- 3 Nisan 2023
- 2.123
- 1.893
- 63
- 38
Günah çıkarmaya gelişin koşarakSonra hemen olay yerinden uzaklaşıp size sığınmam peki hajdjdksjsksjsj

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günah çıkarmaya gelişin koşarakSonra hemen olay yerinden uzaklaşıp size sığınmam peki hajdjdksjsksjsj
Minik bir öpücük bütün zincirleri kırıyor. Nerden biliyorsun diye sormaTam olarak bu sebepten yanamasamadik birbirimize haftalardir![]()
Bizim zatem doktorumuzla oyle bi el ense durumumuz oldu ki alenen ortada konusulan spermler yumurtalar havada ucusuyorYa benim kulağıma falan söylese ben söylerdim doktora
Sen en iyisini yapmışsın hayatın parçası bu ya Allah bizi böyle yaratmış![]()
Yavrum nerelerden donuldu simdi detay vermiyim ajdjdjdjvMinik bir öpücük bütün zincirleri kırıyor. Nerden biliyorsun diye sorma![]()
Ne diyosun yaaaaaaaaBizim zatem doktorumuzla oyle bi el ense durumumuz oldu ki alenen ortada konusulan spermler yumurtalar havada ucusuyoradamcagiz bugune kadar o kadar cok yasaklayip yasak kaldirdi ki djdjfjfjfj
En komigi kocama demez mi X cim sen panik bi tipsin yapabilecegini sanmiyorum zaten 10 haftadan once![]()
Ok yaydan çıkmıyor mu ya bu alemin şırfıntısı biz mi olduk şimdi offfffYavrum nerelerden donuldu simdi detay vermiyim ajdjdjdjv
Kizim diyorum sana biz gereksizce yuzgozuz hemsirelerden doktora ajdjdjdjdjNe diyosun yaaaaaaaa
Benim delibaş olsa gurur yapardı nası yapamıyomuşum görcen sen falan skdjdjdhjsjsjshs
edep deyince de ben bacim sjjddjdjdjOk yaydan çıkmıyor mu ya bu alemin şırfıntısı biz mi olduk şimdi offfff![]()
İki hafta veriyorum sanaYa sen bizi güldürdün. Allah da seni güldürsün. O şırfıntılık bize de nasip olur inşallah![]()
Ya seninkini boğmuş boğmuş duvara vurmuşlar yaaaa of lütfen git ve ona hemen biraz şefkat gösterKizim diyorum sana biz gereksizce yuzgozuz hemsirelerden doktora ajdjdjdjdjve hani kocamin yazik cilki cikti yuzune on doktor filan sperminin sekli bozuk hizi yok dedigi icin gurur yapacak yeri kalmadi adamin kiyamam jsjdjfjdjd
O yuzden haklisin hocam diyip guldu sadece AHAHAH kiyamisuuuuu
edep deyince de ben bacim sjjddjdjdj
Yaaa kiyamam cok gecmis olsun canim atesin filan mi cikti griptenAteşli konular konuşuluyorken benim bulantı ve gripten dolayı serum yemeğe acile gelmem![]()
Ansizin yanina gidip ciftlesme dansi yaparmisim ahahahahahahahahahaYa seninkini boğmuş boğmuş duvara vurmuşlar yaaaa of lütfen git ve ona hemen biraz şefkat göster
bedenini bilime feda etmiş ve sen de bedenini ona feda etmelisin ahhahshshshahahha
Eyvahlarım olsun ya keşke her ateş karı koca arasında olsaAteşli konular konuşuluyorken benim bulantı ve gripten dolayı serum yemeğe acile gelmem![]()
Fısılda ona hünkarım de sldjdkdjjdjdjdhdAnsizin yanina gidip ciftlesme dansi yaparmisim ahahahahahahahahaha
Ayy edepsiz gacilar gibi muhabbetlere gel hormonlar yapti bunlari biz degil jejffj
Amaaan ne olacak kocan değil mi olursa da ölmüşlerinin ruhuna değsin dersinAnsizin yanina gidip ciftlesme dansi yaparmisim ahahahahahahahahaha
Ayy edepsiz gacilar gibi muhabbetlere gel hormonlar yapti bunlari biz degil jejffj
Yemin ederim ağzımdakini püskürttum Allah seni hiç üzmesin hep güldürsunFısılda ona hünkarım de sldjdkdjjdjdjdhd
Ahahahahaha arkadaslar herkes kendine mukayyet olsun belli ki bazilarimiz olmayacak jajdjdjfjfAmaaan ne olacak kocan değil mi olursa da ölmüşlerinin ruhuna değsin dersin![]()
Fofenk edep sen ne güzel bir şeysinAnam fofenk konuşuluyor biri de beni etiketlememiş püüüüü