Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Günaydınn bugün günlerden muayene günüüü yollara düşüldü bile
Hayırlı güzel haberler insallah sen nerdendin canım
günaydın kızlarrrr nasılsınız
Günaydın ikiz hamis annemiz iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Kızlar kontrole geldım dua edın bebegını goreyım
Hayırlı güzel haberler insallah canım
Günaydın kızlar
Günaydın çiçeğim güneşimiz doğdu
Canım benim bunda da vardır bir hayır süreç zor belki ama insallah güzel günler yakın dualarım hep seninle hayırlı zamanda sağlıklı gebelikler diliyorum çok geçmiş olsun

Ay devam devam benim 25 yasindan beri irsi beyazim var mecbur boyuyorum papatya suyu sıkarsin yazin mis gibi isilti sana bosver ahshdjdjd

Benmki de 5 buçuk ağustosta 6 olcak baya heyecanlı

Ay devam devam benim 25 yasindan beri irsi beyazim var mecbur boyuyorum papatya suyu sıkarsin yazin mis gibi isilti sana bosver ahshdjdjd
Benim de öyle canım önlerim hep beyazladi ama çok kararsızım boyatsam mı diye

Benmki de 5 buçuk ağustosta 6 olcak baya heyecanlı
Benim de 4 yaş vardı aralarında kardeşi olmasına çok sevinse de mesela gelen misafir bebeği sevince koltuk tepelerine cikip dikkat çekmeye çalışıyordu o yüzden büyük çocuğun yanında küçüğe çok odaklanmamak lazım

Saolun Çok çok geçmiş olsun sizede Kapandımı peki kanama alanınız.
Teşekkür ederim Kontrole gitmek için 7 günüm var daha. Kapandı mı bilmiyorum. Ama lekelenmem, hafif kanamam ara ara oluyor maalesef. Siz şu an ne durumdasınız?

Evet onun çok farkındayım herkes farkında daha yeni kuzeni oldu 6 aylık ondan tecrübelendik hepimiz

Bu çok zor bişey ya görümcemin büyük kızı 6 yaşındayken ikinciye doğum yaptı. İnsan ne yapacağını şaşırıyor bebek de aşırı tatlı sevmeden duramıyorsun. Ama büyük olan baya baya huy değiştirdi çığlıklar, kardeşini sıkıştırmalar. Duygusal olarak fazla etkileniyor bazı çocuklar. Bazıları da hiç takmıyor çabuk alışıyor

Rabbim en güzel zamanda en beklemediğin anda nasip eder inşallah çok geçmiş olsun

Bebek hatırlamıcak ama büyük olan asla unutmaz ona travma yaratmamak lazm bizimki de şimdi iki evinde ilk torunu o yüzden bayaaa forsu var ben eminim geleni asla bebeğe yaklaştırmıcak ilk zamanlar

Kontrolden çıktım Sımdı kızlar 6+2 haftalık dedı yolk saç mevcut bebek görünmüyor henüz erken dedı kese 15 mm yolk saç varsa bebek varmdır
Hayırlı olsun canım tam olarak aynısı olmuştu benim de 15 mm ken karnımdan sadece yolk sac görünüyordu, vajinal bakınca bebek göründü. Yolk sac varsa boş gebelik olmaz derler. Sonraki hafta da kesem 23 mm ken karnımdan göründü bebek.

Allah en yakın zamanda yeniden yüzünü güldürsün canım inanıyorum ki tekrar hayal ettiklerine kavuşacaksın Gönlünü içini ferah tut dualarımız seninle

Evet onun çok farkındayım herkes farkında daha yeni kuzeni oldu 6 aylık ondan tecrübelendik hepimiz
Ooo önden tecrübe edinmişsiniz
Benim büyük oğlum akrep burcu ve asiri duygusal her olaydan çok çabuk etkileniyor dediğin gibi huy değiştirmişti tuvaleti öğrenen çocuk altını kaçırmaya başlamıştı

Bebek hatırlamıcak ama büyük olan asla unutmaz ona travma yaratmamak lazm bizimki de şimdi iki evinde ilk torunu o yüzden bayaaa forsu var ben eminim geleni asla bebeğe yaklaştırmıcak ilk zamanlar
Biz böyle değildik ya şimdiki çocuklarda kardeş kıskanma olayı sanki daha fazla. Ben kardeşimi ağzımda gezdiriyordum biri ona kızacak olsa kafasına tükürürdüm.
BEnce alışmaları lazım her bireyin sevilme ihtiyacının olduğuna

herkese günaydın kızlar benimki bugün de böyle

Eklentiler

• IMG_3237.webp
    37 KB · Görüntüleme: 36
ayy valla çevremde de şahit oluyorum. sırf başkası sevmesin diye bebeği kucağından indirmeyen büüyük kardeşler var. kendi sevdiğinden değil he başkası seveceğine benim kucağımda dursun mantığı

Ayyy evet bakalım ben neler yaşayacağım iki çocuk bir bebek büyük olandan çok korkmuyorum d küçük olan biraz zorlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…