Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
birazda ticaret bu iş ya merkezlerin, doktorların anlaşmaları oluyor firmalar ile seni ona göre yönlendiriyorlar. Neyse önemli olan sonucun gelmesi nerde yapıldığı değil gelse de kutlasak
Valla yerliyle arasinda bin tl fark var diye sirf amerikayi sectim daha havali geldi kdfjjfj yani yerlinin cok daha uygun olmasi lazimdi cezbetmesi icin djfjfjfjf
Allahim korusun da o kadar isin cilki cikmis ki doktorum fetalde saglikli raporlanip downlu dogan bebek biliyorum demisti
Allah fetaldna firmasinin da iyisiyle karsilastirsin bacim yani ahahahah
Saglikli gelsin de dedigin gibi gerisi biz ivf anneleri icin cok luks zaten bence

Kiza sok oldu ama o da bak boyle dusun bi gun once erkek emzigi aliyodu kiyamam
Hahahahahqhahdh tevekkül…
Benmde böle yapmam lazm belki ben hala deli gibi diyom buda kız olsun yok barbie isterm evcilik isterm sjfkfjf böle diyom die erkek olck kesn hf

Doruuu… tamm bende akışa bıraktm abdkdndk o sıra iç sesim bırakmamıstır ama olsundu manifest gibi kı bebek eşyaları favladm . Carters ta sadece PEMBE VE DAHA PEMBE şeler bakıyorum sjdkdmldmf
Ya ben de artik giysi almak istiyorum erkek seyleri hep dinazorlu filan bayilcam ya

Ahahahahshdjjd bi cinsiyetler belli olsn kuşum neler aliris neler erkeğinde güzelini atarm ben sana , kerosumu iyi giydiririm . Ama tabi bazen dinazor efendime söyliyim hotwiels falan mecbur
Of ben araba filan oynayamam gibi geliyor napicaz tum gun ben zorla etkinlik boyama filan yaptiririm ici siser cocuk topsuz arabasiz andjfjfjf

Kız tabi etmeee ben hayatta etmedm anlattm zaten ağlayarak günlüklerine yazsınlar
Gecen bir bebisin haberini gordum millet opmus ucuk herpes kapmis yani cok fenaydi travma oldu bende cocugu yogun bakima mi ne almislaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…