bende bu gun dusundum ya kac gundur ses yok
ben şuanda progestanı hap olarak içtiğimden acayip başım dönüyor sarhoş gibiyim sersemlik yapıyor çok halsizim ama 2 haftaya toparlar bünyelerimiz bu halsizlik süreci için kendini diye düşünüyorumBende Bende hiç kafamı kaldıramıyorum enerjim hiç yok neredeyse karnımı doyurmaya var sadece banyo yapacağım zaman bile 10 kere düşünür oldum 2 günde 1 mutlaka yıkanan ben öf ya
Ben progestan da almıyorum yine halsizim 12 de uyandım yine uykum geldi yaben şuanda progestanı hap olarak içtiğimden acayip başım dönüyor sarhoş gibiyim sersemlik yapıyor çok halsizim ama 2 haftaya toparlar bünyelerimiz bu halsizlik süreci için kendini diye düşünüyorumsimlumina
Ay gerçekten dün çok kötüydük ya ben bu sabahta burayı açıp bakmadım. Kontrole girene kadar yine senaryolar kafamda döndü durdu. C cilekcanavari bide sıra beklerken karnım guruldamaya başldı aklıma sen geldin. Eyvah dedim gazdan bebek görünmeyecekdiyene bak diyene
çalışmak iyi geliyor gerçekten de ben evden çalışıyorum biraz son zamanlarda odaklanma problemi yaşıyorum ama yine de pcye dalınca zaman nasıl geçmiş anlamıyorumBende hep hatırlatıyorum artık kendisi de diyor sende haklısın korkuyorsun diyeRaporum da bugün bitti pazartesi işe dönebilirsin dedi artık çalışırken daha hızlı geçer zaman inşallah
hahahah C cilekcanavari çok tatlısınız valla ne senaryolar ne senaryolar :)) güzel haberlerle geldiniz de gözümüz gönlümüz açıldı ben de yine haftaya cumaya giderim diye düşünüyorum bakalımAy gerçekten dün çok kötüydük ya ben bu sabahta burayı açıp bakmadım. Kontrole girene kadar yine senaryolar kafamda döndü durdu. C cilekcanavari bide sıra beklerken karnım guruldamaya başldı aklıma sen geldin. Eyvah dedim gazdan bebek görünmeyecek
akşam geç mi yatıyorsun o da etkiliyor olabilir belki, ben genelde en geç 22.30 da yatıyorum uykum geliyorBen progestan da almıyorum yine halsizim 12 de uyandım yine uykum geldi ya
bende oyleyim halsiz uykulu cocugu okuldan getirdim yemeyini koydum 30 40 dk uyudum yavrum 1 aydir kendi kendine oyalaniyorBen progestan da almıyorum yine halsizim 12 de uyandım yine uykum geldi ya
Aha aynı gün gidicez benim de haftaya cuma ikili yapılacak inşallah bi sıkıntı çıkmazhahahah C cilekcanavari çok tatlısınız valla ne senaryolar ne senaryolar :)) güzel haberlerle geldiniz de gözümüz gönlümüz açıldı ben de yine haftaya cumaya giderim diye düşünüyorum bakalım
Mutluluğunu paylaştım zaten bugün10. Haftada baya büyümüş oluyor ya ben bugün şok oldum görünce. Az kaldı dayannn
2. Trimesterda bitecek diye umut ediyorumbende oyleyim halsiz uykulu cocugu okuldan getirdim yemeyini koydum 30 40 dk uyudum yavrum 1 aydir kendi kendine oyalaniyor
Evet valla bende doktora dedim iyiysem işe döneyim artık diyeçalışmak iyi geliyor gerçekten de ben evden çalışıyorum biraz son zamanlarda odaklanma problemi yaşıyorum ama yine de pcye dalınca zaman nasıl geçmiş anlamıyorum
Insallah canim vallahi geri sayiyorum artik bazi seylerin azalmasi ve duzelmesi icinben şuanda progestanı hap olarak içtiğimden acayip başım dönüyor sarhoş gibiyim sersemlik yapıyor çok halsizim ama 2 haftaya toparlar bünyelerimiz bu halsizlik süreci için kendini diye düşünüyorumsimlumina
ben 2 mayısta perinatoloğa gideceğim detaylı ultrason için orda ikili test yapacaklarmış ama doktorum da ayrıca yaparmı bilmiyorum ama sen haftaya 12 hafta olacaksın sana yapabilir bakalımAha aynı gün gidicez benim de haftaya cuma ikili yapılacak inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Bana aynı şekilde folik asit ve progestana devam dedi canım. Ben 9+4 üm ama daha.Kontrolle giden anneler doktor folik asiti bırakmanızı önerdimi veya farklı ilaç takviyesine başlattımı bilgi verir misiniz
Ben bir suru vitamine basladim 10.hafta itibariyle. D vit damla, demir ilaci ve omega3 kompleks bir vitamin aliyorum, icinde folik asit de var amaKontrolle giden anneler doktor folik asiti bırakmanızı önerdimi veya farklı ilaç takviyesine başlattımı bilgi verir misiniz
benim 10.afta kontrolümde folik asidi kesti ve multivitamin takviyesi verdi elenatal 2 kullanıyorumKontrolle giden anneler doktor folik asiti bırakmanızı önerdimi veya farklı ilaç takviyesine başlattımı bilgi verir misiniz
Evet ikili ve cinsiyet için gel dediiiiiben 2 mayısta perinatoloğa gideceğim detaylı ultrason için orda ikili test yapacaklarmış ama doktorum da ayrıca yaparmı bilmiyorum ama sen haftaya 12 hafta olacaksın sana yapabilir bakalım
benim ki de haftaya 19 u. demek gelecek hafta bizlerin cumbusu paniklemesi varAha aynı gün gidicez benim de haftaya cuma ikili yapılacak inşallah bi sıkıntı çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?