Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Canımm çok sevindim ay böyle güzel haberleri gördükçe aşşşırı mutlu oluyorum ben de birazdan giricem inşallah güzel haberler alırım büyümüştür sıpam
Canim cok tesekkur ederim sen de girdin mi takip edemedim burayi anca bakiyorum cikmisken gezdik doktor cikisi, gobusume yeni pantol aldim ajdjjf

Sürekli dısarda yıyoruz oda bıktı sanırım ama ıdare edıyor napsın

Yaaaa o kadar sevindim, her satırını o kadar mutlulukla okudum ki allah nazarlardan saklasın inşallah Elleri kolları çok mu net görünüyordu yaaa bu zamana kadar bizler için bi ilk bu çok merak ediyorumm
Canim benim guzel kalplisin ondandir kiz o kadar netti ki bildigin el sallayip durdu doktorum bile kahkahayla guldu suna bak nasil anladi ona baktigimizi keyflendi diyor andjdjfjf
Cuma sen de gorunce sok olacaksin

Valla normal mi bilmiyorum ama bende bu aralar öyleyim geçen saçımı acıttı diye adamı bi dövmediğim kaldı, arada yaklasınca adamı itip duruyorum oda sasırıyor noluyor diye Bu aralar o hep yükselen hormonlardan hiç yok bende

Canim cok tesekkur ederim sen de girdin mi takip edemedim burayi anca bakiyorum cikmisken gezdik doktor cikisi, gobusume yeni pantol aldim ajdjjf
Hahah göbüşler büyüyo ben de tulumumlan gittim kontrole hamilelik mod on ben de gittim senden sonra 10+1 benimde kolları bi o yana bi bu yana oynadı durdu ay ne güzel bi hismiş çıldırdımmm büyüyor bebitolarımızzz

Ayyy çok güzel maşallah minik kuzuya.
Oksaparı mı bıraktırdı kuzum. Vitaminleri bana vermedi ben de gittiğimde sorayım o zaman
Oksapari yedinci haftada biraktirmisti canim. Progestan dex igneyi birakiyorum son 6 gun insallah artik tup bebekten mezuniyet gibi ahdjdjfj. Sor canim 10.hafta itibariyle baslaniyormus cogu sanirim, gecen sormustum tahliller cikinca su an gerek yok ileride vericem demisti cunku

Ya ben de salopet aradim bugun bulamadim ama baska turlu bisi aldim ayniymis gunumuz seninle bizim cocuklar cok el kol yapiyo yandik biz kurtlular ahdjdjdjdj

Canim benim guzel kalplisin ondandir kiz o kadar netti ki bildigin el sallayip durdu doktorum bile kahkahayla guldu suna bak nasil anladi ona baktigimizi keyflendi diyor andjdjfjf
Cuma sen de gorunce sok olacaksin
Ay Allahtan yarın yoğun bi toplantı programım var gün hızlıca biter. Akşam da erkenden uyurum ve Cuma olur
Size şov yapmış ya herkesin orda olduğunu anladı kesin dkdjdkdjdj

Aaa bak Bunun için elimden hiçbisey gelmez valla tamam kıyamıyorum edemiyorum ama bütün gün öğüre öğüre çalısıp aksam da gelip evde yemek yapamıcam yani
Yemek yapıyorum aslında bulantım hıc olmadı benım ama akşamları bazen sürekli canım ekmek arası dürüm lahmacun ıstıyor duramıyorum oyle ıstıyokı canım alıyoruz bırlıkte Oyuzden yemek yapmıyorum bu haftalarda Bukadar cok karnım acıkması yemem normalmı acaba

Bu arada henüz bulantısı olmayan anneler, benimde pek bulantım olmuyordu bugün 6+2de aniden gelen bir bulantı bombası yaşıyorum, sizinkide her an gelebilir tetikte olun

Normaldir tabi ya kimisi çok iştahlı oluyor kimisi iştahtan kesiliyor. Ben yemeğin tam tadını alacakken midem bulanıyor mesela 4 kilo verdim

Yaaa canım benim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim mutlulukla okudum mesajını biraz da duygulanarak
Poncikcim cok tesekkur ederim canim beni en iyi anlayanlardan biri sensin biliyorum ama basardik sanirim kiz artik keyfini surelim insallah bundan sonrasinda annem hala arabada videoyu izliyip agliyor perisan olduk ananeme ve babanneme kadar yollandi video

Bu arada henüz bulantısı olmayan anneler, benimde pek bulantım olmuyordu bugün 6+2de aniden gelen bir bulantı bombası yaşıyorum, sizinkide her an gelebilir tetikte olun
Darısı basıma mıde bulantısı bekler oldum kendımı dınlıyorum ama yok sürekli yıyorum doymak bılmıyorum

Ay Allahtan yarın yoğun bi toplantı programım var gün hızlıca biter. Akşam da erkenden uyurum ve Cuma olur
Size şov yapmış ya herkesin orda olduğunu anladı kesin dkdjdkdjdj
Sovmen olcak cocugum ahdjdjdj
Ayy son gunler hic gecmiyor bugun giyinirken bile agliyordum usul usul ne gorucem acaba doktorda diye… o yuzden is yogunlugun olmasi cok guzel denk gelmis kuşum

Sovmen olcak cocugum ahdjdjdj
Ayy son gunler hic gecmiyor bugun giyinirken bile agliyordum usul usul ne gorucem acaba doktorda diye… o yuzden is yogunlugun olmasi cok guzel denk gelmis kuşum
Pipiyi göstermedi mi amcalara skdndkjdkdjdjjdjsjs
Doktor bisey dedi mi cinsiyetiyle ilgili?
Bide aklıma gelmişken benim göbüşüm şişti semsert ve minicik bi göbüş oldu artık bende bol giysilere geçtimmm

Kız bana 10 kutu daha oksapar yazdı tövbe yarabbim kevgire döndüm ya 10. Haftada bıraktırcam demişti oysa ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…