Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Senin kesinleşti mi kuzum ya

senin HAYATIN senin BEDENİN senin BEBEĞİN afedersin ama kimseye laf söylemek düşmez. herkes kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyor elbet kimseden icazet almana gerek yok. hiç kafana takma böyle insanları. Sigara da kullanabilirsin bu senin sorunun, kimseyi bağlamaz. Elbette her anne bebeğini düşünür sağlıklı olması için elinden geleni yapar sen de aynı şekilde hassasiyet gösteriyorken dışarıdan birilerinin senin canını sıkmasına izin verme. MUHATTAP OLMA bence . Ben buna çok kızıyorum ya senin ne yaşaşdığını bilmeden apır sapır konuşuyorlar ya ağızlarına kürekle vurmak geliyor böyle durumlarda içimden sen bebeğin ve kendin için en doğrusunu bilirsin arkadaşım güzel kalbini ferah tut

bu yorumu ancak alkışlarım

Zeytinyagi yiyormusum gibi oldum, bi baktim zaten d ve k vitamini yagda cozulen grup oldugu icin zeytinyagindaymis tadi evet garip. Yuttum gitti yarin su veya ekmekle deniyeyim tesekkur ederim canim
Yemekle birlikte tüketmen en doğrusu, d vitaminin emilimi en iyi o şekilde oluyor. Akşam veya öğle yemeğinin sonunda tüket :)

geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda rabbim sana bu mutluluğu yaşatsın

Senin kesinleşti mi kuzum ya
Daha fazla stres yapmaya dayanamayıp gittim bugün. Ne olacaksa olsun belirsiz kalmak daha çok yıprattı beni çünkü. İki günde birazda olsa gelişim görmemiz lazımdı dedi doktor, ama hiç gelişim göstermemiş kese de bebekte hala aynı yerinde duruyor beklemek her açıdan mantıksız geldiği için kürtaj olacağım maalesef inşallah hepiniz sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirir minişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız çok teşekkür ederim destekleriniz için

ayy öyle iyi geldi ki şunları okumak çok teşekkür ederim çok

acaba neden endiselendim bende damar atmasi kalpla ilgilidir belki diye. sindirim olsa iyi o zaman doktorada hemen sormak istemedim

karşımdakilere böyle yazdığın gibi çatır çutur söyleyesim geldi şu an benim bebeğim benim hayatım sana ne diye. Aynen zaten insana koyan bu oluyor. ben ne kadar savaş veriyorum içimde biliyor musun sen konuşuyorsun zaten üzülüyorum. teşekkürler yazdığınız için içim ferahladı

Yemekle birlikte tüketmen en doğrusu, d vitaminin emilimi en iyi o şekilde oluyor. Akşam veya öğle yemeğinin sonunda tüket :)
Kahvalti sofrasindan kalkmadan damlatmistim
Hahsjdjdjf ben zatne keremde aldıgım kiloları veremedm kuşum 78 le hamile kaldm suan 79 olmusum shiitt
yuvarlanarak dogururuz canimiz sagolsun ya

Canim cok uzuldum, allah tez zamanda tekrar nasip etsin saglikla insallah

acaba neden endiselendim bende damar atmasi kalpla ilgilidir belki diye. sindirim olsa iyi o zaman doktorada hemen sormak istemedim
Yani aynı şeyi yaşadım birkaç gün önce sizi yanıltmak istemiyorum ben de tedirgin oldum ne atıyor içerde kalp gibi diye. Oralarda mide bağırsak falan var sanırım, sindirimle alakalıdır dedim öğleden sonra başlamıştı bende sonraki gün sabah uyandığımda yoktu gece uyumadan önce de hissediyordum hala yani. Sizi çok tedirgin ederse bir sorun isterseniz başka bir şeyse falan bilemiyorum

karşında boş boş konuşmalarına müsaade etme canım, ver cevaplarını sussunlar bugünlerin geri gelmez tadını çıkart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…