Ben de merak ettim vallahi yabendee merakla bekliyorum
Benim doktorum kesinlikle iki taneden fazla kullanma dedi. Ben o yüzden çifte doz olmasın dedim ama madem zararı yokmuş koy gitsin bariCanım baktım ama yeni seriye ne zaman geçtim onu da hatırlamıyorum valla beynim küçülmüş benim
doktoruna çok kızıyorum yaa haftalardır mahrum etti seni bu keyiften babasıyla birlikte duysaydınız fena mı olurduSagol ponçiğim, bizimkinde azıcık yavaş yavaş ellerini kaldırdı salladı. Bu arada ben bugün ilk kez kalp sesini dinledim, doktorumun anca keyfi olduşak diye açtı çok hazırlıksız yakalandım bide tek gittim çok komik oldu, bir başıma evladım ve ben
bu hafta daha sakinler demekki, aman bacım iyi olsunda uyusun sorun değil. Bi anlık çok korktum
kolları daha uzamış daha netti canım, aynı uygulamalardaki gibi, ordakina çok benziyor ayakları kolladı incelmiş uzamış, kalp sesini de dinledim ilk kez
Kuzum ben cumartesi gününe kadar hep günde 3tüm. Yeni ikiye düştümBenim doktorum kesinlikle iki taneden fazla kullanma dedi. Ben o yüzden çifte doz olmasın dedim ama madem zararı yokmuş koy gitsin bari
telefonuna alarm kur canım bende bir sürü alarm var ilaçlar için öyle iyi oluyorKuzum ben cumartesi gününe kadar hep günde 3tüm. Yeni ikiye düştümonda da yani böyle unutkanlığım tuttu (
Canım sorduğun için çok sağ ol. Daha iyiyim çok şükür. Kanamam durdu. İnşallah 8 gün sonra bebeğimi sağlıklı bir şekilde görürümcanım sen nasıl oldun daha iyimisin
Ay canım evet çıktım
Sagol ponçiğim, bizimkinde azıcık yavaş yavaş ellerini kaldırdı salladı. Bu arada ben bugün ilk kez kalp sesini dinledim, doktorumun anca keyfi olduhem gözün aydın hem geçmiş olsun. Ben de son gittiğimde kıpırdamıyor diye hocam neden bu bebek sürekli uyuyor hareketlerini hiç göremeyecekmiyiz dedim. İçerde ne yapmasını bekliyorsun uyuya uyuya büyüyecek dedisonra da ben gülünce bebek uyandı ve el sallamıştı neyse taktiği öğrendik artık ya öksüreceğiz ya güleceğiz enfeksiyon için ilaç verdi mi
bu hafta daha sakinler demekki, aman bacım iyi olsunda uyusun sorun değil. Bi anlık çok korktumGeçmiş olsun canım evet enfeksiyon bulantı yapar annem ben küçükken öyle derdi9. Haftada daha hareketliler benimki de uyuyordu 10. Haftada
kolları daha uzamış daha netti canım, aynı uygulamalardaki gibi, ordakina çok benziyor ayakları kolladı incelmiş uzamış, kalp sesini de dinledim ilk kezayyyy nasıldı nasıldıııı geçen haftaya göre büyümüş mü daha belirgin olmuş mu
tabii ki göreceksin canım zor birşey atlattın ama geçti gitti artık güzel şeyler düşün tamam mıCanım sorduğun için çok sağ ol. Daha iyiyim çok şükür. Kanamam durdu. İnşallah 8 gün sonra bebeğimi sağlıklı bir şekilde görürüm
çok sevindim canım fark da kapanmış bak büyüdükçe haftasını yakalıyor bu ponçikler maşallahAy canım evet çıktımSonra eve geçtim duş kahvaltı sonra işe geldiğim için bakamadım buraya. Çoook şükür boy, kalp atışı güzel Başta hareket etmedi, kahvaltısız gitmiştim ondan mı bilmiyorum acıkmayınca yiyemiyorum da ben. Uyuyo muydu napıyordu. Önceden çikolata yemediğime pişman olmak üzereydim Sonra dr biraz itekledi bi şeyler yaptı eli kolu oynamaya başladı Elini kolunu ayrı ayrı görmek çok acayipti Aklımdaki her şeyi de sordum, birkaç gün sonra Fetal için kan vereceğim. 10. hafta tam ama usg’de 9.6, bi güne düşmüş fark. Folik kutum bitince multivitamin başlıyoruz. Doktora doğurtma tarzını vs de sordum , iki hafta sonra tekrar gideceğim ikili test için.
Bende de var bir sürü canım ya 5dk öncesi ve tam saati olacak şekildetelefonuna alarm kur canım bende bir sürü alarm var ilaçlar için öyle iyi oluyor
Şu an SAT’a göre 7+6’dayız. O yüzden umudum, inancım yüksek açıkçası. Sürekli yatmak bunaltıyor insanı ama bebiş için katlanacağım artıktabii ki göreceksin canım zor birşey atlattın ama geçti gitti artık güzel şeyler düşün tamam mı
Ben de sana cevap yazıyordum buradan yazayım:) Bugün başta benimki de hareket etmedi sonradan biz ettirdik yani seninki de öyle olmuş içim rahatladı demek ki normal bi şeyçok sevindim canım fark da kapanmış bak büyüdükçe haftasını yakalıyor bu ponçikler maşallah
Biraz saçma oldu evet. Her kontrole en az 3 kişi gittik, bugün kendim gittim, açtı sesi, kayıt al dedi bana, onu da hemen attım eşime heyecanla, hiç ifadesini göremedim, keşke akşam evde dinletseydimdoktoruna çok kızıyorum yaa haftalardır mahrum etti seni bu keyiften babasıyla birlikte duysaydınız fena mı olurduneyse sen artık duymuş oldun en azından
yanlız değilsin bak ben de yatıyorum yapacak bişey yok bir süre böyle olması gerekiyorsa yatacağızŞu an SAT’a göre 7+6’dayız. O yüzden umudum, inancım yüksek açıkçası. Sürekli yatmak bunaltıyor insanı ama bebiş için katlanacağım artık
Ay ben de kayıt alsaydım keşkeeeeeBiraz saçma oldu evet. Her kontrole en az 3 kişi gittik, bugün kendim gittim, açtı sesi, kayıt al dedi bana, onu da hemen attım eşime heyecanla, hiç ifadesini göremedim, keşke akşam evde dinletseydim
Ben hamileliğin başında doktora bile sormadan kullanmıştım tedbir amaçlıŞimdi size çok önemli bir şey soracağım kızlar. Benim normalde sabah 8 ve akşam 8de fitilim var. Bugün dersim olmadığı için baya bi uyumuşum uyandım fitili sabah koyup koymadığımı hatırlamıyorum. Yani eşim diyor 8 gibi daha uyuyordun djdjdj ama hayali olarak da koydum gibi. Ne yapsam bilemedim atayım mı bi fitil daha yoksa akşamı mı bekleyeyim((
evet evet bu bebişler hep uyuyorlar içerde biz hapşırırsak öksürürsek gülersek hareketten uyanıyorlar onun dışında uyusun da büyüsünler yaniBen de sana cevap yazıyordum buradan yazayım:) Bugün başta benimki de hareket etmedi sonradan biz ettirdik yani seninki de öyle olmuş içim rahatladı demek ki normal bi şey
neyse sonraki kontrole o heyecanla gidersiniz birlikte dinlemek çok keyifli oluyor. Daha önce istediğin kadar duy o kalp atışını her duyduğunda ilk defa duyuyormuşsun gibi heyecanlanıyor insan zatenBiraz saçma oldu evet. Her kontrole en az 3 kişi gittik, bugün kendim gittim, açtı sesi, kayıt al dedi bana, onu da hemen attım eşime heyecanla, hiç ifadesini göremedim, keşke akşam evde dinletseydim
İlk aklıma gelen hemen kullanmak oldu ama yine de bi sorayım dedim cevabı yazarım canımBen hamileliğin başında doktora bile sormadan kullanmıştım tedbir amaçlı
Doktor da gülmüştü gerek yok zaten yüksek kullanma demişti.
yani bişey olmuyor bi dozdan zarar gelmez diye düşünüyorum. doktorun cevabını bize de söyle merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?