- 23 Şubat 2025
- 246
- 121
- 18
Maleseef hava iyiyken çıkıyoruz beraber ama tek güvenip asla salamam ya kapının önüne bileDuvarlar arasında büyüyen çocukta da böyle karmaşalar oluyor işte. Zor döneme denk geldi canım çocuklar.. hiçbiseye güven kalmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maleseef hava iyiyken çıkıyoruz beraber ama tek güvenip asla salamam ya kapının önüne bileDuvarlar arasında büyüyen çocukta da böyle karmaşalar oluyor işte. Zor döneme denk geldi canım çocuklar.. hiçbiseye güven kalmadı
Cuma belli olur benim de tam kaç haftalık benim başlarda geriden geliyordu da sonradan nolduysa bi atağa geçti şimdi kaç haftalık hesaplayamıyorum mesela 8 Nisan da 10+4 çıkmıştıSenle aynıyız aslında sata göre ama benimki 3 gün geriden geliyor sanırım
hmm onu bilemedim canım ablama bi sorayım onun çocuklarının yatakları da 1.5 kişilik nerden alıyo bakalımO şekilde baktım da hiç bilmediğim marka isimleri çıktı
Bakıyım oralara da canım120 mi yani canım benm kızımın da öyle var english home ve madam cocoda o boyutta çarşaflar
Bi sor balım ya sana zahmethmm onu bilemedim canım ablama bi sorayım onun çocuklarının yatakları da 1.5 kişilik nerden alıyo bakalım
Günlük rutinimiz ya ahjhjhhjBizim perisanlik ektedir ahahaaahahaha of
Canım takım olarak yok dedi ama English Home ya da Madame Coco dan tek kişilik nevresim seti alıyormuş onlar da çarşafı olmuyor ya çarşafını da ayrıca 1.20lik çarşaf alıyorum tek olarak çarşaflar satılıyor dedi bi bak istersen internet sitelerindenBi sor balım ya sana zahmet
Aa o zaman sadece çarşaf alıyım bende nevresimi çok var zaten oluyor yatağa çarşafta sıkıntı yaşıyordum teşekkür ederim balımCanım takım olarak yok dedi ama English Home ya da Madame Coco dan tek kişilik nevresim seti alıyormuş onlar da çarşafı olmuyor ya çarşafını da ayrıca 1.20lik çarşaf alıyorum tek olarak çarşaflar satılıyor dedi bi bak istersen internet sitelerinden
ben hamileliğin başından beri ishalim canım muz iyi geliyor. onun dışında ekstra bişey yapmıyorum artık çünkü ishal olmamak için hep kuru beslenmek lazım o da olmuyor yani vitamin lazım vücuda.kizlar ishale ne iyi gelir evde ? kizlarin bir kacinda olmusdu sanirim bir sorun olurmu ki gebelikte ishal? simdiye kadar kabizdim bu gun ishsal gibi oldum
Ben magnezyumdan dolayı oldum 5 gün doktorum kola iç dedi en sonunda onu içtim aslında kola da içmedim uludağ portakallı gazoz içtim kestikizlar ishale ne iyi gelir evde ? kizlarin bir kacinda olmusdu sanirim bir sorun olurmu ki gebelikte ishal? simdiye kadar kabizdim bu gun ishsal gibi oldum
Ben de uyumusum azicik usuyup, simdi yanarak uyandimGünlük rutinimiz ya ahjhjhhj
İçim geçiyo pc başında kız allahtan midem bulanıyo da irkilip uyanıyorum![]()
benim de iki kez oldu total birinde 8 birinde 9 haftalik gibiydim. Tek seferlik gelmislerdi devam etmemisti hic. Siz de gozlemleyin yine de ama normal sayiliyor evetBenim hafif pembesi akıntım olmaya başladı doktor normal demişti. Sizlerde de oldu mu?
Englısh home de tekli çarşaf olarak da satılıyor ona göre istediğiniz boyutta alıp takım yapabilirsinizBakıyım oralara da canım