Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
insallah cabuk atlatirsin seni iyi anliyorum 2 kaybim oldu(( insallah dogru zamanda saglikli bebisine kavusursun, zor ama ben hep kendi dusuklerim icin dusunuyorm ki belkide oylesi hayirli oldu dogulursa sagliksiz dogulup hem ona hem bize zor olacakti ya da buyuk haftalarda kayb ede bilirdik daha zor kucuk haftada olunca biraz daha cabuk atlatmak oluyor. senin icinde en iyisi en hayirlisi olsun yarin icinde sana dua ediyor olucagiz

Bi sonrakinde bütün tuşlara basarsınız. BAğışıklık baskılayıcı, kan sulandırıcı, progesteron. Bu gebelikte bu kadar ilerlediysen bi sonraki senindir hiiiiç korkma. Ben senin yerinde olsam tüp yapar geçerdim ya en kaliteli spermi en iyi yumurtayı seçiyorlar sonuçta. kıııız bide ikiz olursa bi taşla iki kuş, tüp bebeğin en sevdiğim yanı. o zaman gel burda hep birlikte kutlayalımmm

Çok üzgünüm. Bende defalarca yaşamış biri olarak o kadar iyi anlıyorumki. Allahım yardımcın olsun kalbine ferahlık versin. Doğru zaman geldiğinde inanıyorum ki sağlıkla kucağına alcaksın bebeğini tanımadan burda birbirimizi sevdik hepimiz kısa sürede, dualarımda olacaksın

Allahım yardımcın olsun canım. Çok geçmiş olsun çok üzgünüm. İnşallah seninde en kısa zamanda sağlıklı bir bebiişin olur umudunu kaybetme. İyileşmene odaklan

Cok gecmis olsun canim, insallah bu sureci acisiz, sikintisiz en kisa surede atlatirsin dualarim seninle olacak. Rabbim en hayirli zamanda hep guzelliklerle kucagini doldursun, bir daha uzuntu keder yasatmasin

Çok üzüldüm gerçekten. Söylenecek çok az kelime var. Rabbim sana sağlık versin, gönlüne ferahlık versin. Ben de zor bir dönemden geçiyorum ama biliyoruz ki ne gelirse Allah’tan. Veren de o alan da o. Eminim ki en doğru zamanda gelecek bebeğin sana. Allah yardımcın olsun canım benim

Hayır bakmadı daha erken dedı öğlenden sonra tahlıllerım cıkacak sonra Nezaman gel der bılmıyorum

Ya vajinal bakmayan doktorları anlamıyorum. Burda çok doktor bu şekilde bakmadı. Hani kanıtlanmış bir sıkıntı yaratmayacağı neden acaba. Özelde gittiğim doktor Prof o bakıyor.
Üniversite hastanesinde ilk iki takibi kese ve kalp atışı için yine vajinal baktılar.
Gerçekten anlamadım gitti bu konuyu.
Senin içinde hayırlı olsun canım bende yolk göründüyse bebek vardır diye biliyorum.

O kadar üzüldüm ki. Dünden beri yoğundum ama seni merak ettiğim için sürekli girip bakıyordum buraya. Ne söylesek yaşadığını sen bilirsin acın hafiflemez. Ancak dua edebiliriz. İnşallah bunu biran önce atlayıp daha sonra en güzel mutlulukları yaşarsın. Bu son sıkıntın olsun inşallah

Kontrolden çıktım Sımdı kızlar 6+2 haftalık dedı yolk saç mevcut bebek görünmüyor henüz erken dedı kese 15 mm yolk saç varsa bebek varmdır
Yolk sac varsa bebekte oluşur diye biliyorum

39 yaşımdayım henüz saçıma hiç boya değdirmedim ya kötü olursa korkusuyla klasik başak garanticiliği arkadaşlarım ışıltı at diye yalvarır asla deneyemedim cesaretinize hayranım kızlar
Masallah yavrum hic bunalmadin mi hic mi merak etmedin bunca senedir nasil olur su renk bu renk diye ama bi yandan da yaptigin harika bir sey ya biz mahvettik saclari bosver

Saolun Çok çok geçmiş olsun sizede Kapandımı peki kanama alanınız.

Masallah yavrum hic bunalmadin mi hic mi merak etmedin bunca senedir nasil olur su renk bu renk diye ama bi yandan da yaptigin harika bir sey ya biz mahvettik saclari bosver
her kuaföre gittiğimde rengin çok iyi gel sana ışıltı atalım derler açık kumral saçımın rengi yazın da biraz kendinden açılıyor güneş görünce orjinal ışıltılı oluyor hahaha tamamen cesaretsizliğimden ya kötü olursa şimdi sağdan beyazlar başladı tek tek ama kalsınlar zararı yok saç maskarası alır idare ederim diye düşünüyorum toplayınca biraz belli oluyor o kadar

Allah şifa versin Tez zamanda Allah yüzünü güldürsün canım. Benim de 1 kürtajım oldu sağlıksız olduğu için. Kürtaj sonrası düzenli muaynelerini olmalısın adetin azalınca direkt doktoruna görün. Benim kürtaj sonrası rahim komple yapışmış ihmal ettiğim için 7 ay sonra çocuk istemiyle başvurduğumda öğrendim histereskopi olmak zorunda kaldım. Çok şükür 2 ay sonra doğal hamile kaldım.

Canim ne desek de bir nebze olsun kendini iyi hissebilsen keske elimizden gelse de yapsak… Allahim sana sabir saglik versin, istediginde tekrar en hayirlisini en guzelini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahumarim tum surecin de guzel gecer her anlamda cabuk toparlanirsin. Cok daha guzel mutluluklar kaderine yazilsin insallah bugunleri bir nebze unutturacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…