Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Gecen gun bir kez giydigim pantolonu sepete attim terlemisim dedigin gibi cok tiklendim

Gozunaydin canim masallah bacak arası boş sanki bana mı öyle geliyor bir yorum da bulunmadı mı doktorun
Hepsinin bu kiz takintisi eskidenmis o erkek adamin erkek oglu olur mantigi cok sukur hepsi kizci simdi ajjdjdj
Hahahahah gerçekten öyle ya benim iki oğlandan sonra kız okursa oğlanları oda dan atıyor kızına oda diziyormuş kız olursa tabi

Seninki doydu oglana hadi hakli diyebiliriz bizimkiler babaligi tatmadan kiz kiz diye nerelerine tutturuyor yahu mantiksiz ajdjdjdj

Ay hadi inşallah. Bir tahmini olanlar söylesin Devlet hastanesi ya birsey demedi. Cuma ozeldeki doktoruma gidicem belki o birşeyler görür

Ohh iyi yapmışsın. Bende kayınpederime hamilelik müjdesini bu emzikle vermiştim. Hediye paketi yapıp. Ama benim ki kız bebek emziği. İnşallah bu emzikleri kullandıkları günlerde gelecek
İnşallah canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…