Senin doktor da şakadan yapmis ahahshsBu arada bebeğin nabzından cinsiyeti belli olur mu bilgisi olan var mı? Bizim 178 di eşim de çok meraklı doktora cinsiyeti görüyor musunuz diye sordu. Doktorun cevabı görüyorum %50 ihtimalle kız
2 gündür 1 fincan kahve içiyorum bişey olmaz galiba
Ben kafeinsiz türk kahvesi buldum onu içiyorum. Bende kahve bağımlısıyım canım hergün istiyor. Dün akşam da dışarda kafeinsiz latte içtim.Bunu kahvemi içerken okudum. Bende 1 haftadır içmiyodum artık iş yerinde abla yapınca dayanamadımmm
170 dedi bize de bugünSenin doktor da şakadan yapmis ahahshs
Benimki de 175 di carsamba. O nabza gore cinsiyet isi de hurafe mi bilimsel mi acaba
Kafeinsiz olunca sıkıntı olmuyor o zamanBen kafeinsiz türk kahvesi buldum onu içiyorum. Bende kahve bağımlısıyım canım hergün istiyor. Dün akşam da dışarda kafeinsiz latte içtim.
Doktora sormadım ama ben kendim kafeinsiz aldım içiyorum inşallah zararı yoktur.Kafeinsiz olunca sıkıntı olmuyor o zaman
Senin az kaldı bir haftaya öğrenirsin fetal dna sonucuyla. Ben daha 12.hafta vercem ya daha çok var.Senin doktor da şakadan yapmis ahahshs
Benimki de 175 di carsamba. O nabza gore cinsiyet isi de hurafe mi bilimsel mi acaba
Doktorum bir haftaya cikar diyor, firma 14 gunu bulabilir dedi bayilazaaamSenin az kaldı bir haftaya öğrenirsin fetal dna sonucuyla. Ben daha 12.hafta vercem ya daha çok var.
Kııız benim bebem niye 162 uyuyor gibiydi gerçi ondan mı acaba ahahah takacağım konuyu buldum duruuunn170 dedi bize de bugün
her an aynı olmuyor ama ilk ölçtü 160 küsür bişey söyledi. sonra en son bi daha ölçtü onda da 170 cıktıKııız benim bebem niye 162 uyuyor gibiydi gerçi ondan mı acaba ahahah takacağım konuyu buldum duruuunn
Ayyy deli seniKııız benim bebem niye 162 uyuyor gibiydi gerçi ondan mı acaba ahahah takacağım konuyu buldum duruuunn
MaalesefYa doktor kontrolü insanı en fazla 3 gün idare ediyor. Sonra totom kurtlanmaya başlıyor benim
Seninki herkesi bir arada görünce bütün hünerleri sergilemişAyyy deli seniuyuyor demistin zaten benimki halkini selamliyordu prenses selamiyla ahdjfjjf o da bi efor
Ay ne kibar minnoş göbeğin var maşallah benimki hamurişi göbeği demek kiTeyzelerim ben artık annemin sweatlerinden de belli oluyorum
Kağan kocatepenin videosu var bu konuyla alakalı onu izle canımKızlar selam. 7+1 de kese dışında ufak bir kanama alanı çıktı. Doktor yerleşme alanı da olabilir dedi. Progestan fitil verdi . Ayakta durma uzan dedi. Ben epey endişelendim amabu başına gelip de kanama alanı kapanan var mıdır, düşük riski falan dedi doktor ödüm koptu
Benim kapandı canım üzülme dinlenince geçiyor ben biraz abartıp hiç yerimden kalkmadım tabi korkupKızlar selam. 7+1 de kese dışında ufak bir kanama alanı çıktı. Doktor yerleşme alanı da olabilir dedi. Progestan fitil verdi . Ayakta durma uzan dedi. Ben epey endişelendim amabu başına gelip de kanama alanı kapanan var mıdır, düşük riski falan dedi doktor ödüm koptu
Demek ki seninki kız kızların ki dağınık olurmuşAy ne kibar minnoş göbeğin var maşallah benimki hamurişi göbeği demek ki
Bunu okurken yudumluyordö ahsjdjd hiçbişi olmaz ya ben içiyom her gün 1 tane2 gündür 1 fincan kahve içiyorum bişey olmaz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?