Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Hepimiz saglıkla gelelim bu günlere inşallah, bir anda geldiler, amaan kocaman çocuk olmuş güzel yavrumun ayağı bile var alayım dedi 😂😂
Kız bakma biz evhamlıyız. Milletin bebişi bizimki kadar olduğunda instaya reels çekip atıyor😂
Çok şükür ilk trimester bitmek üzere artık bi iki tane sembolik cicileri olsun yani

Ay ben de bunu okuyunca ağladım el sallama falan offf eşşekler mahvettiler bizi 🥹🥹🥹
Ahhaah hepimiz hormon yuklu bombalar gibiyiz ondandir canim🌸😍 ay tam serseri ya sen ne yasiyosun da bize el salliyosun yahu👻👻🧿🧿 tam beta bebegi bunlar yandik biz

Maşallah canım güzel haberler 🧿 bana da Dr’um panaroma tavsiye etti, orayla anlaşacagım sanırım, temel değilde ortadaki plus paket en iyisi dedi. Karar vermeden incele sende biraz istersen. 3. En full pakete hiç yönelme gereksiz dedi. 530 Dolar fiyat verdiler.
Ben de amerikaya gidiyor diye orayi tercih edecegim sanirim iyice icime sinsin istiyorum acikcasi. Bir arkadas genoksla ilgili sikayetvar da cok sikayet okudugunu soyleyince icim bulandi esasen. Halbuki diger doktorum da genoksu onermisti bilemedim😬
Embriyoya da genetik bakildigi icin temel parametre yeterli dedi, double check olmus olacak bir bakima 🙏🏼 en fullere hic mi hic gerek yok dedi aynen. 530 dedigin orta paketse iyiymis fiyat olarak. Yarin arayip fiyat alicam cuma da gelip alirlar sanirim kani, eve geliyorlarmis doktor oyle soyledi. Bir an evvel yaptiriyim o da ciksin istiyorum aradan🙈 bir seyleri beklemeye sabrim kalmadi artik sjdjfjf.

Bi ona kıyamıyorum. Şöyle uzaktan bakıyorum içim eriyor yaaa yazııkkkk kıyamam bu da bakımsız kaldı diyorum kendi kendime😂
Normalde ben ona çok hizmet ederim sevdiği yemekleri tatlıları yaparım el bebek gül bebek yaşar. Şimdi sokak çocuğuna döndü😂😂😂
Ay Allah iyiliğini versin çilekcim, kahkaha attım. Benimki de bensizlikten perişan, ama bizde daha cesaret edemeyen tayfadanız🤷🏼‍♀️ doktora sormadım bile , sorsamds cesaret edemeyiz gibi.

Ben de amerikaya gidiyor diye orayi tercih edecegim sanirim iyice icime sinsin istiyorum acikcasi. Bir arkadas genoksla ilgili sikayetvar da cok sikayet okudugunu soyleyince icim bulandi esasen. Halbuki diger doktorum da genoksu onermisti bilemedim😬
Embriyoya da genetik bakildigi icin temel parametre yeterli dedi, double check olmus olacak bir bakima 🙏🏼 en fullere hic mi hic gerek yok dedi aynen. 530 dedigin orta paketse iyiymis fiyat olarak. Yarin arayip fiyat alicam cuma da gelip alirlar sanirim kani, eve geliyorlarmis doktor oyle soyledi. Bir an evvel yaptiriyim o da ciksin istiyorum aradan🙈 bir seyleri beklemeye sabrim kalmadi artik sjdjfjf.
En erken 10. haftada alınıyor değil mi?

Kız bana 10 kutu daha oksapar yazdı tövbe yarabbim kevgire döndüm ya 🤣🤣 10. Haftada bıraktırcam demişti oysa ki
Yavrum senin gecmisteki dusuk oykunden dolayi mi acaba kullandiriyor ki? Ben aspirine devam ediyorum ama onu kesmedi

Pipiyi göstermedi mi amcalara skdndkjdkdjdjjdjsjs
Doktor bisey dedi mi cinsiyetiyle ilgili?
Bide aklıma gelmişken benim göbüşüm şişti semsert ve minicik bi göbüş oldu artık bende bol giysilere geçtimmm🥰🥰
Cinsiyeti sorduk, yuzde50 erkek diyor🤣🤣🤣 bos bulunuppp odadaki hemsireye kadar hepimiz aaaaayyyyy oyyyy dedik bir anlik gafletle🤣🤣🤣 yani yuzde50 de kiz diyor devaminda. Nasil iq muz dusuktu o an sen dusun iste koca koca insanlar maskara olduk koca profa 🤣🤣 sonra dedim ki odaya gecince tahmin varsa soyleyin, vallahi yok gormedim bisey diyor😬 on gun dayan fetalde gorucez zaten dedi tmm dedim artik☺️
Ooy gobusler herkeste cikmaya basladi bence artik 😍

En erken 10. haftada alınıyor değil mi?
Evet canim tam zamanindasin dedi su an☺️ daha erken olunca bebisin dnasi tam olarak anne kanina gecmedigi icin sonuclar yetersiz veya yaniltici olurmus. Zaten anlasip gelip kanimi almalari iki uc gunu bulur ordan da vakit kazaniriz biraz ajdjdjd

Doktor bana direkt ne olur ne olmaz diye yazdı. Bi zararı olur mu acaba hiçbir test falan yapmadık bir düşük öyküm var diye kullan bir zararı yok dedi. Ben de bilemedim yani kullanıyorum ama korkuyorum da açıkçası
ben de ilk bebeğimin kalbi durduğu için aspirin kullanıyorum 4 günlük ara vermiştik kahverengi akıntım olunca bugün tekrar başladım doktorum bana doğuma kadar içebilirsin demişti zararı olmaz yararı olurmuş ama kafam karışık benim de

Cinsiyeti sorduk, yuzde50 erkek diyor🤣🤣🤣 bos bulunuppp odadaki hemsireye kadar hepimiz aaaaayyyyy oyyyy dedik bir anlik gafletle🤣🤣🤣 yani yuzde50 de kiz diyor devaminda. Nasil iq muz dusuktu o an sen dusun iste koca koca insanlar maskara olduk koca profa 🤣🤣 sonra dedim ki odaya gecince tahmin varsa soyleyin, vallahi yok gormedim bisey diyor😬 on gun dayan fetalde gorucez zaten dedi tmm dedim artik☺️
Ooy gobusler herkeste cikmaya basladi bence artik 😍
Yaa insan doktorun yanında herşeyi unutuyor çok normal bence yaşadığınız şok 😀😀 erken öğreneceksin hadi bakalım heyecan dorukta 🥰🥰

Back
X