Canim gozun aydin cok sukur bak kanama alani kalmamisKızlar sonunda geldim. Biz gayet iyiyizDoktor kanama alanının tamamen geçtiğini söyledi. Şu an bir risk görünmüyor dedi. Tabii yasaklara devam. Ama sürekli yatma, kendini yormadan işlerini yap dedi. Bunu duymak da iyi geldi. İdrar tahlili ve kan tahlili verdim yine. 3 hafta sonra gideceğim diğer kontrole ve o zaman da ikili tarama yapılacak
Prilam Dr verdi ayrıca mide bulantılarım için. Günde 2 tane kullanabilirsin dedi ama benim mide bulantımı bir tanesi de bastırır diye düşünüyorum çünkü aşırı bir bulantı yok. Eczacı da geceleri içmemi söyledi. Siz de mi öyle kullanıyorsunuz?Kızlar sonunda geldim. Biz gayet iyiyizDoktor kanama alanının tamamen geçtiğini söyledi. Şu an bir risk görünmüyor dedi. Tabii yasaklara devam. Ama sürekli yatma, kendini yormadan işlerini yap dedi. Bunu duymak da iyi geldi. İdrar tahlili ve kan tahlili verdim yine. 3 hafta sonra gideceğim diğer kontrole ve o zaman da ikili tarama yapılacak
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah her zaman böyle iyi haberlerle geliriz buraya. Gerçekten eve varayım da kızlara yazayım diye diye zor ettim bu saatiCanim gozun aydin cok sukur bak kanama alani kalmamisbebisin de gayet guzel buyumus masallah ona sen yine de cok yorma kendini usul usul takil evin icinde, varsin beklesin isler hepimiz karistik oyle allaha emanet yasiyoruz yeterki minnoslarimiz iyi olsun
banada tetradox du sanırım verdiği antibiyotik içtikten sonra yarım saat dik durman gerekiyordu değişik bi ilaçtı ne çektik be simoşşşşşBenim en kolay yuttugun aspirin ajsjdjdj o leveldayim dusun halimiopu sonrasi hep augmentin 1 grlik kullandirdi doktorum antibiyotik, allahim yutana kadar ne dualar okuyodum yutabiliyim bogulmiyim diye jahahahahaa
Aynen oyle bak bizler daha ileride olmamiza ragmen yapmiyoruz pek bir sey yapamiyoruz da halsizlik bulanti derken sjdjfjfjfÇok teşekkür ederim canım. İnşallah her zaman böyle iyi haberlerle geliriz buraya. Gerçekten eve varayım da kızlara yazayım diye diye zor ettim bu saatiEv işlerini de zaten 15 gündür bırakmıştım. Kocam yapıyor yapabildiği kadar. Bir süre daha böyle devam ederiz galiba. Bu korku bize yetti çünkü
Ayyyy monodoks da oyle, rahim filmleri sonrasi icmistim bir hafta iskenceeee. Dik durma muhabbeti fenaydi. Benim doktorum demez mi bi de ciddiye al ben oyle yemek borumu reflu yapip yaktim diyebanada tetradox du sanırım verdiği antibiyotik içtikten sonra yarım saat dik durman gerekiyordu değişik bi ilaçtı ne çektik be simoşşşşş
Olur sanırım neden olmasınBi hafta sonra gitsem sorun olur mu acaba üst üste gitmekte istemiyorum
Cilekkk burnunu tut ve içBendeki takviyenin de içinde herşey var iyi hoş ama kokusu skandal. Ama ilacın rengi o kadar güzel ki
Aklına getirme canım azaldı insallah depremler enerji konusuna gelince de 2. Dönem de geliyor ama o zaman da göbekten işi yapamıyorsunKizlar ben evime yeni geldim deprem korkusundangeldim hemen dusunup huzursuzlanmamak icin is yapiyim hareket olsun hem dedim ama kafamda surekli bir sey olsa bu kadar kati nasil inicegim var..
tum evi supurdum ki evim ufak sayilir yani ay bir yoruldum bir yoruldumkanepeye devrildim yine ajdjdjdjd. Bu enerji lanet olasi ne zaman gelecek yaaaaaaa
Canim gormedim ben sorrykızlarr kimse cevap vermemiş grip için neler yapılır hamileyken
canım ıhlamur içebilirsin baş ağrısı ateş vs olursa da parol içebilirsin onun dışında bol bol meyve ve su başka çözüm yolu yokkızlarr kimse cevap vermemiş grip için neler yapılır hamileyken
canımm çok sevindim geçmiş olsun sonunda rahat bir nefes almışsındırKızlar sonunda geldim. Biz gayet iyiyizDoktor kanama alanının tamamen geçtiğini söyledi. Şu an bir risk görünmüyor dedi. Tabii yasaklara devam. Ama sürekli yatma, kendini yormadan işlerini yap dedi. Bunu duymak da iyi geldi. İdrar tahlili ve kan tahlili verdim yine. 3 hafta sonra gideceğim diğer kontrole ve o zaman da ikili tarama yapılacak
Kız biz bunları burda anlattıkı shskdjdjfjf DEVAMMM dedik ahskdjdkdj doktor aksini sölemedikçe bişicik olmaz djlddjkdmddKızlar dün doktora ilişki konusunu sormayı unuttum yaaa siz yasağı deldiniz mi belki sizden cesaret alırım Shsjsj
akşam ki konuşmaları okumamış asko okusa asla sormazdıKız biz bunları burda anlattıkı shskdjdjfjf DEVAMMM dedik ahskdjdkdj doktor aksini sölemedikçe bişicik olmaz djlddjkdmdd
Valla rahatladım canım ya. Çok teşekkür ederimcanımm çok sevindim geçmiş olsun sonunda rahat bir nefes almışsındır
Shsjjdjdjd bencede buralar yandı kül oldu ya jdmdndmdndakşam ki konuşmaları okumamış asko okusa asla sormazdı
Benim arkadasımın 3. Ayda baslamıstı bebisim olabilir yani her hamileliğin dinamiği farklı
kizlar hani 3 ay olunca mide bulantisi gecicekti benim hafif olan bulantilarim 2 3 gundur cogaldidaha cok ogurtu gibi oluyor ve bulanti agiz suyu.acaba normalmi ki bu haftalarda artmasi. 13 olmaya az kaldik. oglumdan tam farkli oldugu icin bilemedim o zamanlarda 6 haftada baslayib kesintisiz azalip cogalmadan 5 aya kadar devam edip bitmisti. simdi bu kiz bebis dalga geciyor sanki bu haftada bulantimi olur
Öncelikle geçmiş olsun. Ağrılarınız varsa parol kullanabilirsiniz. Bol su tüketin, dinlenin uyumaya çalışın. Tavuk suyuna çorba da iyi gelebilir.kızlarr kimse cevap vermemiş grip için neler yapılır hamileyken
Bebsm parol içebilirsin. Bol c vitamini portakalalr falan sık, meyveler ye. İnan bilmiyorm ıhlamurmfalan içilebilirmi ona bişi diyememde, baska türlü çözm olmuyor malesef hamilelikte hastalık zor, grçmiş olsun cabucak geçsin inşalkahkızlarr kimse cevap vermemiş grip için neler yapılır hamileyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?