- 22 Kasım 2022
- 2.024
- 2.131
- 63
Bana 12. haftada folik asiti bıraktırıp demir ve d vitamini falan başlayacağını söyledi. 2 hafta sonra yaniKontrolle giden anneler doktor folik asiti bırakmanızı önerdimi veya farklı ilaç takviyesine başlattımı bilgi verir misiniz
bekle ve görrrr beybiiiGüldürme allasen
Kankaaa senin bugün yaşadığını 4 gün önce yaşadım bak değişen bişey olmadı hayatım bizim topik evhamlı bunu kabul edelim lütfeeen ama inşaaaallah sen hep pozitif olursunbekle ve görrrr beybiiibambaşşka bi çilek oldum ben bugün değiştim ve geliştim ahhajhajhj
bol panik sonrasinda bol sevinc insallahAynen bizim gruppaniklemeye çarşambadan başlarız artık
Fıtratımız böyle hayır o kadar panik oluyoruz sonra usg de el kol sallıyolar ya allahımmbol panik sonrasinda bol sevinc insallah
Bende evden 9.30 da çıktım 11.30 randevusuna. Ay çok erken geldik dedim eşimle biyerde oturduk bişeyler yedik benim başladı karnım guruldamaya. Eyvah dedim gaz yaptı bebek görünmeyecek diye korktum aklıma sen geldinsana bişey söyliyim mi ben evden cıkmadan 3 kez wcye girdim içim kurudu öyle çıktım hahahhahhahhaha
ben daimi her hafta size gelişmeleri bildireceğim :)benim haftaya kontrolüm yok ya senden öğrencez artık gelişmeleri
Şaka yapıyorum ya bi sonraki kontrolde tarama testi var tabiki de sabahtan akşama kadar overthik yapıcam ahahjhjhhjh iştahtan kesildim resmen hamilelikteKankaaa senin bugün yaşadığını 4 gün önce yaşadım bak değişen bişey olmadı hayatım bizim topik evhamlı bunu kabul edelim lütfeeen ama inşaaaallah sen hep pozitif olursun
Ahahah off ikili tarama en streslisi bence ama ben çarşambaya kodlandım o zaman başlıcam zırlamayaŞaka yapıyorum ya bi sonraki kontrolde tarama testi var tabiki de sabahtan akşama kadar overthik yapıcam ahahjhjhhjh iştahtan kesildim resmen hamilelikte
Hahahahahhahaha yaaa yerim ya bu gaz mevzusu yüzünden eşim kuru sıkı koydu lakabımıBende evden 9.30 da çıktım 11.30 randevusuna. Ay çok erken geldik dedim eşimle biyerde oturduk bişeyler yedik benim başladı karnım guruldamaya. Eyvah dedim gaz yaptı bebek görünmeyecek diye korktum aklıma sen geldin
Ooh stress en sevdiğimiz yaşam stilimizAhahah off ikili tarama en streslisi bence ama ben çarşambaya kodlandım o zaman başlıcam zırlamaya
alistik artik boylesine rutin olduFıtratımız böyle hayır o kadar panik oluyoruz sonra usg de el kol sallıyolar ya allahımm
Bebek kontrollerinde olmadı da daha önce bir kere karnım ağrıyor diye hastaneye gitmiştim. Ultrasonla bütün karnıma baktılar gaz çok var sağ yumurtalığı göremiyorum dediydi doktor. Çok utandıydımHahahahahhahaha yaaa yerim ya bu gaz mevzusu yüzünden eşim kuru sıkı koydu lakabımı
Hiç başına geldi mi ultrasonda gaz bombası gördün mü
Bunu kahvemi içerken okudum. Bende 1 haftadır içmiyodum artık iş yerinde abla yapınca dayanamadımmm2 gündür 1 fincan kahve içiyorum bişey olmaz galiba
bekle ve görrrr beybiiibambaşşka bi çilek oldum ben bugün değiştim ve geliştim ahhajhajhj
Ben en son 6 gün önce Ankara'daki doktoruma gittim ve dedim ki 2 hafta doktora gitmicem. Ama ne oldu sonra dayanamadım ve yarın yaşadığım şehirdeki doktoruma randevu aldımKankaaa senin bugün yaşadığını 4 gün önce yaşadım bak değişen bişey olmadı hayatım bizim topik evhamlı bunu kabul edelim lütfeeen ama inşaaaallah sen hep pozitif olursun
hahahhahaha benim meselem gibiBebek kontrollerinde olmadı da daha önce bir kere karnım ağrıyor diye hastaneye gitmiştim. Ultrasonla bütün karnıma baktılar gaz çok var sağ yumurtalığı göremiyorum dediydi doktor. Çok utandıydım
Ya doktor kontrolü insanı en fazla 3 gün idare ediyor. Sonra totom kurtlanmaya başlıyor benimBen en son 6 gün önce Ankara'daki doktoruma gittim ve dedim ki 2 hafta doktora gitmicem. Ama ne oldu sonra dayanamadım ve yarın yaşadığım şehirdeki doktoruma randevu aldımYani 1 hafta zor dayandım ama ne yapayım gerçekten duramıyorum iyi olduğundan emin olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?