- 3 Nisan 2023
- 2.493
- 2.328
- 63
- 38
tamam işteeee sen salı gideceksin 22 nisan 23üne bırakmazlar tatil çünkü21-24 Nisan arası çıkacakmış Simay hanım
Hemsiremden gelen o mesaj….
Cinsiyet partisi iptal doktora SOYLEYİN HOCAMMMMMM diye haykiricam jajdjddjd
He sen ondan gece gece kalktın kudurdun ütüye giriştiiiiiiinKiz ben dun gece utude ne giyecegimizi bile utuledim hazirladim haftasonuna cikar diyesu an jilet aticam sinirimden ajsjdjdj ULAN AMERİGAAA
23 u bizde tatil amerikada degil ajsjjddjdj offf bayilcam yatamam işteeee sen salı gideceksin 22 nisan 23üne bırakmazlar tatil çünkü
seninki de mi kongreye gidiyor benimki de yok ondan beni salı günü çağırdı jhfjdkk23 u bizde tatil amerikada degil ajsjjddjdj offf bayilcam ya
Doktorum da 28 ine kadar yok bak 24 unde filan gelirse sonuc basarim o klinigi ajajsjdjdjd
21 i gelirse 10 gunHe sen ondan gece gece kalktın kudurdun ütüye giriştiiiiiiin
toplamda kaç günde çıkmış oluyor bu durumda
Ya kongre ya tatil gorucem instadan artik ajdjdjfjfjseninki de mi kongreye gidiyor benimki de yok ondan beni salı günü çağırdı jhfjdkk
Üstünde mavi gömlek varken cinsiyet erkek olursa üzülemez de21 i gelirse 10 gun
Ya kocama dogum gunu hediyesi bi gomlek aldim, yikadim utuledim simdiden utulerken de dedim ki aaa bunu giyer cinsiyet eventinde, sonra kalkip kendi ne giyecegimi sectim onu da utuledim ajjdjddjjd
Yalniz adamin gomlek erkek istiyomus gibi masmavi oldu AJAJAJAJA
yurtdışına gidince dönüşü biraz geckiyor malesef olsun ya bekleriz sıkma kendini sen sağlıklı olacağından emin ol aksi mümkün değil21 i gelirse 10 gun
Ya kocama dogum gunu hediyesi bi gomlek aldim, yikadim utuledim simdiden utulerken de dedim ki aaa bunu giyer cinsiyet eventinde, sonra kalkip kendi ne giyecegimi sectim onu da utuledim ajjdjddjjd
Yalniz adamin gomlek erkek istiyomus gibi masmavi oldu AJAJAJAJA
senin doktor kimdiYa kongre ya tatil gorucem instadan artik ajdjdjfjfj
Çileeeekkk hünkarına bir ufak fısıldamaya bakar o beyaz elbiseyi giymen :)Üstünde mavi gömlek varken cinsiyet erkek olursa üzülemez deSen beyaz mı giycen
dün addaxta harika bi beyaz elbise gördüm uçuş uçuş ama gel gör ki göğsü çok açık hünkarım istemez ahjhjhhjhjhj
Yine iffetimden olurum ama o beyaz elbiseyi giyemem ahjhjhhjhhahhhahhaaÇileeeekkk hünkarına bir ufak fısıldamaya bakar o beyaz elbiseyi giymen :)
Ben de tam tersi o mavi diye pembe mi giyinsem dedim ahdjdjdjÜstünde mavi gömlek varken cinsiyet erkek olursa üzülemez deSen beyaz mı giycen
dün addaxta harika bi beyaz elbise gördüm uçuş uçuş ama gel gör ki göğsü çok açık hünkarım istemez ahjhjhhjhjhj
Antalya'da görürsen de şaşırma bak "Türk-Alman Jinekoloji Kongresi'nin on beşincisi 23 Nisan – 27 Nisan 2025 tarihleri arasında Antalya'da ..."Ya kongre ya tatil gorucem instadan artik ajdjdjfjfj
Amin yavrum insallah oyle olur cinsiyeti bekleriz nolcak ki gercekten yayurtdışına gidince dönüşü biraz geckiyor malesef olsun ya bekleriz sıkma kendini sen sağlıklı olacağından emin ol aksi mümkün değilbiz cinsiyeti merak ediyoruz
Nasıl oldun benim yavaşladı sakin şimdilikBu sabah bende bulantıyla geldim işe ya. Böyle başlayınca böyle gidiyor tüm gün
Bakicam jahssjdjAntalya'da görürsen de şaşırma bak "Türk-Alman Jinekoloji Kongresi'nin on beşincisi 23 Nisan – 27 Nisan 2025 tarihleri arasında Antalya'da ..."
Yani umarim bir gunde pastayi yapacak yer buluruz bi de o varkizlara diyorum ki tadi filan onemli degil herhangi bi yerden bisey olur yeter ki ici renkli olsun djdjfjfj yemeyiz gerekirse
unutmazsan bir foto bizede cekersin bizde burda surprize ortak olalim
kız yalancı çıktımyaNasıl oldun benim yavaşladı sakin şimdilik
ben perinatoloğa güveniyorum o kesin görür ve söyler her durumda net 2 mayısta öğrenirim benceAmin yavrum insallah oyle olur cinsiyeti bekleriz nolcak ki gercekten yabugun fetal yaptirmayan bir akrabanin sonucunu ogrendik daha yeni 4 ay bitti kizin nerdeyse anca gostermis bebek
Çok sevindim valla kendi sonucum çıkmış gibi darısı hepimizin başınaKızlar günaydınnnnn
Fetal sonucum çıktı her şey temiz çok şükür akşama cinsiyeti öğreneceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?