Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Benim kapandı canım üzülme dinlenince geçiyor ben biraz abartıp hiç yerimden kalkmadım tabi korkup
Ayy Allah razı olsun im biraz olsun rahatladı minnacık falan dedi de ne bileyim ultrasonda öyle mini minnacık görünmedi gözüme çok korktum ben de
Peki ne kadar sürede kapandı? İki kontrol arasında ne kadar beklediniz
Bana şimdi kanama alanı dedi ya her gün gidesim var

kızlar prilam aç mı tok mu içiyosunuz bi de yan etkileri neler bulantıdan yerimden kalkamıyorum yarın doktoruma yazdırmak istiyorum bundan çok kötüyüm her gece kusuyorum
Tok iciyorum eczaci mumkunse tok alin, baktiniz cok kotu kalktiniz ac da iceilirsiniz demisti. Cok uyku yapiyor bende baska yan etkisi yok

kızlar prilam aç mı tok mu içiyosunuz bi de yan etkileri neler bulantıdan yerimden kalkamıyorum yarın doktoruma yazdırmak istiyorum bundan çok kötüyüm her gece kusuyorum
Ben gece yatmadan içiyorum açlığa tokluğa bakmadan biraz hafifletiyor bulantımı en azından zorla da olsa yiyebiliyorum

Bende bir kaç gündür çok fenayım, sürekli geçmeyen bir bulantım var ben kusamıyorum gece uyuyamadım bile bazen bulantıyla uyanıyorum o derece ama kusma felan yok kuru bulantı. Yemekte yapamıyorum kokuya karşı çok hassaslaştım kızımda hiç böyle olmamıştım

Seninki herkesi bir arada görünce bütün hünerleri sergilemiş
Usg görüntüsü nasıl benimkine benziyor mu
Cocikim bu kadar geldiler madem diyip anneanne dedeye sov yapti ekranda ayni seninki gibi izledik herseyi asiri belirgindi diyorum ya o yuzden cok sok olduk hepimiz ama cikti cok patlamis beyaz beyaz siluet gibi yavrum sjdjfjf. Bi sonrakine cihazinin daha iyi oldugu klinigine gidicem artik iyice de bugudugu icin guzel cikti alirim

Tok iciyorum eczaci mumkunse tok alin, baktiniz cok kotu kalktiniz ac da iceilirsiniz demisti. Cok uyku yapiyor bende baska yan etkisi yok
Çok yemek yediğini de söyle insanlara hatta yemek yiyebilmek için prilam aldığını da söyle şeffaf ol

Kııız benim bebem niye 162 uyuyor gibiydi gerçi ondan mı acaba ahahah takacağım konuyu buldum duruuunn
Benimki ölçülürken baya hareketliyidi hem bacaklar hem kollar oynuyordu. Kendi nabzım da zaten yüksekti heyecandan. Gümbür gümbür atıyordu kalbi maşallah ondan 178 çıkmıştır.

Biri gelse çat kapı utancımdan yerin dibine girerim
Bugun sabah hemsire aradi geliyorum on dk ya diye, bir evi topluyor esim ben bi yandan disimi fircaliyorum bi yandan sacimi tariyorum yataktan firladim cunku akdjdjd. Yani ev allaha emanet

Benimki ölçülürken baya hareketliyidi hem bacaklar hem kollar oynuyordu. Kendi nabzım da zaten yüksekti heyecandan. Gümbür gümbür atıyordu kalbi maşallah ondan 178 çıkmıştır.
Hadi bakalım size inanıyorum

Ayy ben erkek hissediyorum başından beri ama biraz makarna ve ekmeğe düştüm bulantıyı tutuyor diye karbonhidrat bağımlısı olacak bebiko
Haftaya yazarız inşallah kimin nesi oluyor

Bizim doktor benim isteğim üzerine güzel fotoğraf yakaladı sağolsun ya. Canım benim sadece dedim ki resimde belli olur mu net olarak, sen iste yeter ki dedi Allah ondan razı olsun iyi ki denk gelmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…