Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Canim gozun aydin
Ben basindan beri zeytin yiyorum, kesse haftalardir prilama ragmen bulanmazdim yani doktorun soyledigini dene tabiki ama icim disim zeytin oldu. O bulanti gelecekse ne prilam taniyor ne leblebli ne zeytin malesef
Bana da öyle geldi zeytin ficisinin içine de dussek bana mısın demez

Gidiyim bi ara madem ya hic bilmiyodum bu isleri

Babaahhaahahah ölcsm juşum bende numarası var direkt aradm hamileym ben dedm , sende no yoksa bi gidiver , canım egeme selam ile geldim şöööle bi gösterişli girişle
prenses selami yaparak giris yapayim madem asm ye whdjjdjd. Simdi siz yazinca baktim kimmis doktorum diye enabizdan. Oradan randevu alip gideyim madem ksjdjd

Sirayla cevaplayım kuzum pgt yapılmadı bizim embriolara .fetal bende istemiyorum.detayli ultrason için randevu oluşturdular .23 hazirana gün verdi . İkili tarama testini 2 hafta sonra öğrenmiş oluruz muaneye geldiğinde dediler. 2 haftada bir kontrole gel dedi bu beni mutlu ettti bol bol göreceğim inşallah

sağol canım senin adına ben de sevindim

Bende nasip olursa cınsıyet tüpleri almayı düşünüyorum evde renklı boyalarlamı yapsam bılemedım daha var öğrenmeye ama fıkır edınıyorum Oyuzden sordum bugünmu ogreneceksınız cinsiyeti
yarın öğreneceğiz canım ben o kadar hazırlık yapmadım 5-6 kişi olacağız sadece annemler ve eşimin ailesi amaç herkesin aynı anda öğrenmesi sadece

yarın öğreneceğiz canım ben o kadar hazırlık yapmadım 5-6 kişi olacağız sadece annemler ve eşimin ailesi amaç herkesin aynı anda öğrenmesi sadece
Yaa senin sonucun cikinca rahatliycam vallahi kendiminkini beklerken bile sistim 6 gunde hani tamam bak seninki de gelecek artik moduna giricem

Benim diyetisyenim hızlı gelen hızlı gider derdi dikkat edince verirsin bence

Merhaba herkese arkadaşlar,

Hamilelik sürecinde yapılan testler ile ilgili yazmak istedim. Yurtdışında yaşıyorum. Benim doktorum ikili, üçlü testleri önermiyor.
İstanbul’dan takip ettiğim doktor Erhan Karaalp’in bu konudaki yazısı da buradaki doktorumun dedikleri ile paralel ve çok net ve açıklayıcı. Bu sebeple burada paylaşmak istedim

Eklentiler

• IMG_2100.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_2101.webp
    80,4 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…