Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Dun tansiyon tansiyon dedik o mu oynadi ki bi anda yemek yiyince sekerle bir
ölçtüm şimdi normal çıktı. yediklerimi de kustum allahım bu hafta niye böyle zor geçiyor ben anlamadım ya. allah bi daha yaşatmasın. ikinci trimester dedik dedik ama yaklaştıkça şikayetler çoğalıyor sanki ne diyorsun

Bende bunu yaşıyorum ani kasık ağrıları da eşlik ediyor bence bu haftalarda beta değerlerimiz pik oluyor ya vücudumuzu sersemletiyor sanırsam başımıza bi iş gelmeden dünyaya getirsek bu yaramazları

Neyse geldi gecti diyelim tansiyonun normalmis en azindan. Ben cmt aksamindan beri kasik agriyla cebellesiyorum sen bel. Bugun tuy diktim ama bulantim hala gecmedi bak ay bilmiyorum sinirlerim cok bozuk bitmicek sikayetlerimiz gibi

Bende bunu yaşıyorum ani kasık ağrıları da eşlik ediyor bence bu haftalarda beta değerlerimiz pik oluyor ya vücudumuzu sersemletiyor sanırsam başımıza bi iş gelmeden dünyaya getirsek bu yaramazları
Ay çok zooor allahım sağda solda yalnızken yaşatmasın bu durumu. beynim titredi resmen.
ne güzel söyledin sağ salim bi doğursaydık ya

Neyse geldi gecti diyelim tansiyonun normalmis en azindan. Ben cmt aksamindan beri kasik agriyla cebellesiyorum sen bel. Bugun tuy diktim ama bulantim hala gecmedi bak ay bilmiyorum sinirlerim cok bozuk bitmicek sikayetlerimiz gibi
Ya şikayet etmek gibi olmasın ama biraz iyi hissetmeye ihtiyacımız var. Rabbim kolaylaştırsın şu zor günleri atlatıp keyfini sürelim artık.
Sen düzenli prilam içmesen demek mide bulantısı yüzünden hayatın zehir olacak

Aynisini dusunduk bugun esimle, prilam bana can simidi oldu en azindan su iciyorum besleniyorum. Tiksinmeye ogurmeye care yok malesef. Ama yani bir aksam almayi unutunca da yerlerde suruklenmezsin be bi de o bulanti gelince insanin vucudundan bi sey yukseliyo ya sicak ama usuyosun titretiyo gibi garip bisi. O hal filan hala gecemedi simdi de donuyorum sabahlik ustu polar pikeyle uzandim
YETOOOOOO ya artik zipirdak gebeler olalim istiyorum

Şey ya benim yumurtlama günü 7 şubat seninkini kaç biliyomusun? Bide bu sat günü âdetin başladığı gün mü yoksa bittiği gün mü hesaplanıyor
Başladığı gün kuzum benim 12 şubat yumurtlama

Kızlar şimdi benim oğlumun yatağı 1,5 kişilik ona uygun nevresim takımı ve lastikli çarşaf var mı ?

Ohaaaaaaaa o içten gelen üşüme hissi sanada mı oluyor. Allahım ne acayip bişey bu yarabbim
Çalışmak şuan o kadar zor geliyor ki masa başı oturmak zulüm gibi. eve gidip battaniyenin altına girip derin bi uykuya dalmak istiyorumm

bu gun ishal gibi oldum kizlar insallah kotu bisey deyildir.o deyilde ishal olana kadar bende gobusum var diyordum bazen seviyordum megerse bebis gobusu diyilmis simdi anladim karnim gitdi

Bosver oturmaya zorla kendini iste oyalan, evde inan insan daha ali riza bey gibi tribe giriyor dizde battaniye ajdjdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…