Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Pis şovmen kadın ya en başından beri doktoru ona sağlıksız gebelik demişti ama şovunu yapmaktan geri durmadı. Cinsiyet ne acaba teyseley diye diye normal izlenimi verdi ama zaten sorunluydu bence
Sürekli düşük riskim var ühü ühü diyordu gezmeye gidip çocukları kucaklıyordu 😢😢 takip bile etmiyorum sürekli keşfetimde çıkıyordu daral gelmişti 😂

Dur kiz onden bi yemek yeriz ahdjdjdjxj ay heyecandan totom bile terledi sokaktayiz bi de isleri bitirip donup bi tipimi toplayayim madem☺️
Bu arada test normalmis hersey sukurler olsun 😇 allahim bu haberi bekleyen herkese nasip etsin insallah en onemlisi buydu 🙏🏼
Ayy gözün aydın çok çok sevindim darısı hepimize olsun ya❤️❤️

Sürekli düşük riskim var ühü ühü diyordu gezmeye gidip çocukları kucaklıyordu 😢😢 takip bile etmiyorum sürekli keşfetimde çıkıyordu daral gelmişti 😂
Faylin sen de mi fetal dna’dan öğrenmiştin cinsiyeti? Eğer öyle değilse kaçıncı haftada öğrenmiştin. İlk sen öğrenmiştin sanki 😀

Faylin sen de mi fetal dna’dan öğrenmiştin cinsiyeti? Eğer öyle değilse kaçıncı haftada öğrenmiştin. İlk sen öğrenmiştin sanki 😀
Yok ben fetal yaptırmadım normal ultrasonda gördü doktor 😅 10+5teydik. 13.haftada perinatoloğa gidicem o zaman netleşir bakalım yine de net dedi ama 😅

Benim bu gece kasıklarım çok ağrıdı gaz sancısı mıydı anlayamadım bide akıntım var başım da ağrıyor ay hiç iyi değilim
Dun bende ayniydim 😔 bicak saplanmasi gibi kasiklarimda batmalar oldu, bugun iyiyim cok sukur. Biraz uzan dinlen iyi gelir belki canim, maden suyuda icmistim o da iyi gelmis olabilir.

1745067057879.webp

Heyyo biz kalp atışı duyduk. Her şey yolundaymış. Sadece gümbür gümbür dinleyemedik doktorun cihazı bozukmuş cızırtılı olarak dinleye bildik ama olsun. Bidahaki kontrol 3hafta sonra :(
Kanama alanı yokmuş ama önlem olarak progestan kullanmamı istedi. Mecbur başlıycaz

Arkadaşlar anne karnında kalbin durması neden kaynaklı oluyor,bunun tespiti için illa düşük mü yapılması lazım önceden.Gebelik öncesi ya da ilk haftalarda bakan bir doktor hiç görmedim.Allah korusun kalp durması durumunda belirti oluyor mu?

Arkadaşlar anne karnında kalbin durması neden kaynaklı oluyor,bunun tespiti için illa düşük mü yapılması lazım önceden.Gebelik öncesi ya da ilk haftalarda bakan bir doktor hiç görmedim.Allah korusun kalp durması durumunda belirti oluyor mu?
Yüzde 80 i kromozom bozukluğundan oluyor yani vücut ters giden birşeyi algılayıp onu atmaya çalışıyor ki sağlıklı olanı gelsin ve ona efor harcasın. Başına gelmediyse inşallah gelmesin araştırıp kendini strese sokma bence canım

Yüzde 80 i kromozom bozukluğundan oluyor yani vücut ters giden birşeyi algılayıp onu atmaya çalışıyor ki sağlıklı olanı gelsin ve ona efor harcasın. Başına gelmediyse inşallah gelmesin araştırıp kendini strese sokma bence canım
Çok şükür gelmedi ama insan korkuyor ya

Eki Görüntüle 3579303
Heyyo biz kalp atışı duyduk. Her şey yolundaymış. Sadece gümbür gümbür dinleyemedik doktorun cihazı bozukmuş cızırtılı olarak dinleye bildik ama olsun. Bidahaki kontrol 3hafta sonra :(
Kanama alanı yokmuş ama önlem olarak progestan kullanmamı istedi. Mecbur başlıycaz
Gözünaydın canım çok sevindim 😍🧿

Arkadaşlar merhaba kocam 4lü ananas activia almis 8.haftam bir şey olmaz dimi yesem mi yemesem mi bilemedim

Evet canim daha dogrusu hala ogrenememis doktorum beni aradi arkadasini araticam hemsireye dedi 🥹 biz rapor kismini konustuk sadece yani doktorumla. Hemsireme de arkadasimin nosunu tekrar yolladim unuttuysa filan diye🤣
Ayyyyy çok heyecanlı bak şimdi pastayı kestiniz ya 😂 hemen bir dakika diyorsun kadınlar kulübüne girip kız yada erkek yazman yeterli 🤣🤣
Aaa kader arkadaşım gel gel hoşgeldin ajsjsj insan nasıl bir şok oluyor dimii kız olacak demek ayy çok sevindim topikte şimdiye kadar erkek yok kimden erkek gelecek çok merak ediyorum 🤣🤣
Degismex kız 😂😂😂 şimdi şimos bizim 4. Cinsiyetimiz mi sakladigimbirsey sakladigimbirsey canisi liste de yok musun sen 😃

Bugün tartıya çıktım 86 kilo olmuşum... Planlı bir gebelik olmadığından 80 de hamile kaldım. Kilo veremeden. Şimdi napıcam bakalım. Yürüyüşe başladık eşimle. Umarım hiç değilse 80 altına düşerim. Ama iştahım öyle açık ki yemekle aşk yaşıyorum yerken hele limonlu ekşili bişeylerse. Bu da böyle bir dert işte:)
Hic uzulmeyin, ben de tedavi sebepli kg alarak gebe kalmis oldum. Yetmedi doktorum almayacaksin dedi aldim 11 haftada🙈 cunku tiksinmeden yiyebildigim her sey karbonhidrat bazli gidalar malesef. Hareketim cok cok az eskiye gore. On dk oturamayan biriyken on dk ayakta kalamayan birine donustum subat ayindan beri. O yuzden midem toparlar toparlamaz tez vakitte hareketlenmek ve daha saglikli beslenmek istiyorum 🥰 nereden donersem kar mantigi

Bunu bende merak ediyorum. Yani bir belirti veriyor mudur acaba diye.

Bunu bende merak ediyorum. Yani bir belirti veriyor mudur acaba diye.
Belirti bazı kişilerde veriyor bazısında vermiyor benim bütün gebelik belirtilerim bıçak gibi kesilmişti 3 4 günde geri gelmedi zaten anlamıştım ben terslik olduğunu ama kürtaja girerken gebelik belirtisi devam edenlerde var yani anlaşılmıyor

Hic uzulmeyin, ben de tedavi sebepli kg alarak gebe kalmis oldum. Yetmedi doktorum almayacaksin dedi aldim 11 haftada🙈 cunku tiksinmeden yiyebildigim her sey karbonhidrat bazli gidalar malesef. Hareketim cok cok az eskiye gore. On dk oturamayan biriyken on dk ayakta kalamayan birine donustum subat ayindan beri. O yuzden midem toparlar toparlamaz tez vakitte hareketlenmek ve daha saglikli beslenmek istiyorum 🥰 nereden donersem kar mantigi
Kanka vajinal akıntın var mı senin benim niye hala var ve yoğun acaba

Back
X