Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
şimdiii bu 3 hafta nasıl geçecekkk

İkinci doktorum da aynısını söyledi

Kızlar şimdi enerjimiz yok falan diyoruz ama 12.hafta sonrasından cok umutluyum :) az önce acibademin reklami çıktı karşıma ücretsiz online yoga varmis 12. Hafta ustu için şimdiden paylaşayım sizinle de dedim.

Bi tek ben erkek dusundum fotodan yazmaya utandim herkes kiz dedikce bu cikintinin acisindan kiz mi erkek mi olayina baya bakmistim ogrenmisim demek ki ahahah.
Canim gozunuz aydin cok tatli bir oglus bu omru bahti guzel olsun kendisi gibi
Bende aynısını düşündüm hahahaha. Valla çıkıntı var herkes kız yazıyor dedim rezil olmıyım bari

kizlar yeni sorunla geldim gogus altinda sol tarafta kaburga alti gibi bir yerlerde dunden bi pit pit hareket gibi oluyor kalp atisi gibi bisey. tabii ki bebek diyildir bu haftada. damarmi atiyor nedir anlamadim ki ne ola bilir acaba basina gelen oldumu ayni yerde hep

sağol canım. siz de güzel haberler alırsınız umarım. kalp atışını duyunca da diğer stresler başlıyor bu süreç hep böyle devam ediyor :)

Kullanan çok varmış hiç bilmiyorm benim testim de olmasına rağmen önemli gen değil dediler :/ ama zararı olmuyormuş kuzu bi şey olmaz Allahın izniyle

sağol canım. siz de güzel haberler alırsınız umarım. kalp atışını duyunca da diğer stresler başlıyor bu süreç hep böyle devam ediyor :)
Bi kalp atışını duysak devamı gelicek de. Deli gibi usg fotisi atıp tahmin aldığım evrelere geçmek istiyorum

Ben simdiden 1.7 kg almisim eyvahlarim olsun ya gariban gibi hamur yemekten oldu hep ajdjdjdj. Kendimi hep ama sen aylardir hormon yiyorsun tup bebek normal filan diye telkin etmeye calisiyorum da doktorum yemedi bu ayaklarimi dun
Hahsjdjdjf ben zatne keremde aldıgım kiloları veremedm kuşum 78 le hamile kaldm suan 79 olmusum shiitt

Aaa yemin ederim ben. 2-3 gün önce yaşadım. Annem miden atıyordur dedi ne alaka bilmiyorum ama. Damar atması gibi tam sol göğüste kaburga bitiminde. Sindirimle ilgili bir şey olduğunu düşündüm ben de sonraki gün sabah geçmişti zaten. Bence sindirimle alakalı.

ben de modumu düşüren bir şey paylaşmak istedim. 9. haftadayım. sağlıklı beslenen biriydim zaten ama hamilelikle canım bir şey çekebiliyor paketli mesela. Gören hemen aaa paketli gıda mı yiyorsun ben hamileyken hiç yemedim diyor. aferin sana diyesim geliyor. Sigara çok uzun zamandır içiyorum, hamile olursam kesin bırakırım diyordum büyük konuşmuşum başaramadım ama elimden geldiğince azaltmaya çalışıyorum. Sigara içtiğimi görenler öyle şeyler söylüyor ki rüyalarıma giriyor kötü bir anneymişim ve çocuğuma iyi bakmıyormuşum gibi vicdan yapıyorum. Ve acaba çok su içmiyor muyum kötü şeyler mi yapıyorum bebeğime bir şey oldu mu kaygısı yükleniyor. Kendimi rahatlatıyorum ama bu insanların her şeyi söyleme hakkına nerden sahip olduklarına inanamıyorum sinir oluyorum

Öncelikle herkeess hayatının her döneminde birşeyler söyler. İnan doğurcaksın o zaman bambaşka level e taşıcaklar. Cocuk büyücek bambaşka şeyler söyleyecekler. Paketli gıda? Evet normalde de yememiz lazm belki ama canm cok isterse bende 1 tane atıyorum browni intense yiyorm önceki gebeliğimde de yedim. Bi sorun problem varmı? Yok yani. Sigara konusu, ona birşey diyemiyorum ben hamilelikten önce içiyordum. Ana suan öide bulantısından içemiyorum yani canm istemiyor kokusundan kaynaklı. Midem bulanmasa içermiyim bilemem yani o konuda bi ahkam kesme hakkmda yok tabiki. Her annenin bebeği KENDİNİNDİR. Ben kimseyi dinlemem, dinlemeyeceğim gibi muhataplığı keserim, eğer kafamda doğru bi yere konumlandırırsam bu söylenenleri belki dinlerim. Kimseyi dinlemeden sen kendin bi kendinle konuş, yargılamadan tabiki. Şunu şunu yapıyorum doğrumu yanlış mı diye, araştır gerekirse kimse birley söylemeden aen kendi araştırmanla karar ver.

Canım benim seni asla üzmek istemem ama ertelemek hem psikolojik hem de bedenen insanı aşırı yıpratıyor bence hemen gitmelisin. Sağlıklı olduğu bir gün sonra bile anlaşılıyor çünkü. Biz bugün gittik iki günde hiç gelişim göstermemiş her şey hala aynı istersen bekleyelim seni şuan için zehirlemez dedi ama ben beklemek istemediğim için dörtten sonra kürtaj olacağım. İnşallah sen bu durumu yaşamazsın ama bugün gidersen belli olur zaten bir mm bile büyümüş olsa bekle derim ama büyümüyosa aldırmaktan başka elimizden hiçbir şey gelmez ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…