Hayırlı güzel haberler insallah sen nerdendin canımGünaydınnbugün günlerden muayene günüüü yollara düşüldü bile
Günaydın ikiz hamis annemiz iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyorgünaydın kızlarrrr nasılsınız
Hayırlı güzel haberler insallah canımKızlar kontrole geldım dua edın bebegını goreyım
Günaydın çiçeğim güneşimiz doğduGünaydın kızlar
Canım benim bunda da vardır bir hayır süreç zor belki ama insallah güzel günler yakın dualarım hep seninle hayırlı zamanda sağlıklı gebelikler diliyorum çok geçmiş olsunKızlar hayırlı sabahlar kusura bakmayın toparlanmam zaman aldı ne yazık ki kalp atışı duyamadık . Bebek küçülmeye bile başlamış , kesesi büyüyor kanama alanı yok ama kalbi de atmıyor . Rabbim böyle münasip görmüş elimden gelse canımı veriridim ama yine olmadı . Sizleri merakta bırakmak istemedim biraz üzüldüm kendime gelmem zaman aldı . Yarın kürtaj için yatışım yapılacak . Devlette olmaya karar verdim . Daha önce de olmuştum ama yine ister istemez korkuyorum. Umarım en acısız ağrısınız şekilde atlatırım bu süreci. Sizden son kez bunun için dua istiyorum. Hepiniz tanımasanız da ilgilendiniz . Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık sıhhat versin . Sağ Salim kucağınıza alın ve benim yerime de öpün koklayın miniklerinizi . Kıymetini bilin çok zor olmaması yada bunları yaşamak . İyiki tanımışım sizi bana gelmeyen bebişim sizle tanışmama vesile oldu .. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın
Ay devam devam benim 25 yasindan beri irsi beyazim var mecbur boyuyorumher kuaföre gittiğimde rengin çok iyi gel sana ışıltı atalım derler açık kumral saçımın rengi yazın da biraz kendinden açılıyor güneş görünce orjinal ışıltılı oluyor hahaha tamamen cesaretsizliğimden ya kötü olursaşimdi sağdan beyazlar başladı tek tek ama kalsınlar zararı yok saç maskarası alır idare ederim diye düşünüyorum toplayınca biraz belli oluyor o kadar
Benmki de 5 buçuk ağustosta 6 olcak5bucuk yaşında. Bizde bi yokladık önce kardeş istemem dedi. Sonra yok ben başkasının kardeşi olmasın bi benim olsun demek istemiştim diye çevirdi:) biraz farkında farklı bir sey var ama resmi olarak bir şey söylemedik
Benim de öyle canım önlerim hep beyazladi ama çok kararsızım boyatsam mı diyeAy devam devam benim 25 yasindan beri irsi beyazim var mecbur boyuyorumpapatya suyu sıkarsin yazin mis gibi isilti sana bosver ahshdjdjd
papatya suyu falan sıkınca çok açılıyor bu sefer turuncu gibi oluyor çingene gibi oluyorum hahahaha bir kere denemiştim denemez olayımAy devam devam benim 25 yasindan beri irsi beyazim var mecbur boyuyorumpapatya suyu sıkarsin yazin mis gibi isilti sana bosver ahshdjdjd
Benim de 4 yaş vardı aralarında kardeşi olmasına çok sevinse de mesela gelen misafir bebeği sevince koltuk tepelerine cikip dikkat çekmeye çalışıyordu o yüzden büyük çocuğun yanında küçüğe çok odaklanmamak lazımBenmki de 5 buçuk ağustosta 6 olcakbaya heyecanlı
Teşekkür ederimSaolun Çok çok geçmiş olsun sizedeKapandımı peki kanama alanınız.
Evet onun çok farkındayım herkes farkında daha yeni kuzeni oldu 6 aylık ondan tecrübelendik hepimizBenim de 4 yaş vardı aralarında kardeşi olmasına çok sevinse de mesela gelen misafir bebeği sevince koltuk tepelerine cikip dikkat çekmeye çalışıyordu o yüzden büyük çocuğun yanında küçüğe çok odaklanmamak lazım
Bu çok zor bişey ya görümcemin büyük kızı 6 yaşındayken ikinciye doğum yaptı. İnsan ne yapacağını şaşırıyor bebek de aşırı tatlı sevmeden duramıyorsun. Ama büyük olan baya baya huy değiştirdi çığlıklar, kardeşini sıkıştırmalar. Duygusal olarak fazla etkileniyor bazı çocuklar. Bazıları da hiç takmıyor çabuk alışıyorBenim de 4 yaş vardı aralarında kardeşi olmasına çok sevinse de mesela gelen misafir bebeği sevince koltuk tepelerine cikip dikkat çekmeye çalışıyordu o yüzden büyük çocuğun yanında küçüğe çok odaklanmamak lazım
Rabbim en güzel zamanda en beklemediğin anda nasip eder inşallah çok geçmiş olsunKızlar hayırlı sabahlar kusura bakmayın toparlanmam zaman aldı ne yazık ki kalp atışı duyamadık . Bebek küçülmeye bile başlamış , kesesi büyüyor kanama alanı yok ama kalbi de atmıyor . Rabbim böyle münasip görmüş elimden gelse canımı veriridim ama yine olmadı . Sizleri merakta bırakmak istemedim biraz üzüldüm kendime gelmem zaman aldı . Yarın kürtaj için yatışım yapılacak . Devlette olmaya karar verdim . Daha önce de olmuştum ama yine ister istemez korkuyorum. Umarım en acısız ağrısınız şekilde atlatırım bu süreci. Sizden son kez bunun için dua istiyorum. Hepiniz tanımasanız da ilgilendiniz . Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık sıhhat versin . Sağ Salim kucağınıza alın ve benim yerime de öpün koklayın miniklerinizi . Kıymetini bilin çok zor olmaması yada bunları yaşamak . İyiki tanımışım sizi bana gelmeyen bebişim sizle tanışmama vesile oldu .. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın
Bebek hatırlamıcak ama büyük olan asla unutmaz ona travma yaratmamak lazm bizimki de şimdi iki evinde ilk torunu o yüzden bayaaa forsu var ben eminim geleni asla bebeğe yaklaştırmıcak ilk zamanlarBu çok zor bişey ya görümcemin büyük kızı 6 yaşındayken ikinciye doğum yaptı. İnsan ne yapacağını şaşırıyor bebek de aşırı tatlı sevmeden duramıyorsun. Ama büyük olan baya baya huy değiştirdi çığlıklar, kardeşini sıkıştırmalar. Duygusal olarak fazla etkileniyor bazı çocuklar. Bazıları da hiç takmıyor çabuk alışıyor
Hayırlı olsun canım tam olarak aynısı olmuştu benim de 15 mm ken karnımdan sadece yolk sac görünüyordu, vajinal bakınca bebek göründü. Yolk sac varsa boş gebelik olmaz derler. Sonraki hafta da kesem 23 mm ken karnımdan göründü bebek.Kontrolden çıktım Sımdı kızlar 6+2 haftalık dedı yolk saç mevcut bebek görünmüyor henüz erken dedı kese 15 mm yolk saç varsa bebek varmdır
Allah en yakın zamanda yeniden yüzünü güldürsün canım inanıyorum ki tekrar hayal ettiklerine kavuşacaksınKızlar hayırlı sabahlar kusura bakmayın toparlanmam zaman aldı ne yazık ki kalp atışı duyamadık . Bebek küçülmeye bile başlamış , kesesi büyüyor kanama alanı yok ama kalbi de atmıyor . Rabbim böyle münasip görmüş elimden gelse canımı veriridim ama yine olmadı . Sizleri merakta bırakmak istemedim biraz üzüldüm kendime gelmem zaman aldı . Yarın kürtaj için yatışım yapılacak . Devlette olmaya karar verdim . Daha önce de olmuştum ama yine ister istemez korkuyorum. Umarım en acısız ağrısınız şekilde atlatırım bu süreci. Sizden son kez bunun için dua istiyorum. Hepiniz tanımasanız da ilgilendiniz . Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık sıhhat versin . Sağ Salim kucağınıza alın ve benim yerime de öpün koklayın miniklerinizi . Kıymetini bilin çok zor olmaması yada bunları yaşamak . İyiki tanımışım sizi bana gelmeyen bebişim sizle tanışmama vesile oldu .. Allah imtihanlarımızı kolaylaştırsın
Ooo önden tecrübe edinmişsinizEvet onun çok farkındayım herkes farkında daha yeni kuzeni oldu 6 aylık ondan tecrübelendik hepimiz
Benim büyük oğlum akrep burcu ve asiri duygusal her olaydan çok çabuk etkileniyor dediğin gibi huy değiştirmişti tuvaleti öğrenen çocuk altını kaçırmaya başlamıştıBu çok zor bişey ya görümcemin büyük kızı 6 yaşındayken ikinciye doğum yaptı. İnsan ne yapacağını şaşırıyor bebek de aşırı tatlı sevmeden duramıyorsun. Ama büyük olan baya baya huy değiştirdi çığlıklar, kardeşini sıkıştırmalar. Duygusal olarak fazla etkileniyor bazı çocuklar. Bazıları da hiç takmıyor çabuk alışıyor
Biz böyle değildik ya şimdiki çocuklarda kardeş kıskanma olayı sanki daha fazla. Ben kardeşimi ağzımda gezdiriyordum biri ona kızacak olsa kafasına tükürürdüm.Bebek hatırlamıcak ama büyük olan asla unutmaz ona travma yaratmamak lazm bizimki de şimdi iki evinde ilk torunu o yüzden bayaaa forsu var ben eminim geleni asla bebeğe yaklaştırmıcak ilk zamanlar
ayy valla çevremde de şahit oluyorum. sırf başkası sevmesin diye bebeği kucağından indirmeyen büüyük kardeşler var. kendi sevdiğinden değil he başkası seveceğine benim kucağımda dursun mantığıOoo önden tecrübe edinmişsiniz
Benim büyük oğlum akrep burcu ve asiri duygusal her olaydan çok çabuk etkileniyor dediğin gibi huy değiştirmişti tuvaleti öğrenen çocuk altını kaçırmaya başlamıştı
Ayyy evet bakalım ben neler yaşayacağım iki çocuk bir bebekayy valla çevremde de şahit oluyorum. sırf başkası sevmesin diye bebeği kucağından indirmeyen büüyük kardeşler var. kendi sevdiğinden değil he başkası seveceğine benim kucağımda dursun mantığı
Leydi seni yakalamışken sorayım Aralık annelerindesin hayatım senBenmki de 5 buçuk ağustosta 6 olcakbaya heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?