- 24 Mart 2024
- 146
- 196
- 23
- 29
Teşekkür ederimm. Etrafımdaki herkes erkek diyordu ben bir şey hissetmiyordumgözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahtahmininiz tuttu mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimm. Etrafımdaki herkes erkek diyordu ben bir şey hissetmiyordumgözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahtahmininiz tuttu mu
Cinsiyet mi öğrendiiiin ay erkek mi mesajı bulamadım kaç haftalık şuanTeşekkür ederimm. Etrafımdaki herkes erkek diyordu ben bir şey hissetmiyordum![]()
Evet canım ultrasona göre tam 12 haftalık. Evet erkek bebiş yüzde 90 dediCinsiyet mi öğrendiiiin ay erkek mi mesajı bulamadım kaç haftalık şuan
Yaa ne güzel sağlıkla gelsin inşallahEvet canım ultrasona göre tam 12 haftalık. Evet erkek bebiş yüzde 90 dedi![]()
şimdiii bu 3 hafta nasıl geçecekkk![]()
İkinci doktorum da aynısını söylediİlk randevumda benimki altı gün gerideydi en sonuncuda üçe veya ikiye düştü kalp atışı vs normal. Dün de dr bir haftaya kadar normal demişti. İnş öyledir canım sen içini ferah tut olacağına varıyor kendini yormamaya çalış bekle sadece. Başka doktor da deneyebilirsin arkadaşların dediği gibi
Bende aynısını düşündüm hahahaha. Valla çıkıntı var herkes kız yazıyor dedim rezil olmıyım bariBi tek ben erkek dusundum fotodan yazmaya utandim herkes kiz dedikcebu cikintinin acisindan kiz mi erkek mi olayina baya bakmistim ogrenmisim demek ki ahahah.
Canim gozunuz aydin cok tatli bir oglus buomru bahti guzel olsun kendisi gibi
sağol canım. siz de güzel haberler alırsınız umarım. kalp atışını duyunca da diğer stresler başlıyor bu süreç hep böyle devam ediyor :)Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al 19 subat benımde son adet tarıhım sadece keseyı gördük bu hafta nolcak bakalım kalp atışını bıle duymadık henuz sen sitres yapma enazından duymuşsun
Kullanan çok varmış hiç bilmiyorm benim testim de olmasına rağmen önemli gen değil dediler :/ ama zararı olmuyormuş kuzu bi şey olmaz Allahın izniyleDoktor bana direkt ne olur ne olmaz diye yazdı. Bi zararı olur mu acaba hiçbir test falan yapmadık bir düşük öyküm var diye kullan bir zararı yok dedi. Ben de bilemedim yani kullanıyorum ama korkuyorum da açıkçası
Bi kalp atışını duysak devamı gelicek de. Deli gibi usg fotisi atıp tahmin aldığım evrelere geçmek istiyorumsağol canım. siz de güzel haberler alırsınız umarım. kalp atışını duyunca da diğer stresler başlıyor bu süreç hep böyle devam ediyor :)
Hahsjdjdjf ben zatne keremde aldıgım kiloları veremedm kuşum 78 le hamile kaldm suan 79 olmusumBen simdiden 1.7 kg almisim eyvahlarim olsun ya gariban gibi hamur yemekten oldu hep ajdjdjdj. Kendimi hep ama sen aylardir hormon yiyorsun tup bebek normal filan diye telkin etmeye calisiyorum da doktorum yemedi bu ayaklarimi dun![]()
Aaa yemin ederim ben. 2-3 gün önce yaşadım. Annem miden atıyordur dedi ne alaka bilmiyorum ama. Damar atması gibi tam sol göğüste kaburga bitiminde. Sindirimle ilgili bir şey olduğunu düşündüm ben de sonraki gün sabah geçmişti zaten. Bence sindirimle alakalı.kizlar yeni sorunla geldimgogus altinda sol tarafta kaburga alti gibi bir yerlerde dunden bi pit pit hareket gibi oluyor kalp atisi gibi bisey. tabii ki bebek diyildir bu haftada. damarmi atiyor nedir anlamadim ki ne ola bilir acaba basina gelen oldumu ayni yerde hep
Kafandaki baloncugu görüyorum kızz topuzzluuCinsiyet mi öğrendiiiin ay erkek mi mesajı bulamadım kaç haftalık şuan
Sizin hiç kalp atışı duyulmadı mıİkinci doktorum da aynısını söyledi![]()
Ahahaa kız ifşalamasanaKafandaki baloncugu görüyorum kızz topuzzluu↕
acaba erkekmi benmkide 12 de öğrenirmiyim belirtileri erkek miydi vs hejdjdjd sen eşittir bn
![]()
Öncelikle herkeess hayatının her döneminde birşeyler söyler. İnan doğurcaksın o zaman bambaşka level e taşıcaklar. Cocuk büyücek bambaşka şeyler söyleyecekler. Paketli gıda? Evet normalde de yememiz lazm belki ama canm cok isterse bende 1 tane atıyorum browni intense yiyorm önceki gebeliğimde de yedim. Bi sorun problem varmı? Yok yani. Sigara konusu, ona birşey diyemiyorum ben hamilelikten önce içiyordum. Ana suan öide bulantısından içemiyorum yani canm istemiyor kokusundan kaynaklı. Midem bulanmasa içermiyim bilemem yani o konuda bi ahkam kesme hakkmda yok tabiki. Her annenin bebeği KENDİNİNDİR. Ben kimseyi dinlemem, dinlemeyeceğim gibi muhataplığı keserim, eğer kafamda doğru bi yere konumlandırırsam bu söylenenleri belki dinlerim. Kimseyi dinlemeden sen kendin bi kendinle konuş, yargılamadan tabiki. Şunu şunu yapıyorum doğrumu yanlış mı diye, araştır gerekirse kimse birley söylemeden aen kendi araştırmanla karar ver.ben de modumu düşüren bir şey paylaşmak istedim. 9. haftadayım. sağlıklı beslenen biriydim zaten ama hamilelikle canım bir şey çekebiliyor paketli mesela. Gören hemen aaa paketli gıda mı yiyorsun ben hamileyken hiç yemedim diyor. aferin sana diyesim geliyor. Sigara çok uzun zamandır içiyorum, hamile olursam kesin bırakırım diyordum büyük konuşmuşum başaramadım ama elimden geldiğince azaltmaya çalışıyorum. Sigara içtiğimi görenler öyle şeyler söylüyor ki rüyalarıma giriyor kötü bir anneymişim ve çocuğuma iyi bakmıyormuşum gibi vicdan yapıyorum. Ve acaba çok su içmiyor muyum kötü şeyler mi yapıyorum bebeğime bir şey oldu mu kaygısı yükleniyor. Kendimi rahatlatıyorum ama bu insanların her şeyi söyleme hakkına nerden sahip olduklarına inanamıyorum sinir oluyorum
Canım benim seni asla üzmek istemem ama ertelemek hem psikolojik hem de bedenen insanı aşırı yıpratıyor bence hemen gitmelisin. Sağlıklı olduğu bir gün sonra bile anlaşılıyor çünkü. Biz bugün gittik iki günde hiç gelişim göstermemiş her şey hala aynı istersen bekleyelim seni şuan için zehirlemez dedi ama ben beklemek istemediğim için dörtten sonra kürtaj olacağım. İnşallah sen bu durumu yaşamazsın ama bugün gidersen belli olur zaten bir mm bile büyümüş olsa bekle derim ama büyümüyosa aldırmaktan başka elimizden hiçbir şey gelmez ne yazık ki.Kızlar uyuyorsunuzdur biliyorum ama sabah uyanınca beni de bir görrünnn bugün özeldeki doktoru arayıp biraz daha beklemek istediğimi söyledim yoksa sabah 9 da ilk hastası olarak alcaktı adam kalbi duyulmazsa da kürtaj demişti .. hatta aç gel dedi o yüzden erteledim . Şimdi burda yazmıştınız galiba özelde ikinci randevu 10 gün içinde ücretsiz diye bütün özeller için geçerli mi bu durum çünkü burası üniversite hastanesi olarak geçiyor bir biligisi olan var mı![]()