Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kızlar bugün 9+2 idim . Doğum doktorum olarak belirlediğim doktora gittim hem de hastane ile anlaşma yapmaya , ultrasonda kalp atışı görünmedi , gece hafta pazartesi görünmüştü hareketi. Muhtemelen 1 hafta filan olmuştur duralı dedi . Öyle işte . Hayırlısı olsun
Canım çok üzgünüm 😔 en kısa zamanda tekrar nasip olsun sana inşallah 🙏

Kizzzz simossss sen ara yaz tsciz et doktoru bekleme bacım 😂

Dert etme doğumdan sonra gidiyor kilolar 🥹 ekmek makarna pilavı kesince çok fazla almazsın

Ayyyy masallah ne güzel haberler almışsın 😍 ben şimdi girdim baktım ki yazmışsın zaten yoksa aklımdaydın şekerim 🥰
tesekkur ederim🥰 hepimiz guzel haberler alalim hep

merhaba kizlar ben gitdim geldim doktora ayyy hic sormuyorsunuz 🤣🤣 kustum bak😄 sukur her sey yolunda 11+6 olmaliydi bu gun12+1 cikti. 2 li test verdim baskada bir suru tahliller. ordan cikincada doner yemeye tabii 🤣 evde yemek yapmamak icin bir de cinsiyyet tahmininde bulundu tam net soylemedi ama gelecek muayineye net olur dedi kizzzz bebis geliyor galiba 🥰😀 beni topuzlu iyi anlar 😄 erkek bebeye odaklanmistim bende esimde sok olduk ama bir turlu o heyacanimida hiss etdire bilemedim yani hala inanamiyorum ya kiz bebek bizim icin mucize gibi bisey cunki esim tarafta hic kiz yok ne kardes olarak ne torun olarak yok. mayista gidince ordan bir pipi cikarmasa iyi 🤣🤣
Aaa kader arkadaşım gel gel hoşgeldin ajsjsj insan nasıl bir şok oluyor dimii kız olacak demek ayy çok sevindim topikte şimdiye kadar erkek yok kimden erkek gelecek çok merak ediyorum 🤣🤣

Aaa kader arkadaşım gel gel hoşgeldin ajsjsj insan nasıl bir şok oluyor dimii kız olacak demek ayy çok sevindim topikte şimdiye kadar erkek yok kimden erkek gelecek çok merak ediyorum 🤣🤣
Benimki erkek cikarsa grubun ilk erkosu olcak🤣🤣🤣

Kızlar bugün 9+2 idim . Doğum doktorum olarak belirlediğim doktora gittim hem de hastane ile anlaşma yapmaya , ultrasonda kalp atışı görünmedi , gece hafta pazartesi görünmüştü hareketi. Muhtemelen 1 hafta filan olmuştur duralı dedi . Öyle işte . Hayırlısı olsun
Yaa :( hayırlısı olsun canım üzülme diyemem tabiki çok üzücü bi durum bende 9+1 de kaybetmiştim bebeğimi ama isyan etmemeye çalış tevekkül et inşallah. Olmadıysa hayırlısı olmadığı içindir. Yeniden hamile kalırsın bu kez sağlıklı bir bebeğin olur inşallah 🙏

ben hala inanamiyorum ki mayista gidince de kiz desin sonra inanirim😄 iyice sacmaladim orda tum hayat hikayemi anlatmaya basladim neden kiza sasirdigim icin sonunda doktor dedi ki dur bi onemli seylere bakiyorum ekranda kafam karisti 😄

ben hala inanamiyorum ki mayista gidince de kiz desin sonra inanirim😄 iyice sacmaladim orda tum hayat hikayemi anlatmaya basladim neden kiza sasirdigim icin sonunda doktor dedi ki dur bi onemli seylere bakiyorum ekranda kafam karisti 😄
Ajajsjsjskkssk sen bensin bende öyle saçmaladım işte aaksksl sonradan da utandım eşim ara sıra videoyu izliyor sesini kız öyle izle diyorum🤣

Ense kalınlığı kaç çıktı çiçeğim

uzuldum canim bende yasadim 2 defa. ilkinde senin gibi doktorda ogrenmistim kalbinin durdugunu insan cok uzuluyor hic duzelmez gibi geliyor ama tahlillerini iyince yaptirip arastirdiktan sonra yine olacak insallah saglikli bebeyin simdi kendine iyi bakmaya calis

Back
X