Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana diyetisyen sek quark sade önerdi ama öğle yemeği yemediğimde öğlen yemem içinHadi yaa ne duydun ki doktor dedi diye başladım ben de
bunun gibi bir sürü sey duydum ve okudum. İçindeki katkı maddeleri allah göstermesin bebeğin sinir sistemine zarar veriyormus ne bileyim işte ben bu sebeple bıraktım. Sana da simdi söylemesem içim rahat etmezdi araştır en azındanHadi yaa ne duydun ki doktor dedi diye başladım ben de
Allah Allah çok ilginç araştırmak lazım aslında sadece çocukta böyle bir rahatsızlık olduysa nasıl tespit ettiler annenin yediği yoğurttan kaynaklı olduğunu o çok ilginç geldi banabunun gibi bir sürü sey duydum ve okudum. İçindeki katkı maddeleri allah göstermesin bebeğin sinir sistemine zarar veriyormus ne bileyim işte ben bu sebeple bıraktım. Sana da simdi söylemesem içim rahat etmezdi araştır en azından
Bana da garip geldi ama katkı maddesi meselesini araştırınca bi soğudum activiadan. Yoksa cokta seviyodum keyfimden yiyodum yaniAllah Allah çok ilginç araştırmak lazım aslında sadece çocukta böyle bir rahatsızlık olduysa nasıl tespit ettiler annenin yediği yoğurttan kaynaklı olduğunu o çok ilginç geldi bana
Ayyy tebrik ederimm biriken sayfaları okuyordum tam o sırada mesajın düştü. Grubumuzun ilk oğluşu hayırlı olsun o zamann çok sevindimmKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
İnşallah kuzum ya gerçekten kabus gibiydi geçen haftalar çok zorlandım her anlamda geçti gitti şükür gelmesin bir daha inşallahOh çok şükür ya sen çok yıprandın. Çok sevindim kuzum bi daha hiç olmasın insallah![]()
Hayirla sağlikla gelsin oğluşunKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
Ayyyy inanmıyorummmm şokum şuannnKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
Hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin inşallah sen kız hissetmiyo muydunKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
İlk erkek bebomuz geldiiii ayy sim çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsin paşamızKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
Kız bende yemem artık riske atamamBana da garip geldi ama katkı maddesi meselesini araştırınca bi soğudum activiadan. Yoksa cokta seviyodum keyfimden yiyodum yani
Hayırlı olsun canım grubumuzun ilk oglusu sağlıkla gelsin paşamaKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
Yaaaa inanamıyorumKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
YaaaaaaKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
Neeeeeeee inanamıyorumKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
Ay hayırlı olsun çook heyecanlıKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()
Acil kocanın tepkisi jfjdkdhdkKizlar tum hurafeleri cöpe atiyoruz hazirsaniz,
OGLUM OLUYOR![]()