insallah cabuk atlatirsin seni iyi anliyorum 2 kaybim oldu(( insallah dogru zamanda saglikli bebisine kavusursun, zor ama ben hep kendi dusuklerim icin dusunuyorm ki belkide oylesi hayirli oldu dogulursa sagliksiz dogulup hem ona hem bize zor olacakti ya da buyuk haftalarda kayb ede bilirdik daha zor kucuk haftada olunca biraz daha cabuk atlatmak oluyor. senin icinde en iyisi en hayirlisi olsun yarin icinde sana dua ediyor olucagizKızlar hayırlı sabahlar kusura bakmayın toparlanmam zaman aldı ne yazık ki kalp atışı duyamadık . Bebek küçülmeye bile başlamış , kesesi büyüyor kanama alanı yok ama kalbi de atmıyor . Rabbim böyle münasip görmüş elimden gelse canımı veriridim ama yine olmadı . Sizleri merakta bırakmak istemedim biraz üzüldüm kendime gelmem zaman aldı . Yarın kürtaj için yatışım yapılacak . Devlette olmaya karar verdim . Daha önce de olmuştum ama yine ister istemez korkuyorum. Umarım en acısız ağrısınız şekilde atlatırım bu süreci. Sizden son kez bunun için dua istiyorum. Hepiniz tanımasanız da ilgilendiniz . Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık sıhhat versin . Sağ Salim kucağınıza alın ve benim yerime de öpün koklayın miniklerinizi . Kıymetini bilin çok zor olmaması yada bunları yaşamak . İyiki tanımışım sizi bana gelmeyen bebişim sizle tanışmama vesile oldu .. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın
Bi sonrakinde bütün tuşlara basarsınız. BAğışıklık baskılayıcı, kan sulandırıcı, progesteron. Bu gebelikte bu kadar ilerlediysen bi sonraki senindir hiiiiç korkma. Ben senin yerinde olsam tüp yapar geçerdim ya en kaliteli spermi en iyi yumurtayı seçiyorlar sonuçta. kıııız bide ikiz olursa bi taşla iki kuş, tüp bebeğin en sevdiğim yanı. o zaman gel burda hep birlikte kutlayalımmmGenetik testler herşey verildi canım . Tüp bebek sürecindeyken hamile olduğumu öğrendim zaten tam başlıcaktık işte . Pıhtılaşma dan şüphelendiler bu kimyasal gebeliklerle beraber 5. Kaybım genetik sonuçları da bi kaç haftaya çıkar bundan sonra ona göre ilerlerim . En dipteyim şuan ama geçicek biliyorum
Kontrolden çıktım Sımdı kızlar 6+2 haftalık dedı yolk saç mevcut bebek görünmüyor henüz erken dedı kese 15 mm yolk saç varsa bebek varmdırgünaydınlarrr, bugün kontrolü olan arkadaşlarımızdan güzel haberlerini bekliyoruz
Çok üzgünüm. Bende defalarca yaşamış biri olarak o kadar iyi anlıyorumki. Allahım yardımcın olsun kalbine ferahlık versin. Doğru zaman geldiğinde inanıyorum ki sağlıkla kucağına alcaksın bebeğiniKızlar hayırlı sabahlar kusura bakmayın toparlanmam zaman aldı ne yazık ki kalp atışı duyamadık . Bebek küçülmeye bile başlamış , kesesi büyüyor kanama alanı yok ama kalbi de atmıyor . Rabbim böyle münasip görmüş elimden gelse canımı veriridim ama yine olmadı . Sizleri merakta bırakmak istemedim biraz üzüldüm kendime gelmem zaman aldı . Yarın kürtaj için yatışım yapılacak . Devlette olmaya karar verdim . Daha önce de olmuştum ama yine ister istemez korkuyorum. Umarım en acısız ağrısınız şekilde atlatırım bu süreci. Sizden son kez bunun için dua istiyorum. Hepiniz tanımasanız da ilgilendiniz . Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık sıhhat versin . Sağ Salim kucağınıza alın ve benim yerime de öpün koklayın miniklerinizi . Kıymetini bilin çok zor olmaması yada bunları yaşamak . İyiki tanımışım sizi bana gelmeyen bebişim sizle tanışmama vesile oldu .. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın
Allahım yardımcın olsun canım. Çok geçmiş olsun çok üzgünüm. İnşallah seninde en kısa zamanda sağlıklı bir bebiişin olur umudunu kaybetme. İyileşmene odaklanKızlar hayırlı sabahlar kusura bakmayın toparlanmam zaman aldı ne yazık ki kalp atışı duyamadık . Bebek küçülmeye bile başlamış , kesesi büyüyor kanama alanı yok ama kalbi de atmıyor . Rabbim böyle münasip görmüş elimden gelse canımı veriridim ama yine olmadı . Sizleri merakta bırakmak istemedim biraz üzüldüm kendime gelmem zaman aldı . Yarın kürtaj için yatışım yapılacak . Devlette olmaya karar verdim . Daha önce de olmuştum ama yine ister istemez korkuyorum. Umarım en acısız ağrısınız şekilde atlatırım bu süreci. Sizden son kez bunun için dua istiyorum. Hepiniz tanımasanız da ilgilendiniz . Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık sıhhat versin . Sağ Salim kucağınıza alın ve benim yerime de öpün koklayın miniklerinizi . Kıymetini bilin çok zor olmaması yada bunları yaşamak . İyiki tanımışım sizi bana gelmeyen bebişim sizle tanışmama vesile oldu .. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın
gözün aydın canım vardır diye biliyorum. Vajinal bakmadı mı?Kontrolden çıktım Sımdı kızlar 6+2 haftalık dedı yolk saç mevcut bebek görünmüyor henüz erken dedı kese 15 mm yolk saç varsa bebek varmdır
Cok gecmis olsun canim, insallah bu sureci acisiz, sikintisiz en kisa surede atlatirsin dualarim seninle olacak. Rabbim en hayirli zamanda hep guzelliklerle kucagini doldursun, bir daha uzuntu keder yasatmasinKızlar hayırlı sabahlar kusura bakmayın toparlanmam zaman aldı ne yazık ki kalp atışı duyamadık . Bebek küçülmeye bile başlamış , kesesi büyüyor kanama alanı yok ama kalbi de atmıyor . Rabbim böyle münasip görmüş elimden gelse canımı veriridim ama yine olmadı . Sizleri merakta bırakmak istemedim biraz üzüldüm kendime gelmem zaman aldı . Yarın kürtaj için yatışım yapılacak . Devlette olmaya karar verdim . Daha önce de olmuştum ama yine ister istemez korkuyorum. Umarım en acısız ağrısınız şekilde atlatırım bu süreci. Sizden son kez bunun için dua istiyorum. Hepiniz tanımasanız da ilgilendiniz . Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık sıhhat versin . Sağ Salim kucağınıza alın ve benim yerime de öpün koklayın miniklerinizi . Kıymetini bilin çok zor olmaması yada bunları yaşamak . İyiki tanımışım sizi bana gelmeyen bebişim sizle tanışmama vesile oldu .. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın
benim kese 23 mm iken bebek görülmüştü, haftaya görürsün canım tebrik ederimKontrolden çıktım Sımdı kızlar 6+2 haftalık dedı yolk saç mevcut bebek görünmüyor henüz erken dedı kese 15 mm yolk saç varsa bebek varmdır
Hayır bakmadı daha erken dedı öğlenden sonra tahlıllerım cıkacak sonra Nezaman gel der bılmıyorumgözün aydın canım vardır diye biliyorum. Vajinal bakmadı mı?
Özel hastanede 5 haftalık demıstı burda 6 3 dıyor hangısı dogru acababenim kese 23 mm iken bebek görülmüştü, haftaya görürsün canım tebrik ederim
Çok üzüldüm gerçekten. Söylenecek çok az kelime var. Rabbim sana sağlık versin, gönlüne ferahlık versin. Ben de zor bir dönemden geçiyorum ama biliyoruz ki ne gelirse Allah’tan. Veren de o alan da o. Eminim ki en doğru zamanda gelecek bebeğin sana. Allah yardımcın olsun canım benimKızlar hayırlı sabahlar kusura bakmayın toparlanmam zaman aldı ne yazık ki kalp atışı duyamadık . Bebek küçülmeye bile başlamış , kesesi büyüyor kanama alanı yok ama kalbi de atmıyor . Rabbim böyle münasip görmüş elimden gelse canımı veriridim ama yine olmadı . Sizleri merakta bırakmak istemedim biraz üzüldüm kendime gelmem zaman aldı . Yarın kürtaj için yatışım yapılacak . Devlette olmaya karar verdim . Daha önce de olmuştum ama yine ister istemez korkuyorum. Umarım en acısız ağrısınız şekilde atlatırım bu süreci. Sizden son kez bunun için dua istiyorum. Hepiniz tanımasanız da ilgilendiniz . Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık sıhhat versin . Sağ Salim kucağınıza alın ve benim yerime de öpün koklayın miniklerinizi . Kıymetini bilin çok zor olmaması yada bunları yaşamak . İyiki tanımışım sizi bana gelmeyen bebişim sizle tanışmama vesile oldu .. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın
Son adete göre mi söylüyorlar bunu yoksa ölçüm yaparak mı? bugün vajinal usg ile mi baktıÖzel hastanede 5 haftalık demıstı burda 6 3 dıyor hangısı dogru acaba
Hayır bakmadı daha erken dedı öğlenden sonra tahlıllerım cıkacak sonra Nezaman gel der bılmıyorum
Kızlar hayırlı sabahlar kusura bakmayın toparlanmam zaman aldı ne yazık ki kalp atışı duyamadık . Bebek küçülmeye bile başlamış , kesesi büyüyor kanama alanı yok ama kalbi de atmıyor . Rabbim böyle münasip görmüş elimden gelse canımı veriridim ama yine olmadı . Sizleri merakta bırakmak istemedim biraz üzüldüm kendime gelmem zaman aldı . Yarın kürtaj için yatışım yapılacak . Devlette olmaya karar verdim . Daha önce de olmuştum ama yine ister istemez korkuyorum. Umarım en acısız ağrısınız şekilde atlatırım bu süreci. Sizden son kez bunun için dua istiyorum. Hepiniz tanımasanız da ilgilendiniz . Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık sıhhat versin . Sağ Salim kucağınıza alın ve benim yerime de öpün koklayın miniklerinizi . Kıymetini bilin çok zor olmaması yada bunları yaşamak . İyiki tanımışım sizi bana gelmeyen bebişim sizle tanışmama vesile oldu .. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın
Yolk sac varsa bebekte oluşur diye biliyorumKontrolden çıktım Sımdı kızlar 6+2 haftalık dedı yolk saç mevcut bebek görünmüyor henüz erken dedı kese 15 mm yolk saç varsa bebek varmdır
Masallah yavrum hic bunalmadin mi hic mi merak etmedin bunca senedir nasil olur su renk bu renk diye39 yaşımdayım henüz saçıma hiç boya değdirmedimya kötü olursa korkusuyla klasik başak garanticiliği arkadaşlarım ışıltı at diye yalvarır asla deneyemedim cesaretinize hayranım kızlar
Saolun Çok çok geçmiş olsun sizedeÇok geçmiş olsun. 7. haftamın başında bende de aynı durum oluştu. Dinlenmedeyim şu an. Doktor bana bir nedeni olmadığını, ansızın gelişebileceğini söyledi. Dinlenmekten başka çaremiz yok. Lütfen üzmeyin kendinizi.
her kuaföre gittiğimde rengin çok iyi gel sana ışıltı atalım derler açık kumral saçımın rengi yazın da biraz kendinden açılıyor güneş görünce orjinal ışıltılı oluyor hahaha tamamen cesaretsizliğimden ya kötü olursaMasallah yavrum hic bunalmadin mi hic mi merak etmedin bunca senedir nasil olur su renk bu renk diyeama bi yandan da yaptigin harika bir sey ya biz mahvettik saclari bosver
Allah şifa versin Tez zamanda Allah yüzünü güldürsün canım. Benim de 1 kürtajım oldu sağlıksız olduğu için. Kürtaj sonrası düzenli muaynelerini olmalısın adetin azalınca direkt doktoruna görün. Benim kürtaj sonrası rahim komple yapışmış ihmal ettiğim için 7 ay sonra çocuk istemiyle başvurduğumda öğrendim histereskopi olmak zorunda kaldım. Çok şükür 2 ay sonra doğal hamile kaldım.Kızlar hayırlı sabahlar kusura bakmayın toparlanmam zaman aldı ne yazık ki kalp atışı duyamadık . Bebek küçülmeye bile başlamış , kesesi büyüyor kanama alanı yok ama kalbi de atmıyor . Rabbim böyle münasip görmüş elimden gelse canımı veriridim ama yine olmadı . Sizleri merakta bırakmak istemedim biraz üzüldüm kendime gelmem zaman aldı . Yarın kürtaj için yatışım yapılacak . Devlette olmaya karar verdim . Daha önce de olmuştum ama yine ister istemez korkuyorum. Umarım en acısız ağrısınız şekilde atlatırım bu süreci. Sizden son kez bunun için dua istiyorum. Hepiniz tanımasanız da ilgilendiniz . Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık sıhhat versin . Sağ Salim kucağınıza alın ve benim yerime de öpün koklayın miniklerinizi . Kıymetini bilin çok zor olmaması yada bunları yaşamak . İyiki tanımışım sizi bana gelmeyen bebişim sizle tanışmama vesile oldu .. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın
Canim ne desek de bir nebze olsun kendini iyi hissebilsen keske elimizden gelse de yapsak… Allahim sana sabir saglik versin, istediginde tekrar en hayirlisini en guzelini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahKızlar hayırlı sabahlar kusura bakmayın toparlanmam zaman aldı ne yazık ki kalp atışı duyamadık . Bebek küçülmeye bile başlamış , kesesi büyüyor kanama alanı yok ama kalbi de atmıyor . Rabbim böyle münasip görmüş elimden gelse canımı veriridim ama yine olmadı . Sizleri merakta bırakmak istemedim biraz üzüldüm kendime gelmem zaman aldı . Yarın kürtaj için yatışım yapılacak . Devlette olmaya karar verdim . Daha önce de olmuştum ama yine ister istemez korkuyorum. Umarım en acısız ağrısınız şekilde atlatırım bu süreci. Sizden son kez bunun için dua istiyorum. Hepiniz tanımasanız da ilgilendiniz . Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık sıhhat versin . Sağ Salim kucağınıza alın ve benim yerime de öpün koklayın miniklerinizi . Kıymetini bilin çok zor olmaması yada bunları yaşamak . İyiki tanımışım sizi bana gelmeyen bebişim sizle tanışmama vesile oldu .. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?