Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Bugün tartıya çıktım 86 kilo olmuşum... Planlı bir gebelik olmadığından 80 de hamile kaldım. Kilo veremeden. Şimdi napıcam bakalım. Yürüyüşe başladık eşimle. Umarım hiç değilse 80 altına düşerim. Ama iştahım öyle açık ki yemekle aşk yaşıyorum yerken hele limonlu ekşili bişeylerse. Bu da böyle bir dert işte:)
Ayy aynı ben, 54kq ile hamile kaldım, karnım falan hiç çok çıkmamış ama 58kq olmuşum, 2saatde bir yemek yemek istiyorum, limonlu tuzlu yapıb yemeğe bayılıyorum🫠🤤

Ay iyi o zaman normal aqlslsk bende bıktım valla yetişmiyor bile bazen kurutmaya 2 tane atmışlığım bile var 🤣
Artik her kontrolde doktora sormaktan ben bunaldim inan akintiyi. Adam her seferinde normal diyor ama yine de rengini filan tarif ettiriyor yazik sjxjcjf. Bana kalsa her hadta idrar kulturu vericem enf var mi diye🤣🤣

Artik her kontrolde doktora sormaktan ben bunaldim inan akintiyi. Adam her seferinde normal diyor ama yine de rengini filan tarif ettiriyor yazik sjxjcjf. Bana kalsa her hadta idrar kulturu vericem enf var mi diye🤣🤣
Ajajaja nasıl tarif etsene biraz 🤣 özelden de edebilirsin

kizlar benim idrar ve kuldur tahlilim kaldi fitil kullandigin icin veremedim bu gun. kultur tahlili alirken nasil aliniyor merak etdim hamilelik olmadikta ismini unutdum da makasa benzer acilip kapanan bir alet takiyorlardi sonra aliniyordu test hamilelikte de o alet kullanilirmi ki ? zarari olurmu acaba

kizlar benim idrar ve kuldur tahlilim kaldi fitil kullandigin icin veremedim bu gun. kultur tahlili alirken nasil aliniyor merak etdim hamilelik olmadikta ismini unutdum da makasa benzer acilip kapanan bir alet takiyorlardi sonra aliniyordu test hamilelikte de o alet kullanilirmi ki ? zarari olurmu acaba
Kültür tahlili diye ayrı bir test yok idrardan bakılıyor demek istediğiniz spekulum sanırım onunla hiç alakası yok.ayrica fitil kullanırken de verebilirsiniz beyaz partiküller teste etki etmiyor 💕

Bugün çok kötüyüm defalarca istifra ettim içim dışım kurudu. Sanırım acillik olucam ben bugün
Geçmiş olsun çilek dün geceden beri benim de şarıl şarıl gidiyor dilim damağıma yapıştı su içiyorum hala suyu ihmal etme soğuk iç içine salatalık at limon at 💕
Dur kiz onden bi yemek yeriz ahdjdjdjxj ay heyecandan totom bile terledi sokaktayiz bi de isleri bitirip donup bi tipimi toplayayim madem☺️
Bu arada test normalmis hersey sukurler olsun 😇 allahim bu haberi bekleyen herkese nasip etsin insallah en onemlisi buydu 🙏🏼
Allah'ım ne güzel haber çok sevindim Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💕 🥰

Kızlar bugün 9+2 idim . Doğum doktorum olarak belirlediğim doktora gittim hem de hastane ile anlaşma yapmaya , ultrasonda kalp atışı görünmedi , gece hafta pazartesi görünmüştü hareketi. Muhtemelen 1 hafta filan olmuştur duralı dedi . Öyle işte . Hayırlısı olsun
Cok uzuldum canim, bu kalp durmasi olayi benide cok korkutuyor, insan anlayamiyor da degil mi hic bi belirti oluyor mu ? Insallah hayirlisiyla atlatirsin cok gecmis olsun 🥹

Kızlar bugün 9+2 idim . Doğum doktorum olarak belirlediğim doktora gittim hem de hastane ile anlaşma yapmaya , ultrasonda kalp atışı görünmedi , gece hafta pazartesi görünmüştü hareketi. Muhtemelen 1 hafta filan olmuştur duralı dedi . Öyle işte . Hayırlısı olsun
Allah sabır versin ben de 4 defa kalp atışı durması sonucu kayıp yaşadım az çok tahmin ediyorum kürtaj evresini atlattıktan sonra çok daha iyi olacaksınız bugünleri hatırlatmayacak sağlıklı bir gebelik nasip olsun 💕

Ayyyyy çok heyecanlı bak şimdi pastayı kestiniz ya 😂 hemen bir dakika diyorsun kadınlar kulübüne girip kız yada erkek yazman yeterli 🤣🤣

Degismex kız 😂😂😂 şimdi şimos bizim 4. Cinsiyetimiz mi sakladigimbirsey sakladigimbirsey canisi liste de yok musun sen 😃
canım benim ekime kayacak gibi kız olduğu için 1 kasım gösteriyordu ama ben 1 kasımda doğuracağımı hiç düşünmüyorum ondan girmedim listeye :halay:

Kültür tahlili diye ayrı bir test yok idrardan bakılıyor demek istediğiniz spekulum sanırım onunla hiç alakası yok.ayrica fitil kullanırken de verebilirsiniz beyaz partiküller teste etki etmiyor 💕
evet evet speklumla bakiliyormu onu soruyordum. 1 kap verdiler icinde 2 tane uzun cubuk gibi bisey vardi bi de idrar kabi. doktorun verdiyi listede ayri ayri yaziyordu idrar ve kultur ve kan testleri her halde o cubuk gibi seylere aliyorlar diye dusundum. ne zaman fitil kullandigimi sordular en az 2 gun gecmesi gerekirmis pazartesi gideceğim

Kızlar çok zor bir gece geçirdim yaa. Yeni yeni kendime geldim. Lekelenmeden sonra bel ve kasık ağrısı vardı dün gece boyunca çok huzursuzdum. Ama bebek iyiydi o biraz rahatlatıyor. Kontrolüm 2 hafta sonraydı ama dayanamam sanırım.
Birde 2. Adet zamanım geldi sizlerde de oldu sanırım bu zamanlarda değil mi

Kızlar çok zor bir gece geçirdim yaa. Yeni yeni kendime geldim. Lekelenmeden sonra bel ve kasık ağrısı vardı dün gece boyunca çok huzursuzdum. Ama bebek iyiydi o biraz rahatlatıyor. Kontrolüm 2 hafta sonraydı ama dayanamam sanırım.
gecmis olsun benimde su an kasik agrilarim var bu gun disarida cok oldum anlamadim yorgunluktanmi oldu ya da adet dongusu yaklastigi icinmi 20 26 arasi benim dogu gecen ay 23 24 u agrilsrim cok olmustu

ama lekelenmen olmus bence 2 hafta bekleme

Geçmiş olsun hayırlısı olsun yeniden sağlıkla hayırlısıyla olur inşallah

Back
X