Ahaha kız zaten bi rüya gördüm silahlı çatışmadayım iki kişi vurdum sonra mermim bitti yalandan yere yattım tepeme İsmail türüt geldi yaran yok senin diyo bana silahı tutuyo var ama kanamıyor diyorum falan ahahja ay iyi ki uyandımaman da aman prensesim uyanmış :) saat 11den önce kalkmayacağını tahmin etmiştim
Cilekkkkk güleceksin ama 5. Ye hamile kaldığında dedim ki kadının tek yaptığı şey doğurmak başka bisey bilmiyor dedim resmen gösteriş için doğuruyor dedim 1 ay sonra sürpriz şekilde hamile kaldımkız bi hesabını engelliyorsun diğer hesabı çıkıyor karşına rezillik yani çocuk ticareti
şov hayatım bunlar şov bu işten para kazanıyorlar belki de sahtedir nerden bileceğizO altınları görünce yaziklar olsun kendime dedim kız iki doğum yaptım anaaa hiç bisey görmedimbu arada çok abartı geldi
aynen öyle o zaman eski bir doblo arabaları vardı onunla iş yapıyorlardı karı koca ikisi de zayıftı o zamanlarşaka yapıyorsun yaaaa hahaha şimdi görgüsüz gibi altın şovu yapıyor
evet ben de beğeniyorum o kadını da maşallah o da seri üretimde yaa çorap katlama videosu vardı bir tane bir sepet çorap katlıyor kadın şaka gibiO konuda Özden ozdogan kadın gayet doğal takiliuor hiç görmedim onda böyle gösterişler
hayatım sen üstün açık mı yatoyorsunAhaha kız zaten bi rüya gördüm silahlı çatışmadayım iki kişi vurdum sonra mermim bitti yalandan yere yattım tepeme İsmail türüt geldi yaran yok senin diyo bana silahı tutuyo var ama kanamıyor diyorum falan ahahja ay iyi ki uyandım
Hahahahhahhahhahha kınamanın en güzel haliCilekkkkk güleceksin ama 5. Ye hamile kaldığında dedim ki kadının tek yaptığı şey doğurmak başka bisey bilmiyor dedim resmen gösteriş için doğuruyor dedim 1 ay sonra sürpriz şekilde hamile kaldım
Yok hayatım aksine nenem gibi bürünür yatarım üstüm açılınca uyanıyorum benşov hayatım bunlar şov bu işten para kazanıyorlar belki de sahtedir nerden bileceğiz
aynen öyle o zaman eski bir doblo arabaları vardı onunla iş yapıyorlardı karı koca ikisi de zayıftı o zamanlar
evet ben de beğeniyorum o kadını da maşallah o da seri üretimde yaa çorap katlama videosu vardı bir tane bir sepet çorap katlıyor kadın şaka gibi
hayatım sen üstün açık mı yatoyorsunhormonlar seni ele geçirmiş beybii neyseki aramızdasın şükürler olsun
AAAAayyyy kahkaha attım kızzzzz ismail türütün olaya el atması çok iyi olmuş son derece ünlü bi abimiz ahahahhahahahhahhahhahAhaha kız zaten bi rüya gördüm silahlı çatışmadayım iki kişi vurdum sonra mermim bitti yalandan yere yattım tepeme İsmail türüt geldi yaran yok senin diyo bana silahı tutuyo var ama kanamıyor diyorum falan ahahja ay iyi ki uyandım
ahahahah valla deliricem az kaldıBen de sabirsizlaniyorum ya, daha bugun anca varid benimki amerikaya ahahaha. Sapik gibi surekli ucaklari takip ediyorum sitesinden cumadan beri. Senin sabrinin sona gelmesk cok normal ben uc gunde kudurdum ajdjdjdj
Kız sorma İsmail türüt vuracaktı beni kadere bak yani insan yakışıklı birini görür de öldüğüne değer bariAAAAayyyy kahkaha attım kızzzzz ismail türütün olaya el atması çok iyi olmuş son derece ünlü bi abimiz ahahahhahahahhahhahhah
yani rüyamda ünlü görme hakkım varsa kıvanç tatlıtuğu tercih ederdimKız sorma İsmail türüt vuracaktı beni kadere bak yani insan yakışıklı birini görür de öldüğüne değer bari
Kıvanç olur başka da yakışıklı yok zaten İsmail türüy ne yayani rüyamda ünlü görme hakkım varsa kıvanç tatlıtuğu tercih ederdimiki tavla oynasak aşkı memnu hakkında konuşsak falan ahhajhjhj
Benim yarın saat 14:00 da Türkiye saatine göreEee bu hafta kimler gidiyor randevuya
Aaa poncikimmm hiç sahte olacağı bakimdna düşünmedim hep diyorum ki yahu bunlar bu kadar mı kazanıyor hem lüks içinde yaşayıp hemde böyle saçıyorlarşov hayatım bunlar şov bu işten para kazanıyorlar belki de sahtedir nerden bileceğiz
aynen öyle o zaman eski bir doblo arabaları vardı onunla iş yapıyorlardı karı koca ikisi de zayıftı o zamanlar
evet ben de beğeniyorum o kadını da maşallah o da seri üretimde yaa çorap katlama videosu vardı bir tane bir sepet çorap katlıyor kadın şaka gibi
hayatım sen üstün açık mı yatoyorsunhormonlar seni ele geçirmiş beybii neyseki aramızdasın şükürler olsun
Yaaaa sorma canım ilk aklıma gelen o oldu yani ben bu kadına lf etmiştim dedim hamilelik çocuğa göre değişiyor ya hepsi aynı olmuyor sen Bide doğunca görHahahahhahhahhahha kınamanın en güzel halibende bol bol kınıyorum inş başıma gelir hahahahhahah
Ama zor yani hiç kolay bişey değil o kadar sık aralıklarla doğurmak. hamilelik zor işmiş daha 3 ayda silkeledi beni hahahha
Sana helal olsun bacım ilerde kaymağını yersin 3 çocuk çok iyi. Ama 4 sıkıntıAaa poncikimmm hiç sahte olacağı bakimdna düşünmedim hep diyorum ki yahu bunlar bu kadar mı kazanıyor hem lüks içinde yaşayıp hemde böyle saçıyorlaraaaa çorap videosuna hiç denk gelmedim ama sanki Özden in yardımcısı yok kadın her işi kocasıyla beraber yapıyor
Yaaaa sorma canım ilk aklıma gelen o oldu yani ben bu kadına lf etmiştim dedim hamilelik çocuğa göre değişiyor ya hepsi aynı olmuyor sen Bide doğunca görçoğu arkadaşım tek çocukta kaldı bide bana bak üçüncü tövbeler olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz canımBenim yarın saat 14:00 da Türkiye saatine göre
Şimdi gene büyük konuşmuş gibi olmayayım da yeter dimi Allah isteyenlere versinSana helal olsun bacım ilerde kaymağını yersin 3 çocuk çok iyi. Ama 4 sıkıntı
e tabi canım bedeni de çok yormaya gerek yok her doğumda her hamilelikte kadından çok şey eksiliyor. kendimize de iyi bakmamız lazım bir ömür bu bedendeyiz çünküŞimdi gene büyük konuşmuş gibi olmayayım da yeter dimi Allah isteyenlere versin
Ay bilezikler sahtemiymiş herkes laf söyleyince gördün hiç takip etmiyorum fenomen ama bazı sayfalar önüme düşüyor direktAaa poncikimmm hiç sahte olacağı bakimdna düşünmedim hep diyorum ki yahu bunlar bu kadar mı kazanıyor hem lüks içinde yaşayıp hemde böyle saçıyorlaraaaa çorap videosuna hiç denk gelmedim ama sanki Özden in yardımcısı yok kadın her işi kocasıyla beraber yapıyor
Yaaaa sorma canım ilk aklıma gelen o oldu yani ben bu kadına lf etmiştim dedim hamilelik çocuğa göre değişiyor ya hepsi aynı olmuyor sen Bide doğunca görçoğu arkadaşım tek çocukta kaldı bide bana bak üçüncü tövbeler olsun
Ben kullanıyorum canım ama hamilelik olmadan öncede kullanıyordum. Haşimato var bendegünaydın kızlararanızda benden başka tiroit hapı kullanan var mıııı
Kargo takip deyince de sen ahjhjhjhhjhhaahBen de sabirsizlaniyorum ya, daha bugun anca varid benimki amerikaya ahahaha. Sapik gibi surekli ucaklari takip ediyorum sitesinden cumadan beri. Senin sabrinin sona gelmesk cok normal ben uc gunde kudurdum ajdjdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?