- 22 Kasım 2022
- 2.634
- 2.775
- 63
Oh iyi ya rahatladım valla iyi ki varsınız siz ya.Yeni daktır da yasak değil ama çok sık olmasın dedi. Son iki ay yasak olacakmış.
Bence siz riskli dönemleri geçmişsiniz. Şekilden şekile girmedikçe de bir şey olmaz benceBöyle de zor be bacım
Karşımdasın dokunamıyorum dedi elini uzattı namussuzbende uzattım
Zaten yasaklamayı düşünüyorsa sen sormadan söylüyor genelde, şu zamana kadar bir şey söylemediyse risk görmediği için söylememiştir benceOh iyi ya rahatladım valla iyi ki varsınız siz ya.
Bizim doktora her gittiğimizde sormak dilinin ucuna geliyomuş ama asistanlardan utanıyomuş. Koyun can derdinde kasap et derdinde demesinler diye
Aynen ya aman aşkitomuza hasret kaldıkBence siz riskli dönemleri geçmişsiniz. Şekilden şekile girmedikçe de bir şey olmaz bence
Benim gözüm arada dönüyor kaş göz yapıyorum eşime bebeğe bir şey olur korkuyorum diyor o gerginlikle de ne anlayacak insanBoşver ya doktora sorana kadar böyle devam edin insan pişman oluyor
İş işten geçtikten sonra Allaha sığındık artıkÇok içinden geldiyse Allah’a sığın yapacak bişey yok
Bak zaten hadi gel sevişelim diyerek olmaz o iş yani bizde asla öyle olmadı. Bi kıvılcım işte şakayla başladı ve içindeki ırz düşmanına yenildim onun sldjdkdjdjdjdjdjBenim gözüm arada dönüyor kaş göz yapıyorum eşime bebeğe bir şey olur korkuyorum diyor o gerginlikle de ne anlayacak insanhamile arkadaşlarim drlari lekelenmeleri yoksa slow motion karnını germeden izin veriyordu
Benimkine diyeyim sana şakalar hazırladım diye ahahahahahaBak zaten hadi gel sevişelim diyerek olmaz o iş yani bizde asla öyle olmadı. Bi kıvılcım işte şakayla başladı ve içindeki ırz düşmanına yenildim onun sldjdkdjdjdjdjdj
Bacım olumsuzu düşünmekten kafayı sıyırdık hormon mu kaldıHamileliği öğrendiğimden beri benim hormonlardan mıdır nedir hiç istemiyorum zaten ama adama acıyorum ara ara
Hic utanmasin, ben daha ilk kese randevusunda arsiz utanmaz gibi sordum bunu ve hani tedaviyle binbir zahmetle olmus yaniOh iyi ya rahatladım valla iyi ki varsınız siz ya.
Bizim doktora her gittiğimizde sormak dilinin ucuna geliyomuş ama asistanlardan utanıyomuş. Koyun can derdinde kasap et derdinde demesinler diye
Ya sen bizi güldürdün. Allah da seni güldürsün. O şırfıntılık bize de nasip olur inşallahBacım olumsuzu düşünmekten kafayı sıyırdık hormon mu kaldıAma biraz kafa rahatlayınca şırfıntılık baş gösterebiliyor skdjdkdjdjd
Drum orgazm olmak kadında rahim kan akışını hızlandırır besler iyidir demiştiKızlar ben bir yerde okumuştum ama doğru mu bilmiyorum. Orada olay zaten cinsel organın verebileceği zarar değilmiş. Bizim orgazm olurken vücudumuzun verdiği tepkilermiş. Ama dediğim gibi maşallah çoğunuz riskli dönemleri geçtiniz ve doktor yasaklamadıkça sorun olmuyor. Kırabilen kırsın zincirlerini
Sorma şeklinden belliydi zaten bazı sığınmalar yaşanmış hdkdkdksjsksİş işten geçtikten sonra Allaha sığındık artıkelimi verdim kolumu kaptırdım ırz düşmanına hahahahhahahahhaha
Ya benim kulağıma falan söylese ben söylerdim doktoraHic utanmasin, ben daha ilk kese randevusunda arsiz utanmaz gibi sordum bunu ve hani tedaviyle binbir zahmetle olmus yaniesim benden utandi ajdjdjdj
Tam olarak bu sebepten yanamasamadik birbirimize haftalardirKızlar yasak kalkınca da nasıl olacak ki diye düşünüyorum karnıma bir şey olacak diye her şeyden korumak istiyorum onu dokuz aylık hamile gibi hareketlerim o iş nasıl olacak sjsjsjjsjs
Sonra hemen olay yerinden uzaklaşıp size sığınmam peki hajdjdksjsksjsjSorma şeklinden belliydi zaten bazı sığınmalar yaşanmış hdkdkdksjsks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?