- 12 Ocak 2025
- 45
- 20
- 3
- 25
6 gün kullan dedi eczacı kullabilcegimi söyledi bişey olmaz dediCanım bana bu fitili yazmış 3 gün arayla kullanmamı söyledi sen gene kullanmadan doktoruna bahset bu konudan
Ayy görürsün görür bide hareketlerini de görürsen senden mutlusu yok benimki uyuyordu çikolataayy ağlıcam valla çok tatlı olmuşben gittiğimde de 11+1 olucam ama usg de hep 2-3 gün önde çıkıyor ben de böyle görürürm o zaman Cuma günü
ölçtüm şimdi normal çıktı. yediklerimi de kustum allahım bu hafta niye böyle zor geçiyor ben anlamadım ya. allah bi daha yaşatmasın. ikinci trimester dedik dedik ama yaklaştıkça şikayetler çoğalıyor sanki ne diyorsunDun tansiyon tansiyon dedik o mu oynadi ki bi anda yemek yiyince sekerle bir
doktor karnını silkeleseydi uyanırdı. ben hareketlerini de görebilir miyiz dedim doktor karnımı sarsaladı bebek hemen uyandı her yeri ayrı oynadıAyy görürsün görür bide hareketlerini de görürsen senden mutlusu yok benimki uyuyordu çikolatayemeği unuttum
Benim de 22 ocak sat bugün 11+6 gösteriyor da ondan sordum kuzu sata göreHaftasıyla uyumlu canım 1-2 gün oynuyor sadece
Bende bunu yaşıyorum ani kasık ağrıları da eşlik ediyor bence bu haftalarda beta değerlerimiz pik oluyor ya vücudumuzu sersemletiyor sanırsam başımıza bi iş gelmeden dünyaya getirsek bu yaramazlarıkızlar öğle yemeğinden kalkarken bana bişey oldu. gözlerim karardı beynimin içini matkapla delermiş gibi bi titreşim oldu, kalktğım sandalyeye geri düştüm. bu neydi böyle ya çok korktum ve sersemledim
Neyse geldi gecti diyelim tansiyonun normalmis en azindan. Ben cmt aksamindan beri kasik agriyla cebellesiyorum sen bel. Bugun tuy diktim ama bulantim hala gecmedi bakölçtüm şimdi normal çıktı. yediklerimi de kustum allahım bu hafta niye böyle zor geçiyor ben anlamadım ya. allah bi daha yaşatmasın. ikinci trimester dedik dedik ama yaklaştıkça şikayetler çoğalıyor sanki ne diyorsun
Şey ya benim yumurtlama günü 7 şubat seninkini kaç biliyomusun? Bide bu sat günü âdetin başladığı gün mü yoksa bittiği gün mü hesaplanıyorBenim de 22 ocak sat bugün 11+6 gösteriyor da ondan sordum kuzu sata göre
Ay çok zooor allahım sağda solda yalnızken yaşatmasın bu durumu. beynim titredi resmen.Bende bunu yaşıyorum ani kasık ağrıları da eşlik ediyor bence bu haftalarda beta değerlerimiz pik oluyor ya vücudumuzu sersemletiyor sanırsam başımıza bi iş gelmeden dünyaya getirsek bu yaramazları
Ya şikayet etmek gibi olmasın ama biraz iyi hissetmeye ihtiyacımız var. Rabbim kolaylaştırsın şu zor günleri atlatıp keyfini sürelim artık.Neyse geldi gecti diyelim tansiyonun normalmis en azindan. Ben cmt aksamindan beri kasik agriyla cebellesiyorum sen bel. Bugun tuy diktim ama bulantim hala gecmedi bakay bilmiyorum sinirlerim cok bozuk bitmicek sikayetlerimiz gibi
Aynisini dusunduk bugun esimle, prilam bana can simidi oldu en azindan su iciyorum besleniyorum. Tiksinmeye ogurmeye care yok malesef. Ama yani bir aksam almayi unutunca da yerlerde suruklenmezsin beYa şikayet etmek gibi olmasın ama biraz iyi hissetmeye ihtiyacımız var. Rabbim kolaylaştırsın şu zor günleri atlatıp keyfini sürelim artık.
Sen düzenli prilam içmesen demek mide bulantısı yüzünden hayatın zehir olacak
Başladığı gün kuzum benim 12 şubat yumurtlamaŞey ya benim yumurtlama günü 7 şubat seninkini kaç biliyomusun? Bide bu sat günü âdetin başladığı gün mü yoksa bittiği gün mü hesaplanıyor
Ohaaaaaaaa o içten gelen üşüme hissi sanada mı oluyor. Allahım ne acayip bişey bu yarabbimAynisini dusunduk bugun esimle, prilam bana can simidi oldu en azindan su iciyorum besleniyorum. Tiksinmeye ogurmeye care yok malesef. Ama yani bir aksam almayi unutunca da yerlerde suruklenmezsin bebi de o bulanti gelince insanin vucudundan bi sey yukseliyo ya sicak ama usuyosun titretiyo gibi garip bisi. O hal filan hala gecemedi simdi de donuyorum sabahlik ustu polar pikeyle uzandim
YETOOOOOO ya artik zipirdak gebeler olalim istiyorum
Var canım ebat ölçü seçerek aratınca çıkıyorKızlar şimdi benim oğlumun yatağı 1,5 kişilik ona uygun nevresim takımı ve lastikli çarşaf var mı ?
O şekilde baktım da hiç bilmediğim marka isimleri çıktıVar canım ebat ölçü seçerek aratınca çıkıyor
Bosver oturmaya zorla kendini iste oyalan, evde inan insan daha ali riza bey gibi tribe giriyor dizde battaniye ajdjdjdjOhaaaaaaaa o içten gelen üşüme hissi sanada mı oluyor. Allahım ne acayip bişey bu yarabbim
Çalışmak şuan o kadar zor geliyor ki masa başı oturmak zulüm gibi. eve gidip battaniyenin altına girip derin bi uykuya dalmak istiyorumm
Senle aynıyız aslında sata göre ama benimki 3 gün geriden geliyor sanırımBaşladığı gün kuzum benim 12 şubat yumurtlama
Öyle yapıyım iptal ediyim boşuna strese girmiyimOnunuzdeki haftayı bekle istersen canım 6 dan sonra duyuluyor normal de ama yemi oluştuğu için karindan duyulmayabiliyorMuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?