- 22 Kasım 2022
- 2.024
- 2.131
- 63
Kız bakma biz evhamlıyız. Milletin bebişi bizimki kadar olduğunda instaya reels çekip atıyorHepimiz saglıkla gelelim bu günlere inşallah, bir anda geldiler, amaan kocaman çocuk olmuş güzel yavrumun ayağı bile var alayım dedi
Ben antepli bitter çikülatNe aşerdiiim biliiin ayıcıklı jelibon
Ben de oğlumu markete yolladım ne biçim çocuk anne bu diyoBen antepli bitter çikülatyiyorummm suan
Bitter çikolatada magnezyum varmış yaa doktorum dedi kaju badem Bitter ye demiştiBen antepli bitter çikülatyiyorummm suan
Ahhaah hepimiz hormon yuklu bombalar gibiyiz ondandir canimAy ben de bunu okuyunca ağladım el sallama falan offf eşşekler mahvettiler bizi
Hahahahhahahhahahhah koca yürekli çocuğum yaaaBen de oğlumu markete yolladım ne biçim çocuk anne bu diyo
Çok sever kardeşini çoookHahahahhahahhahahhah koca yürekli çocuğum yaaa
Ben de amerikaya gidiyor diye orayi tercih edecegim sanirim iyice icime sinsin istiyorum acikcasi. Bir arkadas genoksla ilgili sikayetvar da cok sikayet okudugunu soyleyince icim bulandi esasen. Halbuki diger doktorum da genoksu onermisti bilemedimMaşallah canım güzel haberlerbana da Dr’um panaroma tavsiye etti, orayla anlaşacagım sanırım, temel değilde ortadaki plus paket en iyisi dedi. Karar vermeden incele sende biraz istersen. 3. En full pakete hiç yönelme gereksiz dedi. 530 Dolar fiyat verdiler.
Tesekkur ederiz canimMaşallah minnoşa ya
Ay Allah iyiliğini versin çilekcim, kahkaha attım. Benimki de bensizlikten perişan, ama bizde daha cesaret edemeyen tayfadanızBi ona kıyamıyorum. Şöyle uzaktan bakıyorum içim eriyor yaaa yazııkkkk kıyamam bu da bakımsız kaldı diyorum kendi kendime
Normalde ben ona çok hizmet ederim sevdiği yemekleri tatlıları yaparım el bebek gül bebek yaşar. Şimdi sokak çocuğuna döndü
Yarın 10+0 olıyorum benim hala mide bulantım yokBu arada henüz bulantısı olmayan anneler, benimde pek bulantım olmuyordu bugün 6+2de aniden gelen bir bulantı bombası yaşıyorum, sizinkide her an gelebilir tetikte olun
En erken 10. haftada alınıyor değil mi?Ben de amerikaya gidiyor diye orayi tercih edecegim sanirim iyice icime sinsin istiyorum acikcasi. Bir arkadas genoksla ilgili sikayetvar da cok sikayet okudugunu soyleyince icim bulandi esasen. Halbuki diger doktorum da genoksu onermisti bilemedim
Embriyoya da genetik bakildigi icin temel parametre yeterli dedi, double check olmus olacak bir bakimaen fullere hic mi hic gerek yok dedi aynen. 530 dedigin orta paketse iyiymis fiyat olarak. Yarin arayip fiyat alicam cuma da gelip alirlar sanirim kani, eve geliyorlarmis doktor oyle soyledi. Bir an evvel yaptiriyim o da ciksin istiyorum aradan bir seyleri beklemeye sabrim kalmadi artik sjdjfjf.
Yavrum senin gecmisteki dusuk oykunden dolayi mi acaba kullandiriyor ki? Ben aspirine devam ediyorum ama onu kesmediKız bana 10 kutu daha oksapar yazdı tövbe yarabbim kevgire döndüm ya10. Haftada bıraktırcam demişti oysa ki
Cinsiyeti sorduk, yuzde50 erkek diyorPipiyi göstermedi mi amcalara skdndkjdkdjdjjdjsjs
Doktor bisey dedi mi cinsiyetiyle ilgili?
Bide aklıma gelmişken benim göbüşüm şişti semsert ve minicik bi göbüş oldu artık bende bol giysilere geçtimmm
Ben de oksıpara daha uzun süre devam edeceğim ben de de leke olunca coraspin i kesti dex de devamYavrum senin gecmisteki dusuk oykunden dolayi mi acaba kullandiriyor ki? Ben aspirine devam ediyorum ama onu kesmedi
Evet canim tam zamanindasin dedi su anEn erken 10. haftada alınıyor değil mi?
ben de ilk bebeğimin kalbi durduğu için aspirin kullanıyorum 4 günlük ara vermiştik kahverengi akıntım olunca bugün tekrar başladım doktorum bana doğuma kadar içebilirsin demişti zararı olmaz yararı olurmuş ama kafam karışık benim deDoktor bana direkt ne olur ne olmaz diye yazdı. Bi zararı olur mu acaba hiçbir test falan yapmadık bir düşük öyküm var diye kullan bir zararı yok dedi. Ben de bilemedim yani kullanıyorum ama korkuyorum da açıkçası
Mide bulantısı olmayanlar aşırı şanslı bence.Yarın 10+0 olıyorum benim hala mide bulantım yok
Yaa insan doktorun yanında herşeyi unutuyor çok normal bence yaşadığınız şokCinsiyeti sorduk, yuzde50 erkek diyorbos bulunuppp odadaki hemsireye kadar hepimiz aaaaayyyyy oyyyy dedik bir anlik gafletle yani yuzde50 de kiz diyor devaminda. Nasil iq muz dusuktu o an sen dusun iste koca koca insanlar maskara olduk koca profa sonra dedim ki odaya gecince tahmin varsa soyleyin, vallahi yok gormedim bisey diyor on gun dayan fetalde gorucez zaten dedi tmm dedim artik
Ooy gobusler herkeste cikmaya basladi bence artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?