Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Cok guzel bi rituel ama doktor cikisi aserdigin bir sey yemek oneririm herkese ahdjjddj
hastane evime çok yakın yerde o yüzden bizim öyle ay gel şurda da oturalım gibi bişeyimiz olmuyor hemen eve dönüp yatıyorum :) sonraki zamanlarda neden olmasın ama dimi perinatoloğa Nişantaşına gideceğim orda bir date güzel olur

Ya evet benim de doktorum uzak 1 buçuk saat yol gidiyoruz. İlla ki çıkışta yeme aktivitesi oluyor bizim de keşke yakın olsa bi an önce eve gelmek istiyorum ben hepp

Ay dogru sen yat hemen eve donup zaten perinatolog cikisi yemek kahve alisveris datei topluca yakisir bence de

Kızlar selam ikili yaptırdık 0.7 mm ense kalınlığı 6 cm boyu 12+0 haftalık herşey yolunda veee KIZ 10 gün sonra netleşir dedi yine de dedi. Kan verdim onunda 10 gün sonra sonucunu göstermeye gidicez. Öyle yanii işte evde değilim yazamadım canlar fotoğraf yok şuan atarım çekince

Ahahahaha KIZ MI
Askim aramizda erkek oldugundan en emin sendin, bizim butun teoriler vs cop oldu su andjfjfjfjf
Ay cok sevindim kocaman olmus 6cminsallah herseyi de iyidir canim gozun aydin hadi

Yaaaaaaa ahhhh nasıl güzel bir haber ne dedik biz sana hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik prenses

Yaaaaa kız mııııı hadi gözün aydın canım

aaaa tebrikler ben sana ne dedim surpriz prenses gelip bayiltir seni Aybukemiz geliyor demek simdi Aybukemiz erkek emziyimi kullanicak kendi cinsiyyetimizi oyrenmis gibi sevindim yaa

Kızlar bebek hareket ettiğinde nasıl bi his olacak çok merak ediyorum. Daha önce anne olanlar biraz bahsede bilir mi

Yaaaa minik bir prensess geliyo demek ki
Böyle güzel güzel büyüsün inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun

hayırlı olsun ya 12 de cinsiyet söylüyorlar mı çok heycanlı

Ya çok heyecanlı kaçıncı haftada hissederiz acaba
tam hatirlamiyorum ama ben 17 18 haftalarda hiss etmisdim galiba. insallah az kaldi o guzel hissleri hiss edersin hiss ederiz hepimiz buyuk haftalarda ama zorluyor biraz ayagini kafasini kaburga altina sokuyor uykudan uyandiriyor

Kızlar bebek hareket ettiğinde nasıl bi his olacak çok merak ediyorum. Daha önce anne olanlar biraz bahsede bilir mi
Şu dünyada asla unutmayacağın ve çok çok özleyeceğin duygulardan birisi olacak emin ol ilk gebelikler de 20. Haftadan sonra hissediliyor ilk hareketleri kelebek kanat çırpması gibi sonrasında baya baya tekmelerini hıçkırıklarını bile duyuyorsun 2. Gebelikler de ise 14. Haftadan sonra Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…