Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Bize de haber ver
Bize de zaman gecmiyor inan ki, her gun hapishanede duvara centik atan mahkumlar gibi doktora gun sayiyorim 11i gordum hala 13 haftanin bitmesini bekliyorum

Ben tum yuzumu aliyorum canim. Favoriden hic hoslanmam kadinda, aksi gibi de var benim. Tedaviden dolayi cenemde de hormonal cikmalar oldu tuylenme onlara da birebir
süperr, ben de beyaz tenli ama kıldan yana yoğun biriyim pcos geçmişim de var doğal olarak, lazer yaptırıyodum ama bırakmak zorunda kaldım

süperr, ben de beyaz tenli ama kıldan yana yoğun biriyim pcos geçmişim de var doğal olarak, lazer yaptırıyodum ama bırakmak zorunda kaldım
Yuze agdayi hic sevmiyorum saglikli da bulmuyorum. Ip de batik yapiyor bende. Tek cozumu bununla buldum

Zaten o kadar rezil seyler soruyorum ki iqmun dusuk oldugundan emindir artik doktorum…
Ya hahaha hiçte bile soracaksın tabi ki gökten vahiyle gelmiyor ki bize de sora sora öğreneceğiz ne yapalım. Ben herşeyi unuttum zaten tekrar sil baştan nasıl olacak bakalım
Ay dün doktorda en son bebeği hastanede yattığım da görmüştük o zaman çok küçüktü dün görünce eşim bi şoka girdi aaa çok büyümüş yaa şuna bak çok büyümüş aaa kalbi atıyor bak burda belli diye diye o kadar büyük tepkiler verdi ki doktor en sonunda MAŞALLAH DE dedi eşime hsjsjsjsjjd bende dedim evet dermisin zaten gözlerinde mavi nazar değdirceksin doktor da diyor bebeğin de yeşil olur bak gör, aa kızımızında yeşil zaten onun da öyle olur belki evet dedim

Ya ahahahah kocanin heyecani
Benim babamla kayinvalidem biri yesil biri mavi, cok isterim cocuguma aktarilsindusuk ihtimal ama insan umit etmiyor degil ajsjdjdj
Ben gecen hafta muayenede esimi ziplarken gordum 190 adam soka girdim sjdjdj parmaginin ucunda yeminle zipladi. Inkar ediyor ama

Surekli sponsorlu puset reklami cikiyor bugun 5 oldu ve yemin ederim ki puset bakmadim daha hic hani sadece markalari biliyorum es dosttan. Bizi dinliyolar ajdjdjdj

Bizde de benim baba tarafım ela gözlü bi ihtimal ela gözlü olabilir diye heveslenmistim şimdi oğlumun bi gözü ela bi gözü kahverengi :) anneciğimi kırmıyım demiş küçük yengecim

Bize de haber ver
Bize de zaman gecmiyor inan ki, her gun hapishanede duvara centik atan mahkumlar gibi doktora gun sayiyorim 11i gordum hala 13 haftanin bitmesini bekliyorum

Sizin ilk trimester bitti Allahın izniyle ben öyle görüyorum artık. şimdi cinsiyetti ilk tekmesiydi hızlı hızlı geçecek inşallah.
Buarada bende sende yoğun kız hissiyatı alıyorum
Ay yarın daha gitmeden bir sonraki gittiğimde kaç haftalık olucak diye onu hesaplamaya başlıyorum azalan IQ mla. Kafam ne kadar basarsa

Bizde de benim baba tarafım ela gözlü bi ihtimal ela gözlü olabilir diye heveslenmistim şimdi oğlumun bi gözü ela bi gözü kahverengi :) anneciğimi kırmıyım demiş küçük yengecim
Yaaa o cok degisik oluyor benim bir tanidigimin da biri yesil biri mavi ya benim dumduz kahve, ama anne tarafim ful mavi tam karadenizli fenotipi. Babam esmer ama mavi gozlu annem ela. Ben kahverengi karismis gibiyim resmen ajdjdjdj.
Esimin de anne arnavut baba bulgar, kendisi ela. Bizim cocuk allaha emanet gri gozlu bile olabilir jsfjfjjf

Hahahahsj zıpladı mı ya kıyamamm onların bu çocuk gibi halleri de çok komik oluyor öyle deme bi akrabımız vardır kendi eşi esmer anane babaanne de hiç renkli gözlü yok. Ama boncuk bi kız çocukları oldu. Eşinin bababaaanesinin gözleri öyleymiş. Sapsarı masmavi gözlü bir çocuk akrabamız bile inanamıyordu nasıl oldu böyle diye

Ayyy gercekten mi hadi bakalim bir kac gune ogrenicez insallah, biz yolu acicaz sonra sira sizlerde olacak allahin izniyle
Canim iqlar yerlerde hepimiz aliklastik bosver artik sjdjdjdj

Aaa eşin bulgaristan göçmeni mi benim ki de göçmen

Yani bizimki de apayri bisi cikabilir supriz yapip. Esimin bir amcasinin kizlari sarisin renkli gozlu mesela o amca bi tek oyle. Kayinpederim buyuk amca filan koyu kumral. Ay saglikli olsun yeter ama bokcik gozlu olursa tabikii cok mutlu olurum yalan yok

Aaa eşin bulgaristan göçmeni mi benim ki de göçmen
Evet iki taraftan da asiri gocmen ajdjdjdjd hala vatandaslik bekliyoruz ama zamaninda canlarini zor kurtarip tapulari bile alamadan kacmislar… oyle olunca yilladir mahkeme isleri surdu

Var var genlerde sizin olabilir hiç ihtimal yok denemez bu durumda kesinlikle biz öylesine konuşuyoruz ama ben kızıma hamileyken çok dua etmiştim gözleri babasına benzesin diye o da ağzı burnu sana benzesin diyordu hep öyle de olmuştu yani dua edebilirsiniz bunda birşey yok gerisi Allah’a kalmış

Ilk doğduğunda baya çakır maviydi 1 gözü sonra değişti ela kaldı. Sizinde bizim gibi karışık memleket meseleleri. Bizde de karadenizlilik var bi Rusya bi bulgar bi rodos renkli bir yelpaze:)

Evet iki taraftan da asiri gocmen ajdjdjdjd hala vatandaslik bekliyoruz ama zamaninda canlarini zor kurtarip tapulari bile alamadan kacmislar… oyle olunca yilladir mahkeme isleri surdu
Yaa mutlaka yaptırın onu canım biz de eşimin bulgar vatandaşı olması sayesinde buraya göç edebildik. Kızım da vatandaş oldu.
Yani göç etmeyi düşünmeseniz bile ileride çocuklarınıza faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…