- 3 Nisan 2023
- 2.490
- 2.319
- 63
- 38
seni çok iyi anlıyorum bende de var ve hala devam ediyor evde olduğum için sorun olmuyor ama bildiğin gazman tr şubesi gibiyimYaaa ben de bugün çok fena gaz problemi var napacağımı şaşırdım. İşyerinde sürekli wcye koşmaktan yoruldum.
Ben chatgbtye bile sordum normalmişahahaha yalnız değilmişim sizi seviyorum
Gecen gun bir kez giydigim pantolonu sepete attim terlemisim dedigin gibi cok tiklendimbalım bunun utanması mı olur burda hepimiz kardeş olduk artık korktum dünden beri noluyor diyorum bakıyorum çamaşırın altında ıslaklık yok ama taytımın eşofmanımın ağ kısmı nemli çamaşırım nemli haydaa dedim noluyor bu hormonlar bizimle dalga geçmeye devam ediyor desene
Gozunaydin canim masallah bacak arası boş sanki bana mı öyle geliyor bir yorum da bulunmadı mı doktorunGeldimmmm9+2 haftalık. Baya baya bebek olmuş bu teyzeleri.. 2,5 cm olmuş. Ekranda doktor gösterince ayy kocaman olmuş dedim. Minyatür bebek 3 hafta sonra ikili test icin gelirsin dedi doktor. Bugün devlet hastanesi kontroluydu. Ben ne kadar test var yok hepsini yaptırmayı planliyorum
Eki Görüntüle 3577507
Hahahahah gerçekten öyle ya benim iki oğlandan sonra kız okursa oğlanları oda dan atıyor kızına oda diziyormuş kız olursa tabiHepsinin bu kiz takintisieskidenmis o erkek adamin erkek oglu olur mantigi cok sukur hepsi kizci simdi ajjdjdj
Bunları aldıımmmne aldınnn gizemli mesajlar yazmasan merakta bırakma
Seninki doydu oglana hadi hakli diyebilirizGozunaydin canim masallah bacak arası boş sanki bana mı öyle geliyor bir yorum da bulunmadı mı doktorun
Hahahahah gerçekten öyle ya benim iki oğlandan sonra kız okursa oğlanları oda dan atıyor kızına oda diziyormuş kız olursa tabi
Emzigin de mi erkegi oluyormus yaaaaaBunları aldıımmm
ohhh emzik ve biberon tamam diyosun güzel günlerde kullanın canımBunları aldıımmm
Sağlıkla güzellikle kullanmak nasip olsun inşallah, bende aventin gece emziği diye geçeninden aldım bu sabahBunları aldıımmm
Hala birşey hissedemiyorum. Ama bende de kız isteği ağır basıyor.Senin icine dogan bir cinsiyet var mi
Ben de gecen hafta ekranda el sallayana kadar sifir tahmindim. Nedense cok nazli nazli saliniyodu aaa kiz mi dedim ajdjdjdj sanki erkek olsa 10 haftalik bebek ziplayacak miHala birşey hissedemiyorum. Ama bende de kız isteği ağır basıyor.
Evet dönünce gıtcem inşallahCanim cok gecmis olsun, donunce ihmal etme gerekirse kendi doktorun da onerirse yatis yap cok daha ozenli bakilirsin
Aldıktan sonra farkettim aaksjs ama elim hep erkeğe gidiyor favladığım herşey erkekEmzigin de mi erkegi oluyormus yaaaaa
Şuan gelmiyorÇok geçmiş olsun hala devam ediyor mu kanama ya da lekelenme
Ay hadi inşallah. Bir tahmini olanlar söylesinGozunaydin canim masallah bacak arası boş sanki bana mı öyle geliyor bir yorum da bulunmadı mı doktorun
Hahahahah gerçekten öyle ya benim iki oğlandan sonra kız okursa oğlanları oda dan atıyor kızına oda diziyormuş kız olursa tabi
Olabilir. Bir an pıhtı gelince çok korktum.geçmiş olsun canım belki de hareket etmek etkilemiştir biraz dinlensen iyi olur
Ohh iyi yapmışsın. Bende kayınpederime hamilelik müjdesini bu emzikle vermiştim. Hediye paketi yapıp. Ama benim ki kız bebek emziği. İnşallah bu emzikleri kullandıkları günlerde gelecekBunları aldıımmm
İnşallah canım yaaOhh iyi yapmışsın. Bende kayınpederime hamilelik müjdesini bu emzikle vermiştim. Hediye paketi yapıp. Ama benim ki kız bebek emziği. İnşallah bu emzikleri kullandıkları günlerde gelecek
seni çok iyi anlıyorum bende de var ve hala devam ediyor evde olduğum için sorun olmuyor ama bildiğin gazman tr şubesi gibiyim
saglikli gunlerde kullansin bebeto, sen kesinlestirdinmi erkek oldugunu bu haftaki muayinede surpriz prenses olmasinBunları aldıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?