Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Bende Bende hiç kafamı kaldıramıyorum enerjim hiç yok neredeyse karnımı doyurmaya var sadece banyo yapacağım zaman bile 10 kere düşünür oldum 2 günde 1 mutlaka yıkanan ben öf ya
ben şuanda progestanı hap olarak içtiğimden acayip başım dönüyor sarhoş gibiyim sersemlik yapıyor çok halsizim ama 2 haftaya toparlar bünyelerimiz bu halsizlik süreci için kendini diye düşünüyorum simlumina

Ben progestan da almıyorum yine halsizim 12 de uyandım yine uykum geldi ya

Bende hep hatırlatıyorum artık kendisi de diyor sende haklısın korkuyorsun diye Raporum da bugün bitti pazartesi işe dönebilirsin dedi artık çalışırken daha hızlı geçer zaman inşallah
çalışmak iyi geliyor gerçekten de ben evden çalışıyorum biraz son zamanlarda odaklanma problemi yaşıyorum ama yine de pcye dalınca zaman nasıl geçmiş anlamıyorum

hahahah C cilekcanavari çok tatlısınız valla ne senaryolar ne senaryolar :)) güzel haberlerle geldiniz de gözümüz gönlümüz açıldı ben de yine haftaya cumaya giderim diye düşünüyorum bakalım

Aha aynı gün gidicez benim de haftaya cuma ikili yapılacak inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Kontrolle giden anneler doktor folik asiti bırakmanızı önerdimi veya farklı ilaç takviyesine başlattımı bilgi verir misiniz

çalışmak iyi geliyor gerçekten de ben evden çalışıyorum biraz son zamanlarda odaklanma problemi yaşıyorum ama yine de pcye dalınca zaman nasıl geçmiş anlamıyorum
Evet valla bende doktora dedim iyiysem işe döneyim artık diye Bende kitap okumaya çalışıyorum hep ama yine de aklım bebişe gidiyor odaklanamadım evde hiç.

Insallah canim vallahi geri sayiyorum artik bazi seylerin azalmasi ve duzelmesi icin

Aha aynı gün gidicez benim de haftaya cuma ikili yapılacak inşallah bi sıkıntı çıkmaz
ben 2 mayısta perinatoloğa gideceğim detaylı ultrason için orda ikili test yapacaklarmış ama doktorum da ayrıca yaparmı bilmiyorum ama sen haftaya 12 hafta olacaksın sana yapabilir bakalım

Kontrolle giden anneler doktor folik asiti bırakmanızı önerdimi veya farklı ilaç takviyesine başlattımı bilgi verir misiniz
Ben bir suru vitamine basladim 10.hafta itibariyle. D vit damla, demir ilaci ve omega3 kompleks bir vitamin aliyorum, icinde folik asit de var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…