Kadin oldugumu hatirlamaya calisiyorum ajdjdjdj kocayla zaten asker arkadasi olduk malum sjdjdjjfOooo bakim zamanı iyi yapmışsın canım bizi ihmal etme
Liste başındaki bilgilerini yazıpMerhabalar beni de gruba dahil edebilir misiniz :)
Benim de öyle bir bakıma ihtiyacım var ki saçlar kesilecek boyanacak kaş bıyık desen öyle lazer hayatimKadin oldugumu hatirlamaya calisiyorum ajdjdjdj kocayla zaten asker arkadasi olduk malum sjdjdjjf
Bence orda daha net belli olur bebsm , hem aletleri hemde detaylıca bakılcagı içinyaaa ben de hem merak ediyorum hem de öğrenmek istemiyorum hemen bizde kendi aramızda bişeyler yapacağız çünkü bakalım nasıl gelişecekşimdilerde görünmezse bile 2 mayısta tam 13+1 olacağım o gün perinatoloji kontrolüm var heralde orda belli olur diye düşünüyorum
Evet unisexleri ayırcam aşırı erkeksileri artık kız olursa benmki, görümcemin çocuğu olduğunda ona veririmAhahaha sakla sakla oglusunun kuculenlerini belki kiz olsa da ortak uyan body tshirt kazsk filan olur
Benmde aile arasında ufak bi balon patlatma canım, yoksa öle arkalardan dumanlar cıkmalı büyün bişi düşünmedö ahsndndAyyy çok heyecanlı biz de pasta düşünüyoruz sadece parti gibi değil de ilk öğrendiğimiz anın hatırası olsun diye
Alperen almadı ama bu alacak inanıyorumAynısından bende 2. Ogluma aldım heves edip bir kere ağzına sokmadi ya ne emzik ne biberon
birbirimizin tuvalet rutinine kadar biliyoruz artık hakkatenbalım bunun utanması mı olur burda hepimiz kardeş olduk artık korktum dünden beri noluyor diyorum bakıyorum çamaşırın altında ıslaklık yok ama taytımın eşofmanımın ağ kısmı nemli çamaşırım nemli haydaa dedim noluyor bu hormonlar bizimle dalga geçmeye devam ediyor desene
Hormonlardan sanirim ekstra bi kil tuy isi cikti basima ya sizde de oyle mi bilmiyorum amaBenim de öyle bir bakıma ihtiyacım var ki saçlar kesilecek boyanacak kaş bıyık desen öyle lazer hayatim
Bitti ona da çare bulmak lazım dert çok
erkek yazıyor yanındaBunları aldıımmm
Ya ben de o paylasimlari cok seviyorum aile es dostla yapilanEvet unisexleri ayırcam aşırı erkeksileri artık kız olursa benmki, görümcemin çocuğu olduğunda ona veririm
Evet öyle yazıyormuşerkek yazıyor yanında
bilinçli öyle aldın sandım. dedim tamamen adapte oldu ikinci oğluşaEvet öyle yazıyormuş
Yok kız filli diye aldım sonra farkettim ki bu erkek e dedim bunun kızı da mı var varmış o da pembe ahaja ama çok adapteyim erkek bebeğe döt olurum gibime de gelmiyor değilbilinçli öyle aldın sandım. dedim tamamen adapte oldu ikinci oğluşa
Alperende hissetmis miydin bu kesin erkek diyeeeYok kız filli diye aldım sonra farkettim ki bu erkek e dedim bunun kızı da mı var varmış o da pembe ahaja ama çok adapteyim erkek bebeğe döt olurum gibime de gelmiyor değil
hiç belli olmaz valla kız da olabilir. o kadar ultrasona girdin erkek olsa elbet ordan minik bişey görünürdüYok kız filli diye aldım sonra farkettim ki bu erkek e dedim bunun kızı da mı var varmış o da pembe ahaja ama çok adapteyim erkek bebeğe döt olurum gibime de gelmiyor değil
Evet onda da hissetmiştim erkek diye hatta o kadar emindim ki cinsiyeti 18. Haftada öğrenemeye gittim alışveriş yapıcam erkek olduğunu bide doktordan duyayım diyeAlperende hissetmis miydin bu kesin erkek diyeee
Var ya kız görmedin mi ajajahiç belli olmaz valla kız da olabilir. o kadar ultrasona girdin erkek olsa elbet ordan minik bişey görünürdü
Ahahaha superEvet onda da hissetmiştim erkek diye hatta o kadar emindim ki cinsiyeti 18. Haftada öğrenemeye gittim alışveriş yapıcam erkek olduğunu bide doktordan duyayım diye
Allah gönlüne göre versin canımmmmm Cuma saat kaçta senin randevunYok kız filli diye aldım sonra farkettim ki bu erkek e dedim bunun kızı da mı var varmış o da pembe ahaja ama çok adapteyim erkek bebeğe döt olurum gibime de gelmiyor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?