Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Bu gece doğru düzgün uyuyamadım ki bi ara kasık ağrıma uyandım tuvalete gittim geldim sanırım ondan sonra gördüm rüyayı da yani emin değilim.
Baş ağrım niye bu kadar oldu anlamadım ama dünde vardı
Yapay zekaya sordum 12. Haftada baş ağrıları olurmuş ama bilemedim
Ağrıyla uyanınca psikolojik olarak görmüşsündür canım biraz uyursan öğleden sonra belki iyi gelir

Ağrıyla uyanınca psikolojik olarak görmüşsündür canım biraz uyursan öğleden sonra belki iyi gelir
Dünkü gibi kahve ve parol ikilisi beni paklar ajaja mevsim değişikliği de olabilir havalar birden ısındı sanki neyse geçer inşallah kuzucum

Haydaa bunu bize yapamazsın yaa tek kişilik yapsınlar bari çok da büyüğe gerek yok 🤣🤣🤣
Haydaa bunu bize yapamazsın yaa tek kişilik yapsınlar bari çok da büyüğe gerek yok 🤣🤣🤣
Ay bulursunuzz yaa dur ben senden daha çok heyecanlandım dhshsjd
Su an anadolu yakasindaki tum butik pastacilari darliyorlar 🤣 dedim ki artik bulamazsak yarina da bi patik alin mavi veya pembe 🤣 kutuya koyun biz onu acalim 🤣🤣🤣

Bugun aksama pasta bulamiyoruz gibi arkadaslar ya 🤣 cok hazirliksiz yakalandik djfjfj
Yarina kalacak gibi dur bakalim yarina bulursak yine iyi 😁
Pasta yapmayın o zaman ellerini beyaz tişörte basıyor ya bebeği olacak çiftin arkadaşları ondan yapın dicem de pasta bulmak daha kolay geldi şuan
Ay heyecanlandımmm ne hissediyorsun kız mı erkek mi 👀

Pasta yapmayın o zaman ellerini beyaz tişörte basıyor ya bebeği olacak çiftin arkadaşları ondan yapın dicem de pasta bulmak daha kolay geldi şuan
Ay heyecanlandımmm ne hissediyorsun kız mı erkek mi 👀
Ayyy bilmiyom beynim durdu ahahahshs

Back
X