Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Allah gönlüne göre versin canımmmmm Cuma saat kaçta senin randevun
15:00 sağol kuzum inşallah sorunsuz bi şekilde gider gelirim ikili yapacak biraz stres var cinayetten çok onu merak ediyorum

Ahahaha super
O zaman bu da kesin erkek ya daha once gebelik tecrubem olmadigi icin atip tutamiyorum kesin kiz kesin erkek diye hajdjdjd
Kaybettiğim bebeğimde yüzde yüz kız diyodum o da kızmış mesela

herşey yolundadır sen merak etme. Benim sabat saat 10.da erkene alıyorum bilerek zaten zor dayanıyorum 1 hafta
Ay ponçik bende erkene mi alsam napsam ya eşim hatta yarın gidelim diyo cuma sınavım var dedi de 1 gün 1 gündür diye cuma istiyorum ama bakalım

Ay ponçik bende erkene mi alsam napsam ya eşim hatta yarın gidelim diyo cuma sınavım var dedi de 1 gün 1 gündür diye cuma istiyorum ama bakalım
sabah erken saate al alabiliyorsan eşim de Cuma günleri dersi olmuyor o yüzden ben hep Cuma gününe alıyorum randevuları

sabah erken saate al alabiliyorsan eşim de Cuma günleri dersi olmuyor o yüzden ben hep Cuma gününe alıyorum randevuları
Sabah saati olmaz dedi bana yaa ya yarın ya cuma öğleden sonra anca müsaitim dedi randevuyla çalışıyo kocam ajajalls

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…