- 3 Nisan 2023
- 1.717
- 1.465
- 63
- 38
Doktorlar bunun hurafe olduğunu söylüyor canım şuan bebeklerde daha saç bile yokben de şimdi küçük tost yedim aç karnına daha çok bulanıyoKIZLAR BİDE BU BULANTI VE MİDE YANMASI İÇİN BEBEK SAÇLI OLCAK DERLER DOĞRU MUDUR ACABA doğruysa benimki rapunzel heralde
Ben çok saçlı doğmuşum annemin midesi hiç bulanmamışBak bu belki dogrudur ben kel dogmusum resmen ahsjdjdj annem prenses gibi gecirmis bir kez kusmamis bile dokuz ay
Şuan nasılsın? Kaçıncı haftadaydın sen?Çok teşekkür ederim. Ona sormak aklıma gelmemişti. Belki de doktora güvenmeli ve biraz sakin kalmalıyım, bilmiyorum..
39 yaşımdayım henüz saçıma hiç boya değdirmedimBen de yillarca ombreli gezdim, nisan dugun fotolarim filan hep oyledir severim de. Ama ondan da sıkılıp 30 yasla beraber ozume dondumdoyduysam demek sdkdjfj
Ani hareketlerde bıçak saplaması gibi olur tatlım korkmaAy nolur dalga gecmeyin ama cok korktum
Telefona bakarken cok egilmisim iki buklum olmusum, duzleniyim karnima baski olmasin derken sanki sag kasigima patlayacak gibi bir bicak girdi cikti. Korkudan cirladim evin icinde gecti bir dk icinde ama bebege bir sey olduysa diye aglamakli oldumesim de korkma sinir sıkismistir o hareketle naptin ki bebege zarar gelsin diyor. Of ya
SAT’a göre bugün 8. haftaya girdik. Şu an uzanıyorum. İyi gibiyim ama korku bırakmıyor peşimi. İnsan lavaboya gitmekten bile korkuyor.Şuan nasılsın? Kaçıncı haftadaydın sen?
Perinatolog ile de görüştün mü?Günaydın kızlar. Biliyorsunuz ki ben düşük tehdidiyle karşı karşıyayım. 3 gün de hastanede yattım. Şu an fitil olarak progestan kullanıyorum. Kan tahlili sonuçlarımda APTT değeri düşük çıkmış. Google’dan baktım. Kandaki pıhtılaşmayı gösteriyormuş. Doktorun bana kan sulandırıcı bir şey vermesi gerekmez miydi? Acaba kanama tehdidim var diye mi vermedi?
Hastanede 3 gün boyunca perinatolog takip etti. 10 gün sonra yine gel dedi. Pazartesi günü gideceğim o zamana kadar farklı bir sorun olmazsa.Perinatolog ile de görüştün mü?
korkma canım biliyorum kolay değil ama sen en zorunu atlattın o kanamadan sonra gelen bu lekelerden korkma sen ilaçlarını saatinde atlamadan al istirahatine dikkat et ters hareket yapma herşey düzelecekSAT’a göre bugün 8. haftaya girdik. Şu an uzanıyorum. İyi gibiyim ama korku bırakmıyor peşimi. İnsan lavaboya gitmekten bile korkuyor.
Anladım canım inşallah herşey yoluna girecek.Hastanede 3 gün boyunca perinatolog takip etti. 10 gün sonra yine gel dedi. Pazartesi günü gideceğim o zamana kadar farklı bir sorun olmazsa.
günaydın canım şükür iyiyim sen nasılsın miden daha iyi migünaydın kızlarrrr nasılsınız
bugün daha iyiyim canım 11+1 günlük olduk 1.trimester için son günler sanırımgünaydın canım şükür iyiyim sen nasılsın miden daha iyi mi
5bucuk yaşında. Bizde bi yokladık önce kardeş istemem dedi. Sonra yok ben başkasının kardeşi olmasın bi benim olsun demek istemiştim diye çevirdi:) biraz farkında farklı bir sey var ama resmi olarak bir şey söylemedikAslında ben söylemedim kendisi anlayınca bende artık yalan söylemiş olmak istemedim kaç yaşında sizin ki
evet canım son günler gerçekten de çok heyecanlı ben de 10+5 im bugünbugün daha iyiyim canım 11+1 günlük olduk 1.trimester için son günler sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?