- 19 Aralık 2023
- 911
- 410
- 23
Valla ben de öyle oluyorum hatta tam ilaç saatine yakın fena olmaya başlıyorum etkisi geçiyor sanırsamEvet evet hatta gerekirse dort yaziyor prospektusteilk ilaca basladigimda iki o kadar yetiyordu ki ulan kim dort iciyodur bunu diyordum ajdjdjdjf simdi intihar edecek gibi dikicem paketi agzima tovbe ajdjdje
Bak benim cehalet sactan emilir diyorum sana ajdjdjdj tamam yirttin olan vitamin bosa gitti ona oldu sifjfjAy ya fazla geldiyse kız o zaman zarar vermesinondan tırstım ama fenci arkadaş D vitamini deriden saçtan emilmiyor dedi ooo dedim bilimsel bir bakış açısı rahatladım
simdi hemsireme yazicam aksami beklemeden bir tane daha iciyim mi diyeValla ben de öyle oluyorum hatta tam ilaç saatine yakın fena olmaya başlıyorum etkisi geçiyor sanırsambir de bugün aşırı akıntım oldu ya sizde durum nasıl
bacım inan ki kendime çare bulamadım. baktım çok ishalim muz yiyorum, baktım kabız olacak gibiyim çiğ fındık yiyorum. böyle böyle yuvarlanıp gidiyoruzBi gün ishal, bi gün kabız, bi gün de normal olmak nası peki
Bana ne önerirsiniz
Oh beee kendim kurtulmuş kadar sevindim simcimmmm tebrik ederimmKizlar bu arada bugun benim ignemin son gunuydutüp bebekten mezun oldum diyebilir miyiz ajdjdjdjdjd ay aglicam cok duygusalim bulantiyla karisik
İyi yönden bakıyorum bende artık en azından hamile kalabildim kürtajdan sonra tekrar rahim filmi rahim yıkama bir sürü işlemden bahsetmişti doktorum hamile kalamadığım için . O biraz korkutmuştu beni . Şimdi ne bekliyor bilmiyorum ama şöyle 3 ay falan korunup toplamam lazım galiba kendimi. Zaten yaza kendi kardeşimin eşimin kardeşinin düğünleri var onlarla koşturmaktan kendimi unuturum . Kafam dağılır bir süre . Sonrası Allah Kerim kaldığım yerden devam ederimInan hicbir sey cozumsuz degil, allah saglik versin imkan versin gerekirse tedavi olursunuz ayni seyleri tekrar tekrar yasamamak adinabugun ben anne olabiliyorsam esim baba olabilecekse bilimin sayesinde bak nerelerden nerelere vardik allahin izniyle senin hayli hayli olacak ben inaniyorum. Sen de inan
tabi tabi geçen dedim ya bi ishal oluyorum karnım içine kaçıyoryaparim oyle canim. bende kabizlik oldugu icin kuru meyveleri belki de fazla yemis ola bilirim hamileliyimi ogrendiyimden kabizliga alismisim simdi bi korktumbende gobus cikmis diye seviniyrdum simdi anladim ki o gobus bebis diyilmis gitdi hepsi
Benim anca bu hafta başladı biliyor musun ya. Ondan anormal mi diye düşündümBak benim cehalet sactan emilir diyorum sana ajdjdjdj tamam yirttin olan vitamin bosa gitti ona oldu sifjfj
simdi hemsireme yazicam aksami beklemeden bir tane daha iciyim mi diyeakintim hep cok benim ya artik saldim takip etmeyi…
Oy sagol kusumOh beee kendim kurtulmuş kadar sevindim simcimmmm tebrik ederimm
Ayy canım tebrik ederim darısı benim başıma doktorum bir süre daha önlem amaçlı devam edelim dedi seni tebrik ediyorumKizlar bu arada bugun benim ignemin son gunuydutüp bebekten mezun oldum diyebilir miyiz ajdjdjdjdjd ay aglicam cok duygusalim bulantiyla karisik
Harikasın valla ne kadar gec o kadar iyiBenim anca bu hafta başladı biliyor musun ya. Ondan anormal mi diye düşündüm
Sagol poncigim darisi tez vakitte senin basina olsunnAyy canım tebrik ederim darısı benim başıma doktorum bir süre daha önlem amaçlı devam edelim dedi seni tebrik ediyorum
Saydiklarinin hepsini yasamis biri olarak soyleyebilirim ki inan hicbiri zor degil anne olmak icin hepsine katlaniliyorİyi yönden bakıyorum bende artık en azından hamile kalabildim kürtajdan sonra tekrar rahim filmi rahim yıkama bir sürü işlemden bahsetmişti doktorum hamile kalamadığım için . O biraz korkutmuştu beni . Şimdi ne bekliyor bilmiyorum ama şöyle 3 ay falan korunup toplamam lazım galiba kendimi. Zaten yaza kendi kardeşimin eşimin kardeşinin düğünleri var onlarla koşturmaktan kendimi unuturum . Kafam dağılır bir süre . Sonrası Allah Kerim kaldığım yerden devam ederim
tebrikler insallah gebelikten mezun oldum bebisi buyutuyorum mesajinida aliriz vakti geldiyindeKizlar bu arada bugun benim ignemin son gunuydutüp bebekten mezun oldum diyebilir miyiz ajdjdjdjdjd ay aglicam cok duygusalim bulantiyla karisik
Ay insallah canim o gunler hepimize vakti gelince nasip olsuntebrikler insallah gebelikten mezun oldum bebisi buyutuyorum mesajinida aliriz vakti geldiyindebende tup diyil ama progesteron iyne fitil kullaniyorum iyneyi degil ama fitilden biktim bide 9 ay kan sulandirici var en kotusu fitil
Bacim bugun hepimiz ayri ayilip bayiliyoruzKızzçeler napıyorsunuz? Çok aktif olamıyorm vok şey kaçırıyomusum gibi geliyo sinirleniyorm sjdkfjflfbi kaç gündür midemde pikleri yaaşadım, bugun biraz daha iyiyim sankm bu cts kontrolm var uaa kendi doktorumda, cinsiyet azck bahsedermi acaba shdkdjd
Yaa benim doktorum cubuk kraker yeme galete ye dedi bana ben de galete atıştırıyorumBacim bugun hepimiz ayri ayilip bayiliyoruzdun sendeydi sira bugun ben bulantidan geberigim cubuk kraker yemeye calisiyorum su an… wjdjdjdjd
Kontrolune bir sey kalmamisvalla kimi doktor erkenden soyluyor belli mi olur seninki de belki yapar yorumunu
Ben inanin sormadim bileYaa benim doktorum cubuk kraker yeme galete ye dedi bana ben de galete atıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?