Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Kizlar ben fetaldna icin anlastim bugun, yarin oglen hemsire gelip kan alacak. Natera Panorama firmasiyla anlastik, Amerikaya gidecekmis iki tup kan alinacak dendi. Insallah cocugumun herseyi sagliklidir sorunsuz tertemiz gelir sonucumuz
sağlıklıdır canım içini ferah tut teyit etmiş olacaksın ben vazgeçtim doktorum gerek yok dediği için

Yaa üzüldüm ama eminim ki senin için en hayırlısı böyleydi. Bundan sonra sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim. Kendini çok üzme olur mu ?

sağlıklıdır canım içini ferah tut teyit etmiş olacaksın ben vazgeçtim doktorum gerek yok dediği için
Biz de umarim is olsun diye yaptiriyoruzdur doktorum yaptir ve unut sanmiyorum bir sey cikacagini prosedur geregi gibi dusun dedihadi bakalim yarindan itibaren bir de ona geri sayim yaparim ahdjdjd

Kizlar ben fetaldna icin anlastim bugun, yarin oglen hemsire gelip kan alacak. Natera Panorama firmasiyla anlastik, Amerikaya gidecekmis iki tup kan alinacak dendi. Insallah cocugumun herseyi sagliklidir sorunsuz tertemiz gelir sonucumuz
Hadi inşallah bakalım kızçen kesinleşcek

Hiçbiri bana uymuyor. Saçlarım leşşşş mısır püskülü gibi ve hızlı yağlanmaya başladı. Vücut ısımın da arttığını hiç sanmıyorum sıcak ve yumuş yumuş uyumayı sever oldum ki normalde serinliği severdim.
Ama kafein zaten tüketemiyorum kız tansiyonum fırlıyor hemen

Sacim cildim kepaze gibi ben yaniyorum hep ya menapoz gibi. Gece yatak alev aliyor sani. Yazlik keten nevresim serdirdim gecen gun o kadar sicakliyorum. Sacim benim de cok yaglaniyor igrenccc pis gibiyim sjdjfjf

Ah sen kiz dedikce kalkip halaya durasim geliyor ikidir ahahahaha ay sonu kocamin dogum gunu, sonuclar o zamana gelir ve kiz cikarsa kocama hediye almamaya karar verdim ahahaha
Ay sonunu bulmaz kız 10 gün içinde geliyor sonuçlar 20 nisana o iş tamam

bende hemen sormak istemedim belki 1 2 gune gecer diye gecmezse sorarim artik. tesekkur ederim

Ay sonunu bulmaz kız 10 gün içinde geliyor sonuçlar 20 nisana o iş tamam
10/14 gun dedi temsilci kadin da. Ama hemsirem diyor ki bir haftaya geliyor genelde cinsiyeti sizle mi paylasalim bir yakininizla mi dediler heyecan basti kiz arkadaslarim da bize soylesinler, pasta yaptiralim, hepberaner ogrenelim dediler. Sanirim oyle yapicaz
Firma zaten medikal detaylari ve cinsiyeti yalnizca doktorla paylasiyorlarmis yasal olarak, anne babayla degil
Erken dogum gunu hediyesi olur babasina, ya da erken şok pipili olursa

Yok hayatım senin kızın olur ya erkek anası vibe almıyorum senden

Yaa üzüldüm ama eminim ki senin için en hayırlısı böyleydi. Bundan sonra sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim. Kendini çok üzme olur mu ?
Kesinlikle öyle Allah’tan geldi Allah’a gidiyor sonuçta yapabileceğimiz bir şey yok. Hayırlı olsa zaten benimle olurdu çok teşekkür ederim inşallah

aaa 12 haftadan önce yapılabiliyor muymuşşş? ne kadara anlaştın kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…