Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Yuppiiii akşam 8de öğreniyoruz o zaman 😍😍😍
Dur kiz onden bi yemek yeriz ahdjdjdjxj ay heyecandan totom bile terledi sokaktayiz bi de isleri bitirip donup bi tipimi toplayayim madem☺️
Bu arada test normalmis hersey sukurler olsun 😇 allahim bu haberi bekleyen herkese nasip etsin insallah en onemlisi buydu 🙏🏼

Dur kiz onden bi yemek yeriz ahdjdjdjxj ay heyecandan totom bile terledi sokaktayiz bi de isleri bitirip donup bi tipimi toplayayim madem☺️
Bu arada test normalmis hersey sukurler olsun 😇 allahim bu haberi bekleyen herkese nasip etsin insallah en onemlisi buydu 🙏🏼
Ayy çok sevindim canım sağlıkla alırsın kucağına da inşallah 😍 ay bakalım cinsiyet işi çok heyecanlı gerçekten bekliyoruz merakla 🥰🥰

Allaah sen yemek yersen gece 12 de öğreniriz biz qjajsn yemeklerin uzun sürüyor 🤣

Bugün tartıya çıktım 86 kilo olmuşum... Planlı bir gebelik olmadığından 80 de hamile kaldım. Kilo veremeden. Şimdi napıcam bakalım. Yürüyüşe başladık eşimle. Umarım hiç değilse 80 altına düşerim. Ama iştahım öyle açık ki yemekle aşk yaşıyorum yerken hele limonlu ekşili bişeylerse. Bu da böyle bir dert işte:)

Canım gözün aydın bundan sonraki her günün en az bu kadar keyifli be mutlu geçsin inşallah 😍😍 en az senin kadar heyecanlıyım bugünün tadını çıkar hallettim bunu beybi💃💃

merhaba kizlar ben gitdim geldim doktora ayyy hic sormuyorsunuz 🤣🤣 kustum bak😄 sukur her sey yolunda 11+6 olmaliydi bu gun12+1 cikti. 2 li test verdim baskada bir suru tahliller. ordan cikincada doner yemeye tabii 🤣 evde yemek yapmamak icin bir de cinsiyyet tahmininde bulundu tam net soylemedi ama gelecek muayineye net olur dedi kizzzz bebis geliyor galiba 🥰😀 beni topuzlu iyi anlar 😄 erkek bebeye odaklanmistim bende esimde sok olduk ama bir turlu o heyacanimida hiss etdire bilemedim yani hala inanamiyorum ya kiz bebek bizim icin mucize gibi bisey cunki esim tarafta hic kiz yok ne kardes olarak ne torun olarak yok. mayista gidince ordan bir pipi cikarmasa iyi 🤣🤣

Kizlar instadan arkadasim bi pastaci bulmus acilse madem aksam 7 ye yetistiririm demis umarim g*te gelmeyiz dua edin ahdjdjdjd😍 arkadasim nasil agladiysam artik diyo kadin acidi hamile bari yuvarlak olsun kalp seklinde olmasin demis sjdjdjdjdjd
tebrikler insallah once sonuclarin iyi cikar sonrada istdediyiniz gonlunuzdeki bebise kavusursunuz 😍

merhaba kizlar ben gitdim geldim doktora ayyy hic sormuyorsunuz 🤣🤣 kustum bak😄 sukur her sey yolunda 11+6 olmaliydi bu gun12+1 cikti. 2 li test verdim baskada bir suru tahliller. ordan cikincada doner yemeye tabii 🤣 evde yemek yapmamak icin bir de cinsiyyet tahmininde bulundu tam net soylemedi ama gelecek muayineye net olur dedi kizzzz bebis geliyor galiba 🥰😀 beni topuzlu iyi anlar 😄 erkek bebeye odaklanmistim bende esimde sok olduk ama bir turlu o heyacanimida hiss etdire bilemedim yani hala inanamiyorum ya kiz bebek bizim icin mucize gibi bisey cunki esim tarafta hic kiz yok ne kardes olarak ne torun olarak yok. mayista gidince ordan bir pipi cikarmasa iyi 🤣🤣
Gözün aydın canım çok sevindim hem bebeğin iyi olmasına hem de cinsiyet tahminine 😍😍 umarım değişme gönlünce olur 😍😍

Gözün aydın canım çok sevindim hem bebeğin iyi olmasına hem de cinsiyet tahminine 😍😍 umarım değişme gönlünce olur 😍😍
insallah canim tabii once saglikli olsunda bu kadar uzuntuden sonra cinsiyyet ayrimi yapmak gunah olur tabii o isin eylenceli kismi. insallah hepimizin bebisi saglikli dogsun

Bugun 8.gundu tam gecen cuma oglen verdim kani 🥹 cok heyecanliyim vallahi telefon elde bekliyorum doktorumun aramasini
Kizzzz simossss sen ara yaz tsciz et doktoru bekleme bacım 😂
Bugün tartıya çıktım 86 kilo olmuşum... Planlı bir gebelik olmadığından 80 de hamile kaldım. Kilo veremeden. Şimdi napıcam bakalım. Yürüyüşe başladık eşimle. Umarım hiç değilse 80 altına düşerim. Ama iştahım öyle açık ki yemekle aşk yaşıyorum yerken hele limonlu ekşili bişeylerse. Bu da böyle bir dert işte:)
Dert etme doğumdan sonra gidiyor kilolar 🥹 ekmek makarna pilavı kesince çok fazla almazsın
Ayyyy masallah ne güzel haberler almışsın 😍 ben şimdi girdim baktım ki yazmışsın zaten yoksa aklımdaydın şekerim 🥰

Ya cok tatlisiniz hepiniz allah razi olsun mutluluguma ortak oldunuz🧿🩷ben de hemen ailemle paylasir gibi tum guncelemeleri buraya yaziyorum vallahi🌸🙏🏼 allah hepimizin bebislerini saglikla dunyaya getirsin insallah 🌸💫
O hersey cok iyi cok saglikli cumlesi dunyalara bedeldi gerisi teferruat artik😍
Aksam soz veriyorum hemen yazicam🥰

Kızlar bugün 9+2 idim . Doğum doktorum olarak belirlediğim doktora gittim hem de hastane ile anlaşma yapmaya , ultrasonda kalp atışı görünmedi , gece hafta pazartesi görünmüştü hareketi. Muhtemelen 1 hafta filan olmuştur duralı dedi . Öyle işte . Hayırlısı olsun
Bu durumda ne desek boş gelir. Çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.

Kızlar bugün 9+2 idim . Doğum doktorum olarak belirlediğim doktora gittim hem de hastane ile anlaşma yapmaya , ultrasonda kalp atışı görünmedi , gece hafta pazartesi görünmüştü hareketi. Muhtemelen 1 hafta filan olmuştur duralı dedi . Öyle işte . Hayırlısı olsun
Canim hayirlisi olsun ne desek bos, allah acini hafifletsin tez zamanda saglikla tekrar nasip olsun insallah 🙏🏼

Ya cok tatlisiniz hepiniz allah razi olsun mutluluguma ortak oldunuz🧿🩷ben de hemen ailemle paylasir gibi tum guncelemeleri buraya yaziyorum vallahi🌸🙏🏼 allah hepimizin bebislerini saglikla dunyaya getirsin insallah 🌸💫
O hersey cok iyi cok saglikli cumlesi dunyalara bedeldi gerisi teferruat artik😍
Aksam soz veriyorum hemen yazicam🥰
Simosss kim öğrendi arkadaşın mı

Back
X