insallah cabuk atlatirsin seni iyi anliyorum 2 kaybim oldu(( insallah dogru zamanda saglikli bebisine kavusursun, zor ama ben hep kendi dusuklerim icin dusunuyorm ki belkide oylesi hayirli oldu dogulursa sagliksiz dogulup hem ona hem bize zor olacakti ya da buyuk haftalarda kayb ede bilirdik daha zor kucuk haftada olunca biraz daha cabuk atlatmak oluyor. senin icinde en iyisi en hayirlisi olsun yarin icinde sana dua ediyor olucagizKızlar hayırlı sabahlar kusura bakmayın toparlanmam zaman aldı ne yazık ki kalp atışı duyamadık . Bebek küçülmeye bile başlamış , kesesi büyüyor kanama alanı yok ama kalbi de atmıyor . Rabbim böyle münasip görmüş elimden gelse canımı veriridim ama yine olmadı . Sizleri merakta bırakmak istemedim biraz üzüldüm kendime gelmem zaman aldı . Yarın kürtaj için yatışım yapılacak . Devlette olmaya karar verdim . Daha önce de olmuştum ama yine ister istemez korkuyorum. Umarım en acısız ağrısınız şekilde atlatırım bu süreci. Sizden son kez bunun için dua istiyorum. Hepiniz tanımasanız da ilgilendiniz . Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık sıhhat versin . Sağ Salim kucağınıza alın ve benim yerime de öpün koklayın miniklerinizi . Kıymetini bilin çok zor olmaması yada bunları yaşamak . İyiki tanımışım sizi bana gelmeyen bebişim sizle tanışmama vesile oldu .. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın![]()