- 18 Şubat 2025
- 275
- 390
- 18
Ay bulursunuzz yaa dur ben senden daha çok heyecanlandım dhshsjdBugun aksama pasta bulamiyoruz gibi arkadaslar yacok hazirliksiz yakalandik djfjfj
Yarina kalacak gibi dur bakalim yarina bulursak yine iyi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bulursunuzz yaa dur ben senden daha çok heyecanlandım dhshsjdBugun aksama pasta bulamiyoruz gibi arkadaslar yacok hazirliksiz yakalandik djfjfj
Haydaa bunu bize yapamazsın yaa tek kişilik yapsınlar bari çok da büyüğe gerek yokBugun aksama pasta bulamiyoruz gibi arkadaslar yacok hazirliksiz yakalandik djfjfj
Ağrıyla uyanınca psikolojik olarak görmüşsündür canım biraz uyursan öğleden sonra belki iyi gelirBu gece doğru düzgün uyuyamadım ki bi ara kasık ağrıma uyandım tuvalete gittim geldim sanırım ondan sonra gördüm rüyayı da yani emin değilim.
Baş ağrım niye bu kadar oldu anlamadım ama dünde vardı
Yapay zekaya sordum 12. Haftada baş ağrıları olurmuş ama bilemedim
Belki bir arkadaşın evde bile yapabilir aslında bunu hazır pasta keki ile renkli krem şanti hop bittiBugun aksama pasta bulamiyoruz gibi arkadaslar yacok hazirliksiz yakalandik djfjfj
Dünkü gibi kahve ve parol ikilisi beni paklar ajaja mevsim değişikliği de olabilir havalar birden ısındı sanki neyse geçer inşallah kuzucumAğrıyla uyanınca psikolojik olarak görmüşsündür canım biraz uyursan öğleden sonra belki iyi gelir
Haydaa bunu bize yapamazsın yaa tek kişilik yapsınlar bari çok da büyüğe gerek yok![]()
Haydaa bunu bize yapamazsın yaa tek kişilik yapsınlar bari çok da büyüğe gerek yok![]()
Su an anadolu yakasindaki tum butik pastacilari darliyorlarAy bulursunuzz yaa dur ben senden daha çok heyecanlandım dhshsjd
Biri dedi ki ben mi yapsamBelki bir arkadaşın evde bile yapabilir aslında bunu hazır pasta keki ile renkli krem şanti hop bitti![]()
Aktarlarda vardır gıda boyası bulursunuz ne var kız ondaBiri dedi ki ben mi yapsamgida boyasi bulmak lazim hemen ona da aman ya ahahajahaj
Ay baloncuya gidin olmadı hemencikSu an anadolu yakasindaki tum butik pastacilari darliyorlardedim ki artik bulamazsak yarina da bi patik alin mavi veya pembe
kutuya koyun biz onu acalim
![]()
Pasta yapmayın o zaman ellerini beyaz tişörte basıyor ya bebeği olacak çiftin arkadaşları ondan yapın dicem de pasta bulmak daha kolay geldi şuanBugun aksama pasta bulamiyoruz gibi arkadaslar yacok hazirliksiz yakalandik djfjfj
Merhabalar,gonal f 900 kaldımı elinizde acabaKizlar bu arada bugun benim ignemin son gunuydutüp bebekten mezun oldum diyebilir miyiz ajdjdjdjdjd ay aglicam cok duygusalim bulantiyla karisik
![]()
Ahaja çok mantıklıAy baloncuya gidin olmadı hemencik
Balon da eklersiniz bak o da olur Avrupa yakasına da bakın yahu gelip alırsınız ne olacakSu an anadolu yakasindaki tum butik pastacilari darliyorlardedim ki artik bulamazsak yarina da bi patik alin mavi veya pembe
kutuya koyun biz onu acalim
![]()
Ayyy bilmiyom beynim durdu ahahahshsPasta yapmayın o zaman ellerini beyaz tişörte basıyor ya bebeği olacak çiftin arkadaşları ondan yapın dicem de pasta bulmak daha kolay geldi şuan
Ay heyecanlandımmm ne hissediyorsun kız mı erkek mi![]()
Malesef hic kalmadiMerhabalar,gonal f 900 kaldımı elinizde acaba
Maşallah, sağlıkla gelsin annesiKızlar ben geldimmm
Kızım oluyooor it’s a girl![]()
Evet kuşum benim arkadaş da dedi 3-4 güne anca ayarlayabilirim diye djdjdj siz pasta yerine başka konsepte geçin ya hemen öğrenirsinBugun aksama pasta bulamiyoruz gibi arkadaslar yacok hazirliksiz yakalandik djfjfj
Hazır pastanın içine reçel enjekte etsinlerHaydaa bunu bize yapamazsın yaa tek kişilik yapsınlar bari çok da büyüğe gerek yok![]()
Erkekse mavi reçeli nerden bulacaklar kızHazır pastanın içine reçel enjekte etsinler![]()
Erkek olma ihtimali yok yaaaErkekse mavi reçeli nerden bulacaklar kız![]()