Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
kızlar bebişin kesesi sola yerleşmişti. şimdi de sol kasığımda iğne batması gibi ağrı var, sizde de oluyo mu yoksa endişelenmeli miyim 😞

Senle aynıyız aslında sata göre ama benimki 3 gün geriden geliyor sanırım
Cuma belli olur benim de tam kaç haftalık benim başlarda geriden geliyordu da sonradan nolduysa bi atağa geçti şimdi kaç haftalık hesaplayamıyorum mesela 8 Nisan da 10+4 çıkmıştı

120 mi yani canım benm kızımın da öyle var english home ve madam cocoda o boyutta çarşaflar

kızlar zühre ana karadut özü içen var mı bi zararı yoktur dimi

Bi sor balım ya sana zahmet
Canım takım olarak yok dedi ama English Home ya da Madame Coco dan tek kişilik nevresim seti alıyormuş onlar da çarşafı olmuyor ya çarşafını da ayrıca 1.20lik çarşaf alıyorum tek olarak çarşaflar satılıyor dedi bi bak istersen internet sitelerinden

Canım takım olarak yok dedi ama English Home ya da Madame Coco dan tek kişilik nevresim seti alıyormuş onlar da çarşafı olmuyor ya çarşafını da ayrıca 1.20lik çarşaf alıyorum tek olarak çarşaflar satılıyor dedi bi bak istersen internet sitelerinden
Aa o zaman sadece çarşaf alıyım bende nevresimi çok var zaten oluyor yatağa çarşafta sıkıntı yaşıyordum teşekkür ederim balım

kizlar ishale ne iyi gelir evde ? kizlarin bir kacinda olmusdu sanirim bir sorun olurmu ki gebelikte ishal? simdiye kadar kabizdim bu gun ishsal gibi oldum

kizlar ishale ne iyi gelir evde ? kizlarin bir kacinda olmusdu sanirim bir sorun olurmu ki gebelikte ishal? simdiye kadar kabizdim bu gun ishsal gibi oldum
ben hamileliğin başından beri ishalim canım muz iyi geliyor. onun dışında ekstra bişey yapmıyorum artık çünkü ishal olmamak için hep kuru beslenmek lazım o da olmuyor yani vitamin lazım vücuda.
bugün yemekte haşlanmış patates ye, muz ye bol bol
ishal sorun olmuyor hormonlar yapıyomuş

Ben magnezyumdan dolayı oldum 5 gün doktorum kola iç dedi en sonunda onu içtim aslında kola da içmedim uludağ portakallı gazoz içtim kesti

Günlük rutinimiz ya ahjhjhhj
İçim geçiyo pc başında kız allahtan midem bulanıyo da irkilip uyanıyorum :D
Ben de uyumusum azicik usuyup, simdi yanarak uyandim🤣 midem bi cit dinmis vitaminlerimi anca ictim 🤦🏽‍♀️ beynim buzustu susuzluktan

Back
X