- 14 Haziran 2022
- 834
- 1.037
- 43
Bi gün ishal, bi gün kabız, bi gün de normal olmak nası pekiben hamileliğin başından beri ishalim canım muz iyi geliyor. onun dışında ekstra bişey yapmıyorum artık çünkü ishal olmamak için hep kuru beslenmek lazım o da olmuyor yani vitamin lazım vücuda.
bugün yemekte haşlanmış patates ye, muz ye bol bol
ishal sorun olmuyor hormonlar yapıyomuş
Allah size en kısa zamanda kendiliğinden sağlıklı yavruları kucağınıza almayı nasip etsin sabır diliyorum o kadar çok mutlu olun ki bu günleri hiç hatırlamayinKızlar hayırlı sabahlar kusura bakmayın toparlanmam zaman aldı ne yazık ki kalp atışı duyamadık . Bebek küçülmeye bile başlamış , kesesi büyüyor kanama alanı yok ama kalbi de atmıyor . Rabbim böyle münasip görmüş elimden gelse canımı veriridim ama yine olmadı . Sizleri merakta bırakmak istemedim biraz üzüldüm kendime gelmem zaman aldı . Yarın kürtaj için yatışım yapılacak . Devlette olmaya karar verdim . Daha önce de olmuştum ama yine ister istemez korkuyorum. Umarım en acısız ağrısınız şekilde atlatırım bu süreci. Sizden son kez bunun için dua istiyorum. Hepiniz tanımasanız da ilgilendiniz . Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık sıhhat versin . Sağ Salim kucağınıza alın ve benim yerime de öpün koklayın miniklerinizi . Kıymetini bilin çok zor olmaması yada bunları yaşamak . İyiki tanımışım sizi bana gelmeyen bebişim sizle tanışmama vesile oldu .. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın
ben magnezyum kullanmiyorum. kaysi badem fazla yemis ola bilirim belki ondandir tehlikeli diyildir insallah ki 3 defa oldu bu gun gecmezse aldirayim kola gazoz kola sifir seker olandanmi ?Ben magnezyumdan dolayı oldum 5 gün doktorum kola iç dedi en sonunda onu içtim aslında kola da içmedim uludağ portakallı gazoz içtim kesti
Yok sıfır şeker önermediben magnezyum kullanmiyorum. kaysi badem fazla yemis ola bilirim belki ondandir tehlikeli diyildir insallah ki 3 defa oldu bu gun gecmezse aldirayim kola gazoz kola sifir seker olandanmi ?
yaparim oyle canim. bende kabizlik oldugu icin kuru meyveleri belki de fazla yemis ola bilirim hamileliyimi ogrendiyimden kabizliga alismisim simdi bi korktumben hamileliğin başından beri ishalim canım muz iyi geliyor. onun dışında ekstra bişey yapmıyorum artık çünkü ishal olmamak için hep kuru beslenmek lazım o da olmuyor yani vitamin lazım vücuda.
yaparim oyle canim. bende kabizlik oldugu icin kuru meyveleri belki de fazla yemis ola bilirim hamileliyimi ogrendiyimden kabizliga alismisim simdi bi korktumben hamileliğin başından beri ishalim canım muz iyi geliyor. onun dışında ekstra bişey yapmıyorum artık çünkü ishal olmamak için hep kuru beslenmek lazım o da olmuyor yani vitamin lazım vücuda.
Kuzum ben gece 10da iki tane içiyorum valla doktor öyle reçete etmiş djdjdj bugün sadece 1 kez öğürdümAyyyy noluyoruz boyle yaaaapffff dun gunduz baya iyiydim gece de kesin ondan unuttum icmeyi bu aksam iki tane icicem valla
İnşallah 4 senedir olmayınca herkes öyle derdi . İnşallah ikizlerin olur diye dua aldım hep . Rabbim neyi yazdıysa yaşıyoruz kendimizden bir haber . İnanıyorum bir gün kavuşacam da . O zamana kadar imtihanım çok zorlamaz inşallah kolaylık sağlar rabbimBi sonrakinde bütün tuşlara basarsınız. BAğışıklık baskılayıcı, kan sulandırıcı, progesteron. Bu gebelikte bu kadar ilerlediysen bi sonraki senindir hiiiiç korkma. Ben senin yerinde olsam tüp yapar geçerdim ya en kaliteli spermi en iyi yumurtayı seçiyorlar sonuçta. kıııız bide ikiz olursa bi taşla iki kuş, tüp bebeğin en sevdiğim yanı. o zaman gel burda hep birlikte kutlayalımmm
Yavrusum benimki de israrla bir sabah bir aksam iciyorum deyince aksam iki ic diyor jajdjddj ay adamin bildigi varmis yemin ederim ben kimim de ilac dozu ayarlicam yaKuzum ben gece 10da iki tane içiyorum valla doktor öyle reçete etmiş djdjdj bugün sadece 1 kez öğürdüm
Allah razı olsun çiçeğim . Eksik olmayın nasıl güzel destek mesajları yazmışsınız hepinizi seviyorum gerçekten kalpten söylüyorum. İyiki varsınızO kadar üzüldüm ki. Dünden beri yoğundum ama seni merak ettiğim için sürekli girip bakıyordum buraya. Ne söylesek yaşadığını sen bilirsin acın hafiflemez. Ancak dua edebiliriz. İnşallah bunu biran önce atlayıp daha sonra en güzel mutlulukları yaşarsın. Bu son sıkıntın olsun inşallah
Ahahahaha of cok bizlerin basina gelecek sacmalikta bir olay ajdjfjfj. Ben de sabahlari icimden geliyor bir damla da kocama damlatiyorum ahsjdjdjdBaşıma çok komik bir olay geldi kızlar. Sabah D vitaminini ağzıma damlatayım derken tüm şişe saçıma kafama devrilditam da evden çıkıyordum aceleyle yıkadım ama saçım arınmadı içime sinmedi bebeğe zararı olur mu diye korkuyla tekrar eve koşup kırklandım anca geçti hamilelikle birlikte zekamda azalma ve inanılmaz sakarlık başladı
Rabbim gönlünüze ferahlık versin sizlere de sabır ve dayanma gücü versinİnşallah 4 senedir olmayınca herkes öyle derdi . İnşallah ikizlerin olur diye dua aldım hep . Rabbim neyi yazdıysa yaşıyoruz kendimizden bir haber . İnanıyorum bir gün kavuşacam da . O zamana kadar imtihanım çok zorlamaz inşallah kolaylık sağlar rabbim
Amin çiçeğimm teşekkür ederimCanim ne desek de bir nebze olsun kendini iyi hissebilsen keske elimizden gelse de yapsak… Allahim sana sabir saglik versin, istediginde tekrar en hayirlisini en guzelini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahumarim tum surecin de guzel gecer her anlamda cabuk toparlanirsin. Cok daha guzel mutluluklar kaderine yazilsin insallah bugunleri bir nebze unutturacak
Valla bak bi de böyle dene bakalım belki fayda sağlayacakYavrusum benimki de israrla bir sabah bir aksam iciyorum deyince aksam iki ic diyor jajdjddj ay adamin bildigi varmis yemin ederim ben kimim de ilac dozu ayarlicam yahak hala perisanim kuru peynir ekmek azicik ayranlayim aksam oldu dus aldim simdi uc kez dusta ogurdum sndjdjdj su koktu kahretsin ya BELEDIYE SUYU KOKTU
Nasıl panikledim görsenAhahahaha of cok bizlerin basina gelecek sacmalikta bir olay ajdjfjfj. Ben de sabahlari icimden geliyor bir damla da kocama damlatiyorum ahsjdjdjd
Inan hicbir sey cozumsuz degil, allah saglik versin imkan versin gerekirse tedavi olursunuz ayni seyleri tekrar tekrar yasamamak adinaAmin çiçeğimm teşekkür ederimRabbim sizlerin bebeklerine sağlık versin. Hayırlı ömürler versin
Ya ekmege damlatiyorum siz oyle dediginiz icin, yine de aliyorum kokusunu o lokma zor gidiyorNasıl panikledim görsen(( bi de çok fena kokuyor mahvetti beni ya arkadaşlar da diyor ohhh saçın beslenmiştir o sırada ödü patlayan ben
Evet evet hatta gerekirse dort yaziyor prospektusteValla bak bi de böyle dene bakalım belki fayda sağlayacakçünkü prospektüs oku orada da öyle yazıyor akşam iki diye
Ay ya fazla geldiyse kız o zaman zarar vermesinYa ekmege damlatiyorum siz oyle dediginiz icin, yine de aliyorum kokusunu o lokma zor gidiyorbu sabah ben de asiri zorlandim..
Fena mi kiz sac diplerinden de emilim olmustur ajdjdjdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?