Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Pik olduğundan üst üste değerlendirince erkek olma ihtimali yüksek oluyormuş canım cinsiyet öğrenince tekrardan dönelim bu konuşmaya

İyi oldu bize gerçekten babannesiyle dedesi de nasıl davranması gerektiğini biliyo en azından

Biz böyle yaptık şimdiki bebeleri en bebek gül bebek maleseffff

Biz böyle yaptık şimdiki bebeleri en bebek gül bebek maleseffff
Tabi canım onların da suçu yok biz anneyle babayla oyun oynamazdık ki sokakta bi maaaalle yaşantımız vardı eş dost ahbap evdeki küçük çocuğu kim sevmiş kim sevmemiş uğraşacak pek vaktimiz yoktu ahahjhjhahjh

Aynen öyle şimdi nereye salıyosu çocuğu mahalleye

Arkadaşlar bu arada doktorum bana hamile emniyet kemeri tutucu kullanmaya başlamamı söyledi. Hem yolcu hem direksiyona. Ben iki koltuğa da sabitledim.

Daha erken değil mi acaba ben de bir düşündüm ama ilerleyen aylarda alırım diyordum

Ah canım benim, şu an ne söylesek boş ama Allahım sabır versin, gönlüne ferahlık versin her şey sizin için en hayırlı zamanda gönlünüze göre olur inşallah

Geç döllenme oldu ya kovuyon mu kız sohbetten normalda kasım sonu görünüyodu aralığa sarktım
Ahaha yok kız ne koyması listeye ekledim sandım seni de ondan Aralık ayında görünce bu bizim leydi değil mi dedim bi an

Ay ben de reflum azdim senede bi kere tutardi 1 haftada surup cozer di yok 1 ay oldu gecmedi ya dikkat de ediyorum
Kolaylıklar diliyorum bazı şeyler arttırıyor çikolata gibi mesela. Dik yatmaya dikkat ediyordum bide o da iyi geliyordu. Ama ne kadar dikkat etsem de geçmemişti hep şuruba bağlı kaldım. doğurduğun gün bir anda son buluyor bu da iyi haber

Insalalh canım tsk ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…