Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Evet evet hatta gerekirse dort yaziyor prospektuste ilk ilaca basladigimda iki o kadar yetiyordu ki ulan kim dort iciyodur bunu diyordum ajdjdjdjf simdi intihar edecek gibi dikicem paketi agzima tovbe ajdjdje
Valla ben de öyle oluyorum hatta tam ilaç saatine yakın fena olmaya başlıyorum etkisi geçiyor sanırsam bir de bugün aşırı akıntım oldu ya sizde durum nasıl

Ay ya fazla geldiyse kız o zaman zarar vermesin ondan tırstım ama fenci arkadaş D vitamini deriden saçtan emilmiyor dedi ooo dedim bilimsel bir bakış açısı rahatladım
Bak benim cehalet sactan emilir diyorum sana ajdjdjdj tamam yirttin olan vitamin bosa gitti ona oldu sifjfj
Valla ben de öyle oluyorum hatta tam ilaç saatine yakın fena olmaya başlıyorum etkisi geçiyor sanırsam bir de bugün aşırı akıntım oldu ya sizde durum nasıl
simdi hemsireme yazicam aksami beklemeden bir tane daha iciyim mi diye akintim hep cok benim ya artik saldim takip etmeyi…

İyi yönden bakıyorum bende artık en azından hamile kalabildim kürtajdan sonra tekrar rahim filmi rahim yıkama bir sürü işlemden bahsetmişti doktorum hamile kalamadığım için . O biraz korkutmuştu beni . Şimdi ne bekliyor bilmiyorum ama şöyle 3 ay falan korunup toplamam lazım galiba kendimi. Zaten yaza kendi kardeşimin eşimin kardeşinin düğünleri var onlarla koşturmaktan kendimi unuturum . Kafam dağılır bir süre . Sonrası Allah Kerim kaldığım yerden devam ederim

yaparim oyle canim. bende kabizlik oldugu icin kuru meyveleri belki de fazla yemis ola bilirim hamileliyimi ogrendiyimden kabizliga alismisim simdi bi korktum bende gobus cikmis diye seviniyrdum simdi anladim ki o gobus bebis diyilmis gitdi hepsi
tabi tabi geçen dedim ya bi ishal oluyorum karnım içine kaçıyor

Bak benim cehalet sactan emilir diyorum sana ajdjdjdj tamam yirttin olan vitamin bosa gitti ona oldu sifjfj

simdi hemsireme yazicam aksami beklemeden bir tane daha iciyim mi diye akintim hep cok benim ya artik saldim takip etmeyi…
Benim anca bu hafta başladı biliyor musun ya. Ondan anormal mi diye düşündüm

Kizlar bu arada bugun benim ignemin son gunuydu tüp bebekten mezun oldum diyebilir miyiz ajdjdjdjdjd ay aglicam cok duygusalim bulantiyla karisik
Ayy canım tebrik ederim darısı benim başıma doktorum bir süre daha önlem amaçlı devam edelim dedi seni tebrik ediyorum

Benim anca bu hafta başladı biliyor musun ya. Ondan anormal mi diye düşündüm
Harikasın valla ne kadar gec o kadar iyi ben ilk kese randevusuna gittigimde doktora ilac dedim haftaya sabret soz yazicam daha erken demisti. Sonra yedinci haftada yazdi, dedim toparliyor gibiyim icmiyim…. Bayramda kapi kapi gezilecek cok yiyemem baklava borek korkusuyla bir basladim prilama su an elim ayagim ahdjdjfjd

Saydiklarinin hepsini yasamis biri olarak soyleyebilirim ki inan hicbiri zor degil anne olmak icin hepsine katlaniliyor rahmimden ameliyat da oldum iki kez rahim filmi de cektirdim hepsinde de cocuk gibi korka korka gittim. Tup bebek hayatta yapamam igne bile olamam dedim, bir degil iki kez yumurta toplattim kendi istegimle yani o yola girince her seyi sirtliyor insan, allah yardim ediyor umarim hicbirine gerek kalmaz, kalsa da biz hep burdayiz sana destek olmak icin guzelce iyilesmene bak su akar yolunu bulur. Nasibin oyle buyuk ki hala bekletiyor seni cicegim yazini guzelce gecir dugun dernek cicek bocek

Kizlar bu arada bugun benim ignemin son gunuydu tüp bebekten mezun oldum diyebilir miyiz ajdjdjdjdjd ay aglicam cok duygusalim bulantiyla karisik
tebrikler insallah gebelikten mezun oldum bebisi buyutuyorum mesajinida aliriz vakti geldiyinde bende tup diyil ama progesteron iyne fitil kullaniyorum iyneyi degil ama fitilden biktim bide 9 ay kan sulandirici var en kotusu fitil

tebrikler insallah gebelikten mezun oldum bebisi buyutuyorum mesajinida aliriz vakti geldiyinde bende tup diyil ama progesteron iyne fitil kullaniyorum iyneyi degil ama fitilden biktim bide 9 ay kan sulandirici var en kotusu fitil
Ay insallah canim o gunler hepimize vakti gelince nasip olsun
Fitil kullanan herkes artik cok bikkin bence, kimle konussam fitilden daha cok sikayetci ignelerdense. Sanirim cok konforsuz hissettiriyor sizi fitil, benim basindan beri yoktu o yuzden cok bir sey diyemiyorum tez vakitte umarim seninkiler de biter oh cekersin kan sulandiric kullanman gerekiyorsa o allahin emri artik bebisin icin dokuz ay ona bence sabredersin

Kızzçeler napıyorsunuz? Çok aktif olamıyorm vok şey kaçırıyomusum gibi geliyo sinirleniyorm sjdkfjflf bi kaç gündür midemde pikleri yaaşadım, bugun biraz daha iyiyim sankm bu cts kontrolm var uaa kendi doktorumda, cinsiyet azck bahsedermi acaba shdkdjd

Bacim bugun hepimiz ayri ayilip bayiliyoruz dun sendeydi sira bugun ben bulantidan geberigim cubuk kraker yemeye calisiyorum su an… wjdjdjdjd
Kontrolune bir sey kalmamis valla kimi doktor erkenden soyluyor belli mi olur seninki de belki yapar yorumunu

Yaa benim doktorum cubuk kraker yeme galete ye dedi bana ben de galete atıştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…