22 de yazıcam dedi 22 de burdayım yazmazsaa onu dövicem ahahaj

Ay hepinizin göbüşü 12.haftada bu kadar belirgin mi yoksa herkeste aynı olmuyor mu? Ne zaman göbeğim çıkacak merak ediyorum da hdjdj
Dur sana atıyım anlık ajaja

Eklentiler

• 1000066875.webp
    1000066875.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 72
Kizzzz sezeryan olacaklar olarak çoğumuz Ekim sonu doguracak olsun 😂

Ayyy yicemmmm masallah 🧿🧿 neee tatlıs olmussunuz gobusun veee sen 🤩😍
Ay sagol canim benim elimden geldigince hazirlandim bu enerjiyle heyecanla artik🥹😬 gobus dar elbise giyince kocaman kaldi sjdjfjf

yok her kezde ayni olmaz benim oglumda 16 haftada cikmisti simdi ama hafif var o da anlamadim qazmidir bebismidir 🤣 cok belli olmuyur dar giymezsem

Canim ben progesterona bagliyodum gobusun ekstra buyuklugunu ama igneyi de biraktik kac gundur🤣 oyle zayif da hamile kapmadim ama cabuk cikti benim sen bize bakma ajdjdjdj

Kızlar bi şey takıldı aklıma sizi de endişelendirmek istemiyorum ama. Bu fenomen özlem öz var ya o bebeğini 12.haftada kaybetmiş yani öyle yazmıştı ve genetik sonucunda da trizomi çıkmış. Trizomilerde genelde 6-8.haftalarda kalp duruyor diye biliyorum taş çatlasın 10. O bebek 12.haftaya kadar nasıl durmuş acaba. Yalan dediler bi ara ama bilmiyorm bana ilginç geldi 🤔
Genelinde evet canım erken haftalarda kayıp oluyor. Ama nadirende olsa baya büyük haftalara kadar gelebiliyorlar. Allah korusun tabi bizlern başına gelmesn inşallah, kimseninde gelmesn 🙏🏻

Geçmiş olsun çilek dün geceden beri benim de şarıl şarıl gidiyor dilim damağıma yapıştı su içiyorum hala suyu ihmal etme soğuk iç içine salatalık at limon at 💕

Allah'ım ne güzel haber çok sevindim Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💕 🥰
Evet kuzum su içtikçe ağrılar da hafifliyor. Rabbim bu günleri kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin valla bazen tepe takla ediyor insanı

Back
X