Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Ay vallahi hiçbir şeye güvenemiyorum doktora sorsam rezillik yani insan kendinden emin olamıyor
Simdi benim bir ivf gebesi arkadasim hala gunde 6 fitil kullaniyor, fazlasi goz cikarmaz sen yap en kotu bigunluk uclemis olursun ama eksik kalmaz en azindan icin rahat eder

Erkekler normalde kolay kolay hadi gidelim demez bak he kıymetini bil
Senin pabuç dama doğru yükseliyoooor hahahhahhahahha

bazen bizden daha heyecanlı ve hevesli oluyorlar ya çok hoşuma gidiyor yaa

Erkekler normalde kolay kolay hadi gidelim demez bak he kıymetini bil
Senin pabuç dama doğru yükseliyoooor hahahhahhahahha
Benim pahuc simdiden damda gecen gun kendine kanguru bakiyordu onunde gezdirecekmis hep oyuncak saniyor ya yazik ahahahahaha. Aglayinca alsana ben susturamiyorum demeyecekmiscesine hevesli ajdjfjf

Yok tatlisim bence en son oraya merkeze varinca vardi denecek is biticek tahmini teslimat 16 nisan godteriyor. Bir iki gun de calismasi surse cumaya ogrenirim ins diyorum
Ayyyy çok heyecanlı topigimizin ikinci cinsiyeti geliyor mu yoksa sağlıkla güzellikle gelsin insallah
İyi ki de gitmişsin canım hem bebiskoyu gördün hemde tedbir alacaksın en azından
Canım fitillere bak sayisindan anlamaz mısın kullanıp kullanmadığını

Bence akşamı bekle. Eğer attıysan çifte doz olmasın şimdi.

Benim pahuc simdiden damda gecen gun kendine kanguru bakiyordu onunde gezdirecekmis hep oyuncak saniyor ya yazik ahahahahaha. Aglayinca alsana ben susturamiyorum demeyecekmiscesine hevesli ajdjfjf
Bizimki de geçen diyor ki ya çilek bana aşırı derecede babalık yüklendi çocuk koltuğa s.csa elimle sıyırıp temizlicek gibi hissediyorum
Ay aman çok şükür böyle olsunlar. Kimileri çok ilgisiz oluyor istemezdim öyle olmasını.
Seninki kanguruyu takıp takıp kaçırcak beboyu koynundan

Sagol ponçiğim, bizimkinde azıcık yavaş yavaş ellerini kaldırdı salladı. Bu arada ben bugün ilk kez kalp sesini dinledim, doktorumun anca keyfi oldu şak diye açtı çok hazırlıksız yakalandım bide tek gittim çok komik oldu, bir başıma evladım ve ben
Geçmiş olsun canım evet enfeksiyon bulantı yapar annem ben küçükken öyle derdi 9. Haftada daha hareketliler benimki de uyuyordu 10. Haftada
bu hafta daha sakinler demekki, aman bacım iyi olsunda uyusun sorun değil. Bi anlık çok korktum
ayyyy nasıldı nasıldıııı geçen haftaya göre büyümüş mü daha belirgin olmuş mu
kolları daha uzamış daha netti canım, aynı uygulamalardaki gibi, ordakina çok benziyor ayakları kolladı incelmiş uzamış, kalp sesini de dinledim ilk kez

Canım baktım ama yeni seriye ne zaman geçtim onu da hatırlamıyorum valla beynim küçülmüş benim

Oyyy maşallah yaa

Ayyyy çok heyecanlı topigimizin ikinci cinsiyeti geliyor mu yoksa sağlıkla güzellikle gelsin insallah
Testin ne gun cikacagina bagli bir de ille arkadaslarla ogrenelim dedigimiz icin bir kac gunde oyle bekleyecez mecbur biraraya gelene dek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…